Herkes konuşuyor

Hepsi kıskançlıktan tatlım. Evlilik şöyle zor diyenlere anlaşılan kocanla mutsuzsun de gülerek. Alttan alttan laf sok.

Bazen evlilik ritüelleri için gereksiz yere çok para harcanıyor. Eğer imkanınız çoksa tabii ama yoksa değmez. Ben yine de yapacağım diyorsanız konuşanlara bana destek olun, bu sözlerinizle beni geriyorsunuz, deyin. Bence susarlar.

Hamam

Düğün gereksiz mi yada balayı
Hamam sanki abartı gibi geldi.. karışmak gibi olmasın ama düğün senin kına senin. Gönlün ne istiyorsa yap. Ama asla asla asla asla borca girme. Elinde ne kadar varsa o kadarını yap. Sana tek tavsiye bu. Varsa harca yoksa borca girme inanılmaz büyük sorunlar yaratıyor sonrasında..

Ben hep söyledim burdakilere. Ne söz yaptım ne dugun,ne balayi. Aile arasi yüzük taktik nikah bitti. Pişman değilim zaten hevesim yoktu

On sene evvel yemekli düğün yaptik. O zamanın parasıyla takılan 60 küçük altını direk oraya verdik. Biz de eşya borcuyla uğraşıp durduk. Şimdiki aklım olsa nikah yapar geçerim. Hele ki bizim akrabalardan altın takan bile olmadı yiyip içip gittiler. Takılan hep eşimin tarafıydi neredeyse. Neyse ki büyük nisan yapmamisim.
Saçınıza, elbisenize yani sizin zevklerinize laf soyleyenleri tinlamayin ama diğer konularda da soylenilenlere kulaginizi tikamayin derim.

Bütçesine uygun mekan istiyor olabilir mi?
Heryer aynı. Yemekli dğün ile normal arasında 10000 fark ediyor gerek yok dedim kendi kararım zaten ucuzuna kaçıyorum ama yinede yaranamıyorum. Annem sanıylrki 2000 liraya salon varda ben 10000 lik salon tutyorum

Teşekkür ederim aynen bu. Söz yaptım arkadaşlar resim istedi attım yok ye elbiseni siyah aldın yok niçin saçını topuz yaptın yok boyun enişteden uzun olmuş niye topuklu giyindin.bımtım valla

Hamamdan vazgeçtim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…