herkes evlendikten sonra kocalarının ilgisiz olduğunu düşünüyor mu:?

kbra1046

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2013
95
11
98
31
evlendikten sonra eşimin bana ilgisiz oldugunu düşünüyorum söylüyorum ama yok öyle bişey diyo sizede oluyo mu byle evli bayanlar cevap yazın lütfen:)

Canım insandan insana değişir bu kimisi daha da üstüne düşer kimisi de salar. Nerden vardın bu fikre mesela aç biraz nelerden etkilendin?

evlendikten sonra eşimin bana ilgisiz oldugunu düşünüyorum söylüyorum ama yok öyle bişey diyo sizede oluyo mu byle evli bayanlar cevap yazın lütfen:)

hangi sebeplerden bu kanıya vardın ki biraz açıklayıcı olursan fikir verebiliriz...

9 aylık evliyiz ama sanki 9yıllık evliymişiz gibi davranıyo birazda ben nişanlılıkta olduğu gibi üstüme düşsün istiyorum heralde yani bencillik gibi bişey

9 aylık evliyiz ama sanki 9yıllık evliymişiz gibi davranıyo birazda ben nişanlılıkta olduğu gibi üstüme düşsün istiyorum heralde yani bencillik gibi bişey

canım içini rahat tut ya belki sana öyle gelmiştir.
Ama kızı aldım diye bir rahatlama gelmiş olabilir :)

arkadaşın söylediğine aynen katılıyorum canım.. hatta bir söz vardır komik paylaşayım:1: ''nişanlıyken ayağın taşa takılsa ah canım iyimisin evlendikten sonra takılsa önüne baksana gözün körmüydü'' duymuşsundur belki erkeklerin bazıları böyle işte :ssz:

Back
X