- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 34.833
- 548
- Konu Sahibi Evrimnecla
-
Böyle diyip diyip evleniyorsunuz. Yasak ve kötü olan cezbediyor insanları. Güzel anlatsanız kimse istemez. Herkes örekeyi merak ediyor işte yapmayın şunu. Zaman zaman ben bile örekeyi merak ediyorum.Evlenince çok bişey olmuyor
Evlensinlerde görsünler analarının örekelerini
Evlenince işte görüyoruz anamızın örekesiniBöyle diyip diyip evleniyorsunuz. Yasak ve kötü olan cezbediyor insanları. Güzel anlatsanız kimse istemez. Herkes örekeyi merak ediyor işte yapmayın şunu. Zaman zaman ben bile örekeyi merak ediyorum.
Asla evlenmicem tşkEvlenince işte görüyoruz anamızın örekesini
Bekar adam ne bilsin evlilik ne biçim bişey
Çok merak eden varsa buyursun
Ev sorumluluğu koca çocuk kv kp bilimum etrafındaki toksik insan geçim derdi
Milletin ağzı
Deşme şimdi yaramı
Benim çevremde nisanlanip evlenenler bu sene 2000 2004 doğumlular.Ben 93 luyum nisan attim.Ben de fark ettim bu sene eskiden oturup büyüdüğüm yerdeki bütün 23-28 yaş aralığındaki tanıdıklar evlendievlenmeyeler de acilen nişan yaptı. Haklarında hayırlısı olsun deyip geçin öyle oturup vay ben evlenemedim moduna girmeyin evlenmek bir başarı değil bu devirde, gerektiği anda kendi yolunuzu çizebilmek başarı. Etraf kavga gürültü sırf evlenecekleri bilindiği için aman bu da evlenemedi denmesin diye koşa koşa evlenen kaynıyor. Bir avuç insanın düşüncesi için mutsuz bir evlilik yapmamanız başarı
Öyle deme iyi biri çıkar evlenirsin.Asla evlenmicem tşk
İyi biri çıkmaz çıksa da ben görmemÖyle deme iyi biri çıkar evlenirsin.
2004lu birinin evlendigini gordugumde arkasindan selasini okurdum. Cok yanlis bir hayat karari. İlerde %97si pisman oluyor.Benim çevremde nisanlanip evlenenler bu sene 2000 2004 doğumlular.Ben 93 luyum nisan attim.
O yaşta evlenenin tek hedefi evlenmiş olmaktır zaten çok da ciddiye almayın derimBenim çevremde nisanlanip evlenenler bu sene 2000 2004 doğumlular.Ben 93 luyum nisan attim.
Öreke şöyle bir şey: Evlilik kale gibidir. Dışardakiler içeri girmeye çalışır, içerdekiler dışarı çıkmayaBöyle diyip diyip evleniyorsunuz. Yasak ve kötü olan cezbediyor insanları. Güzel anlatsanız kimse istemez. Herkes örekeyi merak ediyor işte yapmayın şunu. Zaman zaman ben bile örekeyi merak ediyorum.
valla köydeki çiftçi/çoban kuzenlerimden bile yok bizde 2000ler nesli olup evlenenBenim çevremde nisanlanip evlenenler bu sene 2000 2004 doğumlular.Ben 93 luyum nisan attim.
evlenmiycem diye bir inadım da yoktu ama merakım da yoktu, neticede 40 yaşında ve bekarım hala öyle bir heves gelmiş değil. benim arkadaş çevrem de bekar olduğu için kimseye tuhaf da gelmiyor.Böyle diyip diyip evleniyorsunuz. Yasak ve kötü olan cezbediyor insanları. Güzel anlatsanız kimse istemez. Herkes örekeyi merak ediyor işte yapmayın şunu. Zaman zaman ben bile örekeyi merak ediyorum.
