- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi Hyuga hinata
-
Sana birşey söyleyim de bebeğim (kardeşimle aynı yaştasın içimden geldi:) ) öyle kaçayım kk bu gece. orada mutluluk nameleri atanlar aslında mutsuz olan tipler.. en azından çevremdekiler öyle.
Ben bazen fotoğraf çekilmeyi bile unutuyorum sevdiklerimle dışarıda . Ki bide sosyal medyaya atayım. Doğru pozu yakalayayım.. ışığı ayarlayayım. boş işler bunlar..
Ara da bir olur ama insanlar çok abartıyorlar adım başı story gına geliyor artık.
Çünkü orası sanal dünya orada mutlular gerçek hayatta değil.kimse mutsuz halini paylaşmıyor.
Sen de ki derdi nimet sananlar var ne olur şükret ve derslerine bak.
Sağlığın yerindeyse, annen baban ayrı da olsa hayattaysa ,karnın doyuyorsa ,diğer herşey geçici önemli olan bunlar ablacım.
Üniversite hayatın için son sene sık dişini güzel kapılar açılsın önüne inşallah seneye güzel bir yol seni bekliyor olacak sıkı sarıl derslerine
Sana birşey söyleyim de bebeğim (kardeşimle aynı yaştasın içimden geldi:) ) öyle kaçayım kk bu gece. orada mutluluk nameleri atanlar aslında mutsuz olan tipler.. en azından çevremdekiler öyle.
Ben bazen fotoğraf çekilmeyi bile unutuyorum sevdiklerimle dışarıda . Ki bide sosyal medyaya atayım. Doğru pozu yakalayayım.. ışığı ayarlayayım. boş işler bunlar..
Ara da bir olur ama insanlar çok abartıyorlar adım başı story gına geliyor artık.
Çünkü orası sanal dünya orada mutlular gerçek hayatta değil.kimse mutsuz halini paylaşmıyor.
Sen de ki derdi nimet sananlar var ne olur şükret ve derslerine bak.
Sağlığın yerindeyse, annen baban ayrı da olsa hayattaysa ,karnın doyuyorsa ,diğer herşey geçici önemli olan bunlar ablacım.
Üniversite hayatın için son sene sık dişini güzel kapılar açılsın önüne inşallah seneye güzel bir yol seni bekliyor olacak sıkı sarıl derslerine
Sosyal medyayı kişisel egolarını tatmin etmek için kullananlara cuk oturmuş bu tanım..Yalan dünyanın yalancıları işte
Hastalık haline gelmiş durumdaSosyal medyayı kişisel egolarını tatmin etmek için kullananlara cuk oturmuş bu tanım..
Koca bir yaz dönemini geride bıraktık. Kah evde kaldık,kah evde kaldık. Yeri geldi evde kaldığımız günlerde oldu tabi. Fakat iyi evde kaldık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?