- 4 Ekim 2015
- 348
- 138
- 53
- Konu Sahibi Hacettepeli06
-
Çok dengesiz, moralim bi bozuk olsun yüzüm bi gülmesin, hayatta sormaz neyin var diye. O da bir tarafa geçer asar suratını.artık benim de umrumda değil gerçekten bıktımYengen neden öyle davranmış valla anlamadım canim belli çok sevmissin abla gibi ben olsam bende kirilirdim
Sende nabza göre şerbet yap
Sıkmayacağım inşallah artık başka şeylerle ilgilenicem :)Boşver canını sıkma tatlım. .
Karşımdaki insan gerçekten laftan anlayan biri değil aynı şeyi tekrarlayıp durur.o yüzden konuşmak hiç istemiyorumBu insanları her zaman göreceksin, sen tepki versen onlarda verecek bu böyle sürüp gider. Yerinde olsam yengemle düzgün bir şekilde bu durumu konuşurum. Lafı fazla dolandırma başka şeyler ekleme şunu şunu yaptın diye, beni o akşam görmezden geldin kırıldım de.
Ayrıca haklısınız,gidip konuşsam hemen abime yetiştirecek ve o zaman abim iki arada kalacakValla adamlarada ne zor ya karısını korusa ayrı dert kardeşini korusa ayrı dert iki ucu boku değnek.
Dimii haklısınız, ne zaman arasalar ben varım ya kimsenin gözü aramıyo artık beni. Bundan sonra olmayım da ortalıkta onlar da desin,neden yok ortalıkta bu kız diyekuzenimin eşinin ve yaptığı 1-2 ikiyüzlülüğü görünce onlar geldiği zaman evden çıkardım. akşam onlar gidene kadar da eve gelmezdim. son bikaç senedir böyle. sonra "derin neden yok ortalıkta.." olmaz tabi.
Bilemiyorum,atladığım bir yer yok ama bir şeye bozulmuş gibi değildi pek hali tavrı.ya da bozulmuş da olabilir gerçekten bilemiyorum akşam boyu hiç susmadı ki anlayamadımKarisik bir durum atladigin farketmedigin baska bir sorun olmali..yengende kendince birseye bozulmus.
bence konusunu bile açma. egosu göklere yükselir.Bilemiyorum,atladığım bir yer yok ama bir şeye bozulmuş gibi değildi pek hali tavrı.ya da bozulmuş da olabilir gerçekten bilemiyorum akşam boyu hiç susmadı ki anlayamadım
Daha ne kadar yükselebilir bilmiyorum ama kesinlikle katılıyorum size kesinnlikleebence konusunu bile açma. egosu göklere yükselir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?