herkese kırıldım..

Hacettepeli06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2015
348
138
53
Hepinize iyi geceler hanımlar.. Bugün beni fazlasıyla üzen bir şeyi paylaşmak istiyorum sizinle. Abim 8-9 aylık evli ve 1 saatlik mesafeyle ayrı bir şehirde yaşıyorlar. Çok sık olmasa da ayda 1-2 defa buraya gelip 2-3 gün kalırlar. Yengem benden 3 yaş büyük ve şuan 3 aylık hamile. Buraya geldiğinde fazlasıyla ilgileniyoruz ve iyi olmasını istiyoruz. Yaşlarımız yakın olduğu için evde birtek benimle vakit geçiriyor. Arada ufak tefek sorunlarımız illaki oluyor ama hallediyoruz bir şekilde,çünkü ikimiz de kin tutabilen insanlar değiliz. Benim hiç ablam kız kardeşim olmadı,3 erkek kardeşle büyüdüm.o yüzden onu hep ablam gibi görmek istedim,hep öyle olmak istedim. Yalnızken falan çok eğleniriz birlikte çok güzel de zaman geçer aramızdan su sızmaz,, amma velakin yengemin başka insanların yanında davranışları beni fazlasıyla üzüyor. Şimdi ne demek istediğimi anlayacaksınız. Abimle yengem iki gün önce bize geldiler ve yarın gidecekler. Burada yaşayan bir amcamızın oğlu var o da yeni evli sayılır onun eşi de hamile.Onlar abimleri yemeğe çağırmışlar bu akşam için. Kuzenimin hanımıyla da çok iyidir aramız, o da bana bugün öğlen mesaj attı,"canım sen de kesin gel akşam abingille bekliyoruz" diye.Ben çok fazla gitmek istemedim,eğer dedim abimgil de gel derse gidiyim.yengemin yanında anneme söyledim,beni de çağırıyolar anne dedim.yengem gel falan hiçbir şey demedi.hatta hemen konuyu değiştirdi.sonra akşama doğru sofrayı kurduk,sofradan kalkarken yengem anneme çok ters bir şeyler söyledi tam anlayamadım ama dikilerek söyledi ses tonu falan.sonra içeri gitti o hazırlanmaya,annem de abime, hacettepeli de gelsin sizinle onu da davet etmişler dedi.Abim de biraz gönülsüz 'istiyosa gelsin'dedi.bende gittim hazırlanmaya yarım saat sonra çıktım yengem falan da çıktı ama suratı çok asıktı.annem neyin var dedi,moralim bozuk anne sorma bana bişey dedi.Annem kimseye ağzını açmaz efendiliğini bozmaz ama,gelini annemi tersleyerek konuşunca gerçekten kanıma dokundu.arabaya bindik kii,suratı annemlereymiş sanırım müziği açtı yengem bağıra bağıra şarkı söylüyor gülüyor eğleniyor valla.ben de bozuntuya vermedim güldüm ettim.sonra kuzenimgile geldik başta iyiydi,abimle kuzenim,biz de üçümüz oturduk.ama fark ettim ki ben ne zaman ağzımı açsam yengem başka bir şey söylüyor beni konuşturmuyor.ama bu bir değil iki değil gerçekten,sürekli yaptı bunu. Ve de kuzenimin eşine sürekli olarak"ay artık evime bi gitseydim sıkıldım burdan bunaldım" vs şeyler diyor.Zorla tutan yok diyeceğim tutuyorum kendimi. Bir ara yengemin annesi aradı telefonla konuştular işte,sonra döndü kuzenimin eşine dedi annemin sana selamı var. Ben de öyle gülümsedim sadece yengeme bakıp. Sonra baktım beni çok seven(!) kuzenimin eşi de onun yanına oturmuş baya beni görmezden geliyorlar ben de muhabbetten koptum. Hiç konuşmadım gidene kadar. Ama yine de giderken kuzenimin eşine hiçbir şey belli etmedim öptüm bebişini de karnından iyi bak dedim,yengeme de yaparım bunu hep. Eve gelene kadar kimse konuşmadı arabada,evin önüne gelince abim dedi sen in de biz arkadaşlarımızn yanına gideceğiz.. Ben arabadan inerken size de iyi akşamlar dedim sertçe kapattım kapıyı. Hiç kafasını uzatıp bişey demeye tenezzül dahi etmedi. Ben de eve çıktım.Fakat abime de yengeme de,bugün beni çağırıp da doğru düzgün sohbet bile etmeyen her zaman görüştüğüm kuzenimin eşine de çok kırıldım.bilmiyorum haklı mıyım haksız mıyım.bundan sonra nasıl davranacağımı da kestiremiyorum. Ama sadece anladığım şu, her ikisi de canları sıkılınca beni çağırıyorlarmış ve tek seçenekleri ben olduğum zaman bana iyilermiş.başkalarını bulunca ben yokmuşum :) biraz uzun oldu hakkınızı helal edin ablalarım içimi dökmek istedim ama aklınıza da muhtacım,çünkü artık kimseye kendimi kullandırmak istemiyorum..şimdiden teşekkürler..

Yengen neden öyle davranmış valla anlamadım canim belli çok sevmissin abla gibi ben olsam bende kirilirdim
Sende nabza göre şerbet yap
Çok dengesiz, moralim bi bozuk olsun yüzüm bi gülmesin, hayatta sormaz neyin var diye. O da bir tarafa geçer asar suratını