Bence de erken.Ama kızlarda şunu gördüm.Mesela kuzenim nişanlı.2001 doğumlu.Babam bile dedi.Evlenmek için mi okudu diye.Nisanlisi benimle aynı yastaymis.Bu sene mezun oldu.Bilgisayar Mühendisi.Hep okulunu birincilikle bitiren birisiydi.Hanfendi 2 gün kırtasiye de çalıştı.Zor diye bırakmış.Ozel sektör olmayacak.Memurluk olacak.Ablasi benimle aynı yaşta oda öyle.Mezun olur olmaz nişanlandı.Atanayim demedi.Ev hanımıO yaşta evlenenin tek hedefi evlenmiş olmaktır zaten çok da ciddiye almayın derimbaya erken ya 20-23 yaş yani bu insanlar okumuyor mu anlamıyorum
Ya şöyle soyleyim.Kimi aşık oluyor.Gene 23 yaş normal bence.22 28 arası ideal evlilik için.Bu kızlar evliliği sürekli gezmek görüyor.Anne baba baskisi erkek arkadaşla rahat gorusememe gibi sebepler.valla köydeki çiftçi/çoban kuzenlerimden bile yok bizde 2000ler nesli olup evlenen
90 nesli bitmedi daha. 90 91 92li belki 30 kuzenim vardır bekar (2 tane de kardeşim var bu grupta)
evlenenler tee okuldan arkadaş olanlar valla. sonra tanışıp evlenen %10 filan ihtimal
evlenmiycem diye bir inadım da yoktu ama merakım da yoktu, neticede 40 yaşında ve bekarım hala öyle bir heves gelmiş değil. benim arkadaş çevrem de bekar olduğu için kimseye tuhaf da gelmiyor.
okumuş ev hanımı oluyorlarO yaşta evlenenin tek hedefi evlenmiş olmaktır zaten çok da ciddiye almayın derimbaya erken ya 20-23 yaş yani bu insanlar okumuyor mu anlamıyorum
22-28 yaş arası aşırı erken evlilk içinYa şöyle soyleyim.Kimi aşık oluyor.Gene 23 yaş normal bence.22 28 arası ideal evlilik için.Bu kızlar evliliği sürekli gezmek görüyor.Anne baba baskisi erkek arkadaşla rahat gorusememe gibi sebepler.
Benim çevremde de bekar insan yok, insan bulunduğu ortama göre şekil alıyor biraz da. Dünyam küçülüyor, hayata bakış açım daraldı...valla köydeki çiftçi/çoban kuzenlerimden bile yok bizde 2000ler nesli olup evlenen
90 nesli bitmedi daha. 90 91 92li belki 30 kuzenim vardır bekar (2 tane de kardeşim var bu grupta)
evlenenler tee okuldan arkadaş olanlar valla. sonra tanışıp evlenen %10 filan ihtimal
evlenmiycem diye bir inadım da yoktu ama merakım da yoktu, neticede 40 yaşında ve bekarım hala öyle bir heves gelmiş değil. benim arkadaş çevrem de bekar olduğu için kimseye tuhaf da gelmiyor.
Evet kadınlar evlendikten sonra maaleaef çalışmıyor ve evde sıkılınca da hemen çocuk yapıyorlar. Vizyonsuzluk had safhadaBence de erken.Ama kızlarda şunu gördüm.Mesela kuzenim nişanlı.2001 doğumlu.Babam bile dedi.Evlenmek için mi okudu diye.Nisanlisi benimle aynı yastaymis.Bu sene mezun oldu.Bilgisayar Mühendisi.Hep okulunu birincilikle bitiren birisiydi.Hanfendi 2 gün kırtasiye de çalıştı.Zor diye bırakmış.Ozel sektör olmayacak.Memurluk olacak.Ablasi benimle aynı yaşta oda öyle.Mezun olur olmaz nişanlandı.Atanayim demedi.Ev hanımı
Gene amca kızım var.Atanamadi öğretmen 3 çocuklu
Nur benim kizim 2014 lu 9.5 yasinda 2004 dogumlular mi evleniyo senin cevrendeBenim çevremde nisanlanip evlenenler bu sene 2000 2004 doğumlular.Ben 93 luyum nisan attim.
Okumuş ev hanımıokumuş ev hanımı oluyorlar
benim etrafımda yok ama çok örneğini çevreden görüyorum
bir üniversitede görev yapıyorum mühendislik mezunu kızlar bile çalışmıyor
ama okumasa belli statüde koca bulamaz
okuyor vw iyi kötü statüsü istediği seviyede birini buluyor
ama çalışmıyor
bir de işte dışarı çıkmaktır
gezmektir oturmaktır kalkmaktır böyle şeyleri üni okuyarak öğreniyorlar, yoksa özellikle taşradaki kız evden nasıl çıkacak ortam yapacak? (nadirdir ailesinin imkanı ortamı olan, vardır ama azdır)
gidiyor bir anadolu üniversitesine 4 sene aileden ayrı takılıyor, keyfine göre de koca buluyor....
ha ama ben, ilk 1000den öğrenci aldığı zamanlarda bilkenti burslu bitirip ev hanımı olan da biliyorum, o ayrı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?