- 27 Aralık 2016
- 1.155
- 5.266
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #1.921
Ne zaman istersen..... Kapı sana hep acıkbenneyanginlargordum ben bi turlu yetisemiyorum bu topige kizlar. Aslinda geyik yapmaya cok ihtiyacim var ama kosturmacadan yetisemiyorum bi ara yakalayacagim
Aafagahaj bana mi anlatiyosun bak random bile atiyorum burdaEvet öğlen öğrendim. Yazım hatalarıma bakmayın normalde çok dikkat ederim ama burda rahat hızlı hızlı yazmayı seviyorum bazen Erzurum ağzıyla yazasım geliyor
7 kere yıkayın falan derlerdi eskiden40 tas su önemli ilk önce o
Bilmiyor ki bak grinin elli tonunu izleseler böyle olmazdıBakin biz bunlari girgirla anlattik taytla anlattik ama hic okumuyorlar ki
Ben gordum bdv'de takiliyordun ondan ellemedim takilsin bebisim dedimKimse de bi worship vardı öldü mü kaldı mı dememiş yazıklarım olsun.
Ne konuştunuz bu kadar acil özet
Ciğer demenden anlamalıydım36 yasındayım, sahafım. Trakya da yasıyorum, boşanığım.
wuhuuu26 olacam, Tazecik bir avukatım... Arz ederim
Yükselenim ay burcum koçKoc burcuyum bu arada herkes burcunu da yazmıs
Yaaaa sahaf mı36 yasındayım, sahafım. Trakya da yasıyorum, boşanığım.
İnşallah aşkısı ya bu sene saldım ama 2021 için kesin gözüyle bakıyorum çok çalışıcamInsallah atanırsın da atanma partisi yaparız
Bebiş nerdesin öldün mü kaldın mıKimse de bi worship vardı öldü mü kaldı mı dememiş yazıklarım olsun.
Ne konuştunuz bu kadar acil özet
Bölüm mü eğitim fakültesi mi?Aafagahaj bana mi anlatiyosun bak random bile atiyorum burda
Devamlı başında durmak lazım topiğin. Başından biraz ayrılınca ipin ucu kaçıyorbenneyanginlargordum ben bi turlu yetisemiyorum bu topige kizlar. Aslinda geyik yapmaya cok ihtiyacim var ama kosturmacadan yetisemiyorum bi ara yakalayacagim
Ben söylersen buradan gitmem lazımKoc burcuyum bu arada herkes burcunu da yazmıs
Buraya yolun duserse basımın ustunde yerin varYaaaa sahaf mıaynı yerde yaşasak hergün sendeydim. En sevdiğim şey kullanılmış kitapları okumak, aralarında not bulmak, kenara yazılmış yazıya rastlamak falan. Yeni kitaplar bana biraz ruhsuz geliyor.
Bölüm tatlimBölüm mü eğitim fakültesi mi?
Niye ne burcun merak ettımBen söylersen buradan gitmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?