- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #1.941
Tek gecelik mi yoksa yemeğe falan çıkarır mısınBaşak burcuyum taliplerimi bekliyorum. Ama evlenmelik değil takılmalık
İnşallah düşerse kesin gelirim. Teşekkür ederim. Bende öyleyim, hep birşeylere bakıp onun geçmişini tatmin etmeye çalışırım falan, eski herşeye değer veririm.Buraya yolun duserse basımın ustunde yerin varvintage olan herseyı seviyorum ♥
Yok çok gecelikte olur. imza atmayak yeterli ahahajjajaTek gecelik mi yoksa yemeğe falan çıkarır mısın
Ee sen kendinden bahsetmemıssınTek gecelik mi yoksa yemeğe falan çıkarır mısın
Hatta kırmızı gecelik bile olur yeter ki olsunTek gecelik mi yoksa yemeğe falan çıkarır mısın
-Randevu için lütfen sıraya girin.Başak burcuyum taliplerimi bekliyorum. Ama evlenmelik değil takılmalıl
21 yaşındayım hafizim hala okuyorum AOL den üniversite sınavına girebilirsem inşallah sağlık alanında çalışmak istiyorum hemşirelik falan tabi iğne fobim var nasıl olur bilmiyorum hayallerimi de yazmış oldumKızlar yaşlar, varsa meslekleriniz nedir? Merak ettim. Biraz daha kaynaşmış oluruz hem diye şeyettiydim
Burcum ikizler, yükselen BaşakNiye ne burcun merak ettım
Ne varsa eskilerde var sozu cok dogru. Sımdı Hersey dıgıtal ama mesela plak dinlemek o kadar keyifli kı.İnşallah düşerse kesin gelirim. Teşekkür ederim. Bende öyleyim, hep birşeylere bakıp onun geçmişini tatmin etmeye çalışırım falan, eski herşeye değer veririm.
İkizler ve basak tanıdıgım olmadı hıcBurcum ikizler, yükselen Başak
AynıBölüm tatlim
30 yaşında bir bekar anneEe sen kendinden bahsetmemıssın
Muhasebe 35 . Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum. İyi olan kazansın.Kızlar yaşlar, varsa meslekleriniz nedir? Merak ettim. Biraz daha kaynaşmış oluruz hem diye şeyettiydim
Esmer guzelı ahahahabahahahaha30 yaşında bir bekar anne
Aslan hatunu
Yurtdışında yaşıyor
Bir firmada çalışıyor
Esmer güzeli
Oğluşunun bitanecik anası
Ahajjaja instada böyle yazanlar var ya
Benim anne tarafı da full hafız, medrese eğitimi görmüş insanlar.. Bu bilgiyi niye verdim bilmiyorum21 yaşındayım hafizim hala okuyorum AOL den üniversite sınavına girebilirsem inşallah sağlık alanında çalışmak istiyorum hemşirelik falan tabi iğne fobim var nasıl olur bilmiyorum hayallerimi de yazmış oldum
Atanirsin insallah tez zamanda. Her sey gonlunce olsun dualarim seninle
Ya offf offffNe varsa eskilerde var sozu cok dogru. Sımdı Hersey dıgıtal ama mesela plak dinlemek o kadar keyifli kı.
İnsan kendini plak dinlerken degerlı hisseder mi hissediyor.
Ya da ben manyagım
Amin inşallah atanayım o kadar bölüm okudum saçlar beyazladı yüksek lisans doktora yapıcam dil alanında hayalimdirAtanirsin insallah tez zamanda. Her sey gonlunce olsun dualarim seninle
AaaaaaaSızı tenzih ederek soylucem, Yengeclere karsı buyuk antipatim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?