- 4 Şubat 2015
- 6.347
- 12.777
- 448
- Konu Sahibi gecenin_resmi
-
Tersleyin.haklısınızHanımlar iyi geceler. En güzel günlerim milletin konuşmaları ile zehir oluyor. Ben mi çok takıyorum yoksa gerçekten sinir bozucumu karar veremedim.Allah nasip ederse düğün yapacağım. Söz yaptım. Bir arkadaşım elbiseni çok pahalı almışsın dedi öteki o saçlar ne öyle seni yaşlı göstermiş. Diğeri ne kadar masraf yapmışsın ne gereği var vs. Neyse alttan aldım. Şimdi düğün yaklaşıyor. Zaten herşey çok masraf ama nişan düğün de yapmak istiyorum. Zamanında herşey ini tam yapan arkadaşlarım şimdi bana akıl veriyor. Ben yaptım pişman oldum gerek yokmuş milleti eğlendirmek için onu yapma bunu yapma bilmem ne. Sinir oluyorum. Fikir sormuyorum ki.akşam yine hem annem hem arkadaşım sinirimi bozdu. Sonbaharda düğün yapacağım. Yani 5 ay nişanlı kalacaz. Salon araştırıyoruz. Annem ne duysa çok pahalı lükse kaçma diyip duruyor. Elbise alacam pahalı salon tutacam pahalı hediyelik dagıtacam gerek yok. İçime dert olmasın diye susuyorum ama burama getirdi. Akşam arkadaşa düğün yaptığı salonu kaça tuttun diye sordum kız bana hayat dersi veriyor evlilik öyle böyle. Erken düğün yapma ama çokta bekleme birbirinizi tanıyın. Ben ona fiyat sordum. Kızlar ağlıcam sinirden artık ya. Sizde yaşadınız mı yoksa ben mi çok izin veriyorum. Herkes Bi sussun işine baksın istiyorum ya. Bana Bi akıl verin
Nişan kına bohça hiçbirini yapmadım. Ama benim tabiatımda yoktu böyle şeyler pişman olmadım yapmadım diye. Bana pişman olursun yapmazsan dediler hep mesela. Ama olmadım. Eğer seviyorsan mutlaka yap. Bu fıtrat meselesi. Kimisi en minik ayrıntısına kadar planlar ve yapar çok mutlu olur. Benim gibi olanlara da zihin yükü geliyor mesela her şeyi tek tek düşünmek ayarlamak. Yapmamak daha mutlu ediyor. Sana yapma diyenler zamanında kendi yaparken Eminim aşkla yapmıştır her şeyi. Başlarından savınca Aman yapma oluyorHanımlar iyi geceler. En güzel günlerim milletin konuşmaları ile zehir oluyor. Ben mi çok takıyorum yoksa gerçekten sinir bozucumu karar veremedim.Allah nasip ederse düğün yapacağım. Söz yaptım. Bir arkadaşım elbiseni çok pahalı almışsın dedi öteki o saçlar ne öyle seni yaşlı göstermiş. Diğeri ne kadar masraf yapmışsın ne gereği var vs. Neyse alttan aldım. Şimdi düğün yaklaşıyor. Zaten herşey çok masraf ama nişan düğün de yapmak istiyorum. Zamanında herşey ini tam yapan arkadaşlarım şimdi bana akıl veriyor. Ben yaptım pişman oldum gerek yokmuş milleti eğlendirmek için onu yapma bunu yapma bilmem ne. Sinir oluyorum. Fikir sormuyorum ki.akşam yine hem annem hem arkadaşım sinirimi bozdu. Sonbaharda düğün yapacağım. Yani 5 ay nişanlı kalacaz. Salon araştırıyoruz. Annem ne duysa çok pahalı lükse kaçma diyip duruyor. Elbise alacam pahalı salon tutacam pahalı hediyelik dagıtacam gerek yok. İçime dert olmasın diye susuyorum ama burama getirdi. Akşam arkadaşa düğün yaptığı salonu kaça tuttun diye sordum kız bana hayat dersi veriyor evlilik öyle böyle. Erken düğün yapma ama çokta bekleme birbirinizi tanıyın. Ben ona fiyat sordum. Kızlar ağlıcam sinirden artık ya. Sizde yaşadınız mı yoksa ben mi çok izin veriyorum. Herkes Bi sussun işine baksın istiyorum ya. Bana Bi akıl verin
