Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Buraya yolun duserse basımın ustunde yerin var vintage olan herseyı seviyorum ♥
İnşallah düşerse kesin gelirim. Teşekkür ederim. Bende öyleyim, hep birşeylere bakıp onun geçmişini tatmin etmeye çalışırım falan, eski herşeye değer veririm.

Başak burcuyum taliplerimi bekliyorum. Ama evlenmelik değil takılmalıl
-Randevu için lütfen sıraya girin.
- beyfendi boy kriterine uymuyorsunuz sizi kabul edemeyiz
- Yunan heykeli gibi vücudunuz yoksa sıradan çıkın.
- ilk buluşmada evlilik konuşan da çıksın sıradan

Kızlar yaşlar, varsa meslekleriniz nedir? Merak ettim. Biraz daha kaynaşmış oluruz hem diye şeyettiydim
21 yaşındayım hafizim hala okuyorum AOL den üniversite sınavına girebilirsem inşallah sağlık alanında çalışmak istiyorum hemşirelik falan tabi iğne fobim var nasıl olur bilmiyorum hayallerimi de yazmış oldum

İnşallah düşerse kesin gelirim. Teşekkür ederim. Bende öyleyim, hep birşeylere bakıp onun geçmişini tatmin etmeye çalışırım falan, eski herşeye değer veririm.
Ne varsa eskilerde var sozu cok dogru. Sımdı Hersey dıgıtal ama mesela plak dinlemek o kadar keyifli kı.
İnsan kendini plak dinlerken degerlı hisseder mi hissediyor.
Ya da ben manyagım

Kızlar yaşlar, varsa meslekleriniz nedir? Merak ettim. Biraz daha kaynaşmış oluruz hem diye şeyettiydim
Muhasebe 35 . Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum. İyi olan kazansın.
Umutursak kalbimiz kurusun zipzip reis

30 yaşında bir bekar anne
Aslan hatunu
Yurtdışında yaşıyor
Bir firmada çalışıyor
Esmer güzeli
Oğluşunun bitanecik anası
Ahajjaja instada böyle yazanlar var ya
Esmer guzelı ahahahabahahahaha
Begenenler eqlesın

Benim anne tarafı da full hafız, medrese eğitimi görmüş insanlar.. Bu bilgiyi niye verdim bilmiyorum Neyse şey dicektim hafızlık eğitimleri çok zor oluyor kaç senedr bir hafız yetişiyor ort.

Bende 30 olmak üzereyim,inçalışmayan çocuk bakan bol bol sıkılan, kocasıyla küsük,
Ne varsa eskilerde var sozu cok dogru. Sımdı Hersey dıgıtal ama mesela plak dinlemek o kadar keyifli kı.
İnsan kendini plak dinlerken degerlı hisseder mi hissediyor.
Ya da ben manyagım
Ya offf offff acilen senin oraya taşınmam lazım. Eski filmlerin, eski müziklerin, eski modanın aşığıyım. Özellikle 1960 ların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…