- 6 Ekim 2016
- 660
- 959
- 103
- Konu Sahibi Hyuga hinata
-
Moralim yaşadığım olaylar yuzunden cok bozuk
Hem yalniz olmam hem de aile hayatimin cok zor olmasi beni cok yipratti
Okul açılacak ve inanin gidesim hic yok
Son sene olmasina ve okulun bitmesine hazir değilim hic
Herkees instagramda fotograflar paylaşıyor, herkes mutlu
Tatillere gidiyorlar, geziyorlar egleniyorlar
Ben ise bir yaz boyunca annem ile bazen tartistik bazen ufak gezintiler yaptik fakat hep biraz moralim bozuk yani tam anlamiyla içime sinmiyor hiçbirsey
Babam ve annem ayrri babam kendini bir turlu toplayamadi bize bir katlisi pek olmuyor ama kendi yasamini yoluna soksa bana yeticek, onun icin cok uzuluyorum
Annem çalışıyor bizse okuyoruz
gelecekte bir is bulamam ve herşey daha kotu olur diye cok korkuyorum
Normalde arayip sordugum arkadaslarim hep bir hava atma derdinde, yenilik yapma ve sürekli bir degisim icerisindeler sanki
Bunlari buraya yazma nedenim aşırı bunaldim sıkıldim
Allahim yardımcı olsun ama cok kötü hissediyorum kendimi
İyi yapıyorsun.İnşallah sınavı kazanırsın.Karamsar olma bu kadar valla üzüldüm anlattıklarına.Herkes mutlu değil kimisi mutlu kimisi mutsuz.Şöyle bir söz vardır : Mutlu olma hedefiniz olmazsa mutlu olursunuz.Yani mutluluk basit şeylerle de olur.Üniversitede son senenmiş.Arkadaşların vardır , ne güzel gençlik halleri.Keşke o yıllara dönebilsem derim bazen.Üniversite ortamı , arkadaşlıklar hatta dersler bile güzeldir.Hayata pozitif bakmayı denemelisin.En ufak şeyde bile mutluluk parçacıkları vardır görmek isteyene.Böyle yazınca dandik kişisel gelişim kitabı cümlesi gibi oldu ama gerçekten öyle.Bu sene son senem.
Kpss calisiyorum o yuzden.
Meslek sahibi ol ben okurken 1 pantolonla mezun oldum harç parami zor yatirdim arkadaslarim cok harcardi ama hic takmazdim.simdi cok sukur istedigim onumde istemedigim arkamda..Kendi gucunle bileginin hakkiyla inan başar...Çalisma zamanin bu zamanlar bıkma ...mutlu olursun insallah ..Sosyal medya dediginiz gibi evet ama yine de arkadaslarim vs. Herkes birsey yapiyor
Ben cok icime kapandim moralim surekli olarak bozuk ve ne icin cabalayacagimi sasirdim bir bosvermislik hali var
Ve aşırı kaygim var
Ne mutlusu kız, instagramın köpeğiyiz hepimiz
Moralim yaşadığım olaylar yuzunden cok bozuk
Hem yalniz olmam hem de aile hayatimin cok zor olmasi beni cok yipratti
Okul açılacak ve inanin gidesim hic yok
Son sene olmasina ve okulun bitmesine hazir değilim hic
Herkees instagramda fotograflar paylaşıyor, herkes mutlu
Tatillere gidiyorlar, geziyorlar egleniyorlar
Ben ise bir yaz boyunca annem ile bazen tartistik bazen ufak gezintiler yaptik fakat hep biraz moralim bozuk yani tam anlamiyla içime sinmiyor hiçbirsey
Babam ve annem ayrri babam kendini bir turlu toplayamadi bize bir katlisi pek olmuyor ama kendi yasamini yoluna soksa bana yeticek, onun icin cok uzuluyorum
Annem çalışıyor bizse okuyoruz
gelecekte bir is bulamam ve herşey daha kotu olur diye cok korkuyorum
Normalde arayip sordugum arkadaslarim hep bir hava atma derdinde, yenilik yapma ve sürekli bir degisim icerisindeler sanki
Bunlari buraya yazma nedenim aşırı bunaldim sıkıldim
Allahim yardımcı olsun ama cok kötü hissediyorum kendimi
Sen de çok yaşa çiçeeem
Nickin ayrı yorumların ayrı komik.Sen çok yaşa e mi ?!!
Bir hobi buldum sayilir ona tutunmaya calisicamAile sebebiyle hayata bakış açın karamsar ve karşılaştırmacı bu da gayet normal. Herkesin bir derdi var emin ol dertsiz kul yok.
Sosyal medyadaki fotolardaki mutluluğa gelince ben her baktığımda keşke gerçeği yansıtsalar sevinirdim diyorum. %95 i yalan paylaşımlar. İnsanlar hikaye atma derdinde mutlu görünme kıskandırma peşinde. Onlar sanal mutlu. Gerçek mutluluk sosyal olarak senin neleri yapmaktan hoşlandığından geçer. Sanal ortamdan bir örnek vermeden geçemeyeceğim. Yakın komşu eşine aşık evlendi, sosyal medyadaki şiirlerini mektuplarını anılarını gördüğümde o kadar sevindim ki evliliğe karşı ön yargım kalkıyordu( ne kadar içten ve dert ortağı bulmuş, demek evlilik adamına düşünce iyiymiş vs. derken...) ki evden kavgalarını duyuyorum birbirlerine lanet okuyorlar kız defalarca intihar girişiminde bulundu evi terketmeye kalkıştı ve daha bir çok şey. Bu gibi şeyler oluyor ve iki gün sonra ardından aşk dolu paylaşımlar. İnsanlar medya hastası olmuş. Sakın karşılaştırma kendini. Emin ol gerçek hayatta öyle değiller.
Sana bir hobi edinmeni öneriyorum.
Ben bunlari dusunmekten bunalimdan hazirlanadim dogru duzgunLise son sınıf bir çocuğum var ve İnan evle ütüt Merkezi arasında gidip geliyor sosyal metya hesaplarını kapattı diyeceğim o ki sınava hazırla kendini
Halledersin biraz sık dişiniBen bunlari dusunmekten bunalimdan hazirlanadim dogru duzgun
Ama simdi düzenli olarak baslasam bile hallederim inşallah :)
İnşallah cok tesekkur ederim :)Halledersin biraz sık dişini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?