- 14 Şubat 2017
- 626
- 392
- 103
- Konu Sahibi Hyuga hinata
-
Bu sene son senem.Eğer gelecekte iş kaygın olacak , herşey kötü olacak diye korkuyorsan okuduğun okuluna dört elle sarılmalısın
Ablacm bakma o face instagram fotograflarina sen herkes tabiki mutlu anini paylasir kim derdini kederini ordan paylasir ki daha cok gencsin dert etme cik arkadaslarnla gez toz kafana takmaMoralim yaşadığım olaylar yuzunden cok bozuk
Hem yalniz olmam hem de aile hayatimin cok zor olmasi beni cok yipratti
Okul açılacak ve inanin gidesim hic yok
Son sene olmasina ve okulun bitmesine hazir değilim hic
Herkees instagramda fotograflar paylaşıyor, herkes mutlu
Tatillere gidiyorlar, geziyorlar egleniyorlar
Ben ise bir yaz boyunca annem ile bazen tartistik bazen ufak gezintiler yaptik fakat hep biraz moralim bozuk yani tam anlamiyla içime sinmiyor hiçbirsey
Babam ve annem ayrri babam kendini bir turlu toplayamadi bize bir katlisi pek olmuyor ama kendi yasamini yoluna soksa bana yeticek, onun icin cok uzuluyorum
Annem çalışıyor bizse okuyoruz
gelecekte bir is bulamam ve herşey daha kotu olur diye cok korkuyorum
Normalde arayip sordugum arkadaslarim hep bir hava atma derdinde, yenilik yapma ve sürekli bir degisim icerisindeler sanki
Bunlari buraya yazma nedenim aşırı bunaldim sıkıldim
Allahim yardımcı olsun ama cok kötü hissediyorum kendimi
Bende şuan giris yapmiyorjmBen de bu yıl sizin gibiydim.İnstagramı kapattım.Çok iyi geldi ne yalan söylim.Zaten ben pek birşey paylaşmam ki en son paylaşımım üstünden 2 sene geçmiş nerdeyse düşünün.Sırf milletin naptığı nerelere gittiğine bakmak için olan gereksiz bir uygulamaya döndü benim için.Bence siz de kapatın.Bir de böyle deneyin.
Aslinda sadece instagram konusu degil.Hah bu konu instagram konusu diye dusunmustum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?