- Konu Sahibi gecenin_resmi
-
Cumku kskanclar kendileri yapamadı ondan canm imkanı olan dubaide balayı bes yıldızlı otelde dugun yapar ! Net bende para olsa bende yapardım yap icinde kalmasın valla hayat kısa haaa dunya borca girme kendini cok zorlama ben kendimi cok zorlamıstım sınırımı asmıstım kmseden yardım gelmedi kendim odedim aylsrca cok zorluk cekdm ama psman da deilimHanımlar iyi geceler. En güzel günlerim milletin konuşmaları ile zehir oluyor. Ben mi çok takıyorum yoksa gerçekten sinir bozucumu karar veremedim.Allah nasip ederse düğün yapacağım. Söz yaptım. Bir arkadaşım elbiseni çok pahalı almışsın dedi öteki o saçlar ne öyle seni yaşlı göstermiş. Diğeri ne kadar masraf yapmışsın ne gereği var vs. Neyse alttan aldım. Şimdi düğün yaklaşıyor. Zaten herşey çok masraf ama nişan düğün de yapmak istiyorum. Zamanında herşey ini tam yapan arkadaşlarım şimdi bana akıl veriyor. Ben yaptım pişman oldum gerek yokmuş milleti eğlendirmek için onu yapma bunu yapma bilmem ne. Sinir oluyorum. Fikir sormuyorum ki.akşam yine hem annem hem arkadaşım sinirimi bozdu. Sonbaharda düğün yapacağım. Yani 5 ay nişanlı kalacaz. Salon araştırıyoruz. Annem ne duysa çok pahalı lükse kaçma diyip duruyor. Elbise alacam pahalı salon tutacam pahalı hediyelik dagıtacam gerek yok. İçime dert olmasın diye susuyorum ama burama getirdi. Akşam arkadaşa düğün yaptığı salonu kaça tuttun diye sordum kız bana hayat dersi veriyor evlilik öyle böyle. Erken düğün yapma ama çokta bekleme birbirinizi tanıyın. Ben ona fiyat sordum. Kızlar ağlıcam sinirden artık ya. Sizde yaşadınız mı yoksa ben mi çok izin veriyorum. Herkes Bi sussun işine baksın istiyorum ya. Bana Bi akıl verin
Bende aynını dedim. Madem düğün pahalı nikaha karar verdim dedim. Ömürde birkez olan bişey dedi annem. Ama şaşalı düğün yapan arkadaşım bencede dedi.Ayni asamalardan geciyoruz su an.. bende ayni durumdayim ay o kuaför cok uzak ona gidilmez kuaforume bile mudahale edio ailem. Bende cok bunaldim. Dedigin gibi bizimkilerde o pahali bu pahali diyip duruyo.. nikahtan gidelim dedigimde kabul etemedi kimse elaleme rezilmi olcakmisiz bilmem ne.
düğün benim, para benim, koca benim , keyif benim...
kime ne?
Söz için Bi elbise aldım evet biraz pahalı oldu ama ben onu bütün eş dost akraba düğünlerine giyinirim. Sacını boyatmaya aynı parayı veren arkadaşım hiç mi acımadın o parayı verdin diyorAbartı veya değil sorulmuyorsa vik vik konuşulmasın cidden. Bırakın insan pişman olacaksa olsun, belki de olmayacak?
Evlendi diye kendini bilir kişi sanıp "sorulmadan" evlilik öyle evlilik böyle batık bayık konuşmalar beni de deli eder. Ben evlenirken akıl satan yoktu böyle ama olsa aynen sinir olurdum. Anlatırken ilgilinin dagildigini belli et, sallamadigini anlasın laf ağzında kalır.
Bende aynını dedim. Madem düğün pahalı nikaha karar verdim dedim. Ömürde birkez olan bişey dedi annem. Ama şaşalı düğün yapan arkadaşım bencede dedi.
Nişan kına benim düğün erkek tarafının hakkı. Ve onlar hiçbirşey den kaçmıyor.Düğünü derneği kim ödeyecek?
Nişan kına benim düğün erkek tarafının hakkı. Ve onlar hiçbirşey den kaçmıyor.
Çalışıyorum ailemde yardım ediyor. Benim sorunum ailem değilki çevrem. 10 TL ye bir şey aldım geçen gün annem amann ne pahalı dedi anne iki tane bisküvi artık 10 lira dedim. Salonları gezdik hemenn aynı hepsi ama annem çok pahalı lükse kaçma dedi. E kahvede tutacak değilim düğün için. Bende nikah yapacaz vazgeçtim düğünden dedim bu kez ben düğünsüz kız vermem diyor. E ne istiyon ozaman.Benim derken ailemi yoksa senin cebinmi?
Eğer sen odüyorsan hic takma...içinden geldiğin gibi yap.
Ben düğün yapmak istemiyorum ama tabak takimima yaklaşık 18bin tl verdim. Kendi param olduğu için kime ne dedim
Çalışıyorum ailemde yardım ediyor. Benim sorunum ailem değilki çevrem. 10 TL ye bir şey aldım geçen gün annem amann ne pahalı dedi anne iki tane bisküvi artık 10 lira dedim. Salonları gezdik hemenn aynı hepsi ama annem çok pahalı lükse kaçma dedi. E kahvede tutacak değilim düğün için. Bende nikah yapacaz vazgeçtim düğünden dedim bu kez ben düğünsüz kız vermem diyor. E ne istiyon ozaman.
Hepsi anneminki tuz biber oluyorAma sorun cevren değilde annen galiba...
Merhaba, toplumumuzın karakteristik özelliği bence bu, herkes böyle aşağı yukarı, bir dokun bin ah işit resmen, zaten konuşmaya, akıl vermeye yer aradıkları için sizin hatanız yok bence. Bir de düğün öncesi insan daha gassas ve stresli oluyor zaten, üstüne bik bik bik her kafadan bir ses çıkınca moralini bozmamak zor tabi. Ama elinizden geldiğince kulak asmayın bundan sonra, içinizden geldiği gibi hareket etmeye çalışın siz, çok canınızı sıkarlarsa da “bu düğünün gelini benim, böyle olması beni mutlu edecek” diye kestirin atın, susacakları yeri bilsinler. Siz ve nişanlınız aranızda anlaşıyorsanız, iletişim sıkıntısı, bakış açısı farklılığınız yoksa ne mutlu, diğerlerinin fikri kendine kalsın.Hanımlar iyi geceler. En güzel günlerim milletin konuşmaları ile zehir oluyor. Ben mi çok takıyorum yoksa gerçekten sinir bozucumu karar veremedim.Allah nasip ederse düğün yapacağım. Söz yaptım. Bir arkadaşım elbiseni çok pahalı almışsın dedi öteki o saçlar ne öyle seni yaşlı göstermiş. Diğeri ne kadar masraf yapmışsın ne gereği var vs. Neyse alttan aldım. Şimdi düğün yaklaşıyor. Zaten herşey çok masraf ama nişan düğün de yapmak istiyorum. Zamanında herşey ini tam yapan arkadaşlarım şimdi bana akıl veriyor. Ben yaptım pişman oldum gerek yokmuş milleti eğlendirmek için onu yapma bunu yapma bilmem ne. Sinir oluyorum. Fikir sormuyorum ki.akşam yine hem annem hem arkadaşım sinirimi bozdu. Sonbaharda düğün yapacağım. Yani 5 ay nişanlı kalacaz. Salon araştırıyoruz. Annem ne duysa çok pahalı lükse kaçma diyip duruyor. Elbise alacam pahalı salon tutacam pahalı hediyelik dagıtacam gerek yok. İçime dert olmasın diye susuyorum ama burama getirdi. Akşam arkadaşa düğün yaptığı salonu kaça tuttun diye sordum kız bana hayat dersi veriyor evlilik öyle böyle. Erken düğün yapma ama çokta bekleme birbirinizi tanıyın. Ben ona fiyat sordum. Kızlar ağlıcam sinirden artık ya. Sizde yaşadınız mı yoksa ben mi çok izin veriyorum. Herkes Bi sussun işine baksın istiyorum ya. Bana Bi akıl verin
Bütçesine uygun mekan istiyor olabilir mi?Çalışıyorum ailemde yardım ediyor. Benim sorunum ailem değilki çevrem. 10 TL ye bir şey aldım geçen gün annem amann ne pahalı dedi anne iki tane bisküvi artık 10 lira dedim. Salonları gezdik hemenn aynı hepsi ama annem çok pahalı lükse kaçma dedi. E kahvede tutacak değilim düğün için. Bende nikah yapacaz vazgeçtim düğünden dedim bu kez ben düğünsüz kız vermem diyor. E ne istiyon ozaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?