Hanımlar iyi geceler. En güzel günlerim milletin konuşmaları ile zehir oluyor. Ben mi çok takıyorum yoksa gerçekten sinir bozucumu karar veremedim.Allah nasip ederse düğün yapacağım. Söz yaptım. Bir arkadaşım elbiseni çok pahalı almışsın dedi öteki o saçlar ne öyle seni yaşlı göstermiş. Diğeri ne kadar masraf yapmışsın ne gereği var vs. Neyse alttan aldım. Şimdi düğün yaklaşıyor. Zaten herşey çok masraf ama nişan düğün de yapmak istiyorum. Zamanında herşey ini tam yapan arkadaşlarım şimdi bana akıl veriyor. Ben yaptım pişman oldum gerek yokmuş milleti eğlendirmek için onu yapma bunu yapma bilmem ne. Sinir oluyorum. Fikir sormuyorum ki.akşam yine hem annem hem arkadaşım sinirimi bozdu. Sonbaharda düğün yapacağım. Yani 5 ay nişanlı kalacaz. Salon araştırıyoruz. Annem ne duysa çok pahalı lükse kaçma diyip duruyor. Elbise alacam pahalı salon tutacam pahalı hediyelik dagıtacam gerek yok. İçime dert olmasın diye susuyorum ama burama getirdi. Akşam arkadaşa düğün yaptığı salonu kaça tuttun diye sordum kız bana hayat dersi veriyor evlilik öyle böyle. Erken düğün yapma ama çokta bekleme birbirinizi tanıyın. Ben ona fiyat sordum. Kızlar ağlıcam sinirden artık ya. Sizde yaşadınız mı yoksa ben mi çok izin veriyorum. Herkes Bi sussun işine baksın istiyorum ya. Bana Bi akıl verin
Yuh ya. Emekli olunca derkenEşimin dayısı mobilya alışverişi döneminde bana akıl veriyor; "biz tayinciymisiz ,bir tanıdıkları varmış eşyası yokmuş ,emekli olunca istediği herseyin en güzelini almis ..bizim durumumuzda limon kasasında da oturulur muş" .Birkaç ay sonra ekonomik durumu iyi olmamasına rağmen kendi oğluna bizim almadigimiz mobilyaları bile aldı.Hayatta "kıskanmak " diye de bir duygu vardır.Karsinizdaki sizin için ne hissediyor ona göre soylenileni değerlendirin.
Çalışıyorum kimseden borç istemiyorum içimde birşey ukte kalsın istemiyorum. Nişan masa konsepti yapacağım ne gerek varmış. Arkadaşlarıma hamam yapacağım abartıyormuşum.sessiz sedasız misafiriz nikah kıysam herkes pek Bi mutlu olacak sanki
ne kadar masraflı, şanlı şöhretli yapsanda düğünü, 2 gün sonra kimse birşey hatırlamıyor, hatta sen bile hatırlamıyacaksın kendi düğününü...o yüzden gösteriş merakına, yada 1 kere oluyor zihniyetine girmemek lazım, ayrıca ne yaparsan, konukları memnun edemiyeceksin, yinede eleştircekler herşeyi...şimdi seni uyaranlara kızıyorsun ama, düğünden sonra hak vereceksin onlara...Hanımlar iyi geceler. En güzel günlerim milletin konuşmaları ile zehir oluyor. Ben mi çok takıyorum yoksa gerçekten sinir bozucumu karar veremedim.Allah nasip ederse düğün yapacağım. Söz yaptım. Bir arkadaşım elbiseni çok pahalı almışsın dedi öteki o saçlar ne öyle seni yaşlı göstermiş. Diğeri ne kadar masraf yapmışsın ne gereği var vs. Neyse alttan aldım. Şimdi düğün yaklaşıyor. Zaten herşey çok masraf ama nişan düğün de yapmak istiyorum. Zamanında herşey ini tam yapan arkadaşlarım şimdi bana akıl veriyor. Ben yaptım pişman oldum gerek yokmuş milleti eğlendirmek için onu yapma bunu yapma bilmem ne. Sinir oluyorum. Fikir sormuyorum ki.akşam yine hem annem hem arkadaşım sinirimi bozdu. Sonbaharda düğün yapacağım. Yani 5 ay nişanlı kalacaz. Salon araştırıyoruz. Annem ne duysa çok pahalı lükse kaçma diyip duruyor. Elbise alacam pahalı salon tutacam pahalı hediyelik dagıtacam gerek yok. İçime dert olmasın diye susuyorum ama burama getirdi. Akşam arkadaşa düğün yaptığı salonu kaça tuttun diye sordum kız bana hayat dersi veriyor evlilik öyle böyle. Erken düğün yapma ama çokta bekleme birbirinizi tanıyın. Ben ona fiyat sordum. Kızlar ağlıcam sinirden artık ya. Sizde yaşadınız mı yoksa ben mi çok izin veriyorum. Herkes Bi sussun işine baksın istiyorum ya. Bana Bi akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?