Herkes konuşuyor

Aynen bunu söyledim.60 yaşına kadar evime insan gelmeyecek mi? Ben evimi benimseyemeyecek miyim?" dedim. Oturma odası yapmadım (kendileri onu da aldılar) geri kalanını aşırıya kaçmadan ama en ucuzu olsun arayışında olmadan aldım.12 yılda ben toplam 3 evde oturdum.Kendi oğlu "tayinci değil ya" 5 yılda 3 ev değiştirdi sonrasında boşandı ve eşyaları dayının evine taşıdı.Simdi onlar kendileri kullanıyorlar.
 
Nişanımı en şaşalı şekilde yaptım , ona bile laf yedim. şu olmamış , şu gereksizmiş bilmem ne diye...
Ama ben çok beğendim , hiç bir konuda içimde kalmadı. Ama şimdi mesela konu düğüne geldi . Onu nikah yapmayı planlıyorum. Belki sonrasında bir yemek veririm (abartmamak şartı ile) o kadar.
Kınamı da salonda yapmak istemiyorum. Onun yerine sanırım bekarlığa veda yapacağım.
Aileniz sizin bunalmamanız için söylüyordur.
Çünkü eğer borca çok girecek olursanız inanın bu sefer evlenince çok huzursuzluk yaşarsınız.
 
Ayni asamalardan geciyoruz su an.. bende ayni durumdayim ay o kuaför cok uzak ona gidilmez kuaforume bile mudahale edio ailem. Bende cok bunaldim. Dedigin gibi bizimkilerde o pahali bu pahali diyip duruyo.. nikahtan gidelim dedigimde kabul etemedi kimse elaleme rezilmi olcakmisiz bilmem ne.
 
Herseyini istediğin gibi yap tabiki içinde hiç birşey kalmasın ama kızlarından dediği gibi kendini zorlama 10tllik nikah şekerine hiç gerek yok. Ben öyle mıknatıslar mumluklar vs hiç saklamam çöpe atarım evimde niye kalabalık yapsın diye düşünüyorum. Davetiyeyi en fazla 30 saniye elimde tutuyorum. Kağıt birinci kalite olmuş bı misafir için önemli değil.
Bu tarz şeylere harcama çok demek isteniyor.
 
Sizi tanimiuorum ama bende tavsiye edecegim sadece salonum 20 bindi. Gelinligim 7 bine yakin anca milleti egelndirdirm. O kadar guzel gelin oldum. Herkes yap icinde kalmasin dedi. Hala borcunu oduyorum hic aklimda kalan guzel birsey yok borc odemekten.cok oismanim
 
aklima evlendigim ilk yil geldi,
dugun zamani cok yasamadim bunu, ama sonrasinda,
gelip giden evim hakkinda konusup duruyor, genelde de olumsuz,
o kadar cok konustular ki, cok severek tuttugum evden sogutmayi basardilar resmen,
sinir oluyorum ben de bu tiplere,

hani sorsan da fikrini soylese amenna, kimse kimseyi begenmek zorunda degil,
ama sormamisim ne diye karisiyorsun ki.

ne diyim bilemedim, cozumu de siz yeter ya diyeceksiniz ancak oyle olacak.
 
Insanlar kötü niyetinden değil de o yollardan geçtikleri için akıl varıyorlardır bence. Çünkü düğün, nisan zamanı yapılan bazı harcamalar gerçekten gereksiz. Itiraf ediyorum bazı yaptığım masraflar için ben de pişmanım. Evliliğin en güzel zamanlarını borçla geçirmek çok stresli oluyor.
 
Kimseye fikir sormayın.. Kim ne derse teşekkürler deyin.. Ben önüme çıkan bütün olumsuzluklara gözümü kapadım, etrafımda konuşanlara kulak tıkadım... O yüzden sizde keyfini çıkarmaya bakın.. Herkes konuşur.. Önemli olan sizin ne düşündüğünüz..
 
Yani zaten imkanların dahilinde yapacaksın ne yapacaksan.
Bence yap, sonrasında çok çok zora düşmemek şartıyla.
Ben çok uçuk lüks şeyler yapmadım, ama yaptığım hiçbirsey içinde pişman olmadım.
Hatta yapamadığım bir kaç şey vardı, onlari da evlilik içinde yaptım, daha abest oldu
 
Yok yapma yok etme demeye başladıkları anda ben istiyorum bu yeter bence baskasının laf soylemesine gerek yok deyin.
 
ya boşverin milleti En güzel cevap SANANE deyin.
sen içinizden ne geliyorsa onu yap. kendileri sahip olamadıklari için kimseyi de sahip olmasini istemezler.
bunun adi çekemezlik oluyor. en azindan bi tekmeyi bas göndereceksin .
hakkınızda hayırlısı olsun.
 
düğün plani yaparken kimseyi anlatma en yakının bile bunu nişanlin ile birlikte yapın.
en güzelleri senin olsun:)
 
Doğruyu söylemek gerekirse çok da şahane olmasına gerek yok her şeyin olması gerektiği gibi olsun yeter. Evlilik güzel bir şey ama hiçbir arkadaşıma koca bul da evlen demiyorum az daha hayatını yaşa acele etme diyorum. İmkanın varsa beğendiğini yap ama en iyisi olsun diye kafa patlatma diyorum. Yani ister istemez konuşuyor insan. Çok takma bence. Fikir verenlerin, yorum yalanların kötü niyeti olduğunu sanmıyorum. Evlendikten sonra zaten anlarsın. Şuan erken.
 
Bernard Shaw'un bir sözü vardır:
"Derler, ne derler, ne derlerse desinler"
hayatıma yön veren sözlerden biridir.
 
ne kadar çok insana anlatırsan o kadar yorum alırsın. kimseye birşey söyleme, bildiğin gibi yap.
 

Milletin fikirlerini fazla sormayın siz de. Mübarek herkes bir yerden fikir veriyor. Siz nasıl mutlu olacaksanız öyle yapın ve insanları fazla kaale almayın.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…