- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #1.961
Uuuuu çıtır Anne en sevdiğimBende 30 olmak üzereyim,inçalışmayan çocuk bakan bol bol sıkılan, kocasıyla küsük,
Ya offf offffacilen senin oraya taşınmam lazım. Eski filmlerin, eski müziklerin, eski modanın aşığıyım. Özellikle 1960 ların
Bende 30 olmak üzereyim,inçalışmayan çocuk bakan bol bol sıkılan, kocasıyla küsük,
Ya offf offffacilen senin oraya taşınmam lazım. Eski filmlerin, eski müziklerin, eski modanın aşığıyım. Özellikle 1960 ların
Sen çekirgesinnnn kendine gell...Aaaaaaaben yengecim ama
Ortalama vermek çok zor öncesinde hazırlık eğitimi oluyor ezbere baslayana kadar 2 yılım mahrec ve hazirlikla geçtiBenim anne tarafı da full hafız, medrese eğitimi görmüş insanlar.. Bu bilgiyi niye verdim bilmiyorumNeyse şey dicektim hafızlık eğitimleri çok zor oluyor kaç senedr bir hafız yetişiyor ort.
Yalnız nasıl olmuş o mesajUuuuu çıtır Anne en sevdiğim
EvetAmin inşallah atanayım o kadar bölüm okudum saçlar beyazladı yüksek lisans doktora yapıcam dil alanında hayalimdirsen araştırma görevlisisin sanırım
Sızı tenzih ederek soylucem, Yengeclere karsı buyuk antipatim var
En küçüğümüz sensin o zaman.21 yaşındayım hafizim hala okuyorum AOL den üniversite sınavına girebilirsem inşallah sağlık alanında çalışmak istiyorum hemşirelik falan tabi iğne fobim var nasıl olur bilmiyorum hayallerimi de yazmış oldum
AhahajjaMuhasebe 35 . Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum. İyi olan kazansın.
Umutursak kalbimiz kurusun zipzip reis
Benimde balıklaraSızı tenzih ederek soylucem, Yengeclere karsı buyuk antipatim var
Aaa niye küssünüzBende 30 olmak üzereyim,inçalışmayan çocuk bakan bol bol sıkılan, kocasıyla küsük,
KesinlikleEvetYap tabi bizim alan da yuksek lisans doktora çok zevkli hele hobisine yapmak daha da zevkli.
Hayal kırıklığı yasatan insan hatırlatıyor bana yengec.bir yengeç olarak yorumlarıni severek okuyordum niye antipati duyuyorsun merak ettim
Tam yazmamışım. İngilizce öğretmeni ama çalılmayan, yengeç burcu, kumral, 1.60 boyunda 62 kilo(çünkü kilo alıp ağır yaşam olmayı hedefledim)En küçüğümüz sensin o zaman.hayal kurmak iyidir
Ahahajja
Benimde balıklara
Aaa niye küssünüz
Bı yaşıma kadar tanıdığım en güzel kız çocuğu yengeç burcuydu.. Seni kınımm kınımm kınıyorumHayal kırıklığı yasatan insan hatırlatıyor bana yengec.
Ama sızı tenzih ederim yazdım en basa. Sızın ıcın gecerlı degıl kendı tanıdıklarımdan yola ciktım yazarken
Ya cok tatlısın Hahahahahaha agır yasam olmayı hedefleyenTam yazmamışım. İngilizce öğretmeni ama çalılmayan, yengeç burcu, kumral, 1.60 boyunda 62 kilo(çünkü kilo alıp ağır yaşam olmayı hedefledim)
Kumral, beyaz tenli, burnunu estetik yaptırdıktan sonra bir afet-i devran olmuş ama kocası ile ayrı yatan, çünkü kocası üşengeç bencilin biri olan kadınım.
1 de oğlum var.
Başkaaaaa siz sorun ben söyleyeyim
Ya ben cırkın ler demedim konuyu saptırma agahabahaurkslspskBı yaşıma kadar tanıdığım en güzel kız çocuğu yengeç burcuydu.. Seni kınımm kınımm kınıyorum
Kardeşim küçükken derdi ki, burcun ne mesela derdik ki ikizler, olmaaazz derdi, ya çekirge ya örümcek ikisinden biri olmak zorundaSen çekirgesinnnn kendine gell...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?