Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Sen kac yasındasın, aman gıt barıs kocanla ya. Bir koca kolay bulunmuyor biliyosun?????????
Of yazmıssın ya otuz olmak uzere yım diye, uyku vaktim gelmıs

Benim anne tarafı da full hafız, medrese eğitimi görmüş insanlar.. Bu bilgiyi niye verdim bilmiyorum Neyse şey dicektim hafızlık eğitimleri çok zor oluyor kaç senedr bir hafız yetişiyor ort.
Ortalama vermek çok zor öncesinde hazırlık eğitimi oluyor ezbere baslayana kadar 2 yılım mahrec ve hazirlikla geçti

En küçüğümüz sensin o zaman. hayal kurmak iyidir
Muhasebe 35 . Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum. İyi olan kazansın.
Umutursak kalbimiz kurusun zipzip reis
Ahahajja
Sızı tenzih ederek soylucem, Yengeclere karsı buyuk antipatim var
Benimde balıklara
Aaa niye küssünüz

bir yengeç olarak yorumlarıni severek okuyordum niye antipati duyuyorsun merak ettim
Hayal kırıklığı yasatan insan hatırlatıyor bana yengec.
Ama sızı tenzih ederim yazdım en basa. Sızın ıcın gecerlı degıl kendı tanıdıklarımdan yola ciktım yazarken

En küçüğümüz sensin o zaman. hayal kurmak iyidir

Ahahajja

Benimde balıklara

Aaa niye küssünüz
Tam yazmamışım. İngilizce öğretmeni ama çalılmayan, yengeç burcu, kumral, 1.60 boyunda 62 kilo(çünkü kilo alıp ağır yaşam olmayı hedefledim)
Kumral, beyaz tenli, burnunu estetik yaptırdıktan sonra bir afet-i devran olmuş ama kocası ile ayrı yatan, çünkü kocası üşengeç bencilin biri olan kadınım.
1 de oğlum var.
Başkaaaaa siz sorun ben söyleyeyim

Hayal kırıklığı yasatan insan hatırlatıyor bana yengec.
Ama sızı tenzih ederim yazdım en basa. Sızın ıcın gecerlı degıl kendı tanıdıklarımdan yola ciktım yazarken
Bı yaşıma kadar tanıdığım en güzel kız çocuğu yengeç burcuydu.. Seni kınımm kınımm kınıyorum

Ya cok tatlısın Hahahahahaha agır yasam olmayı hedefleyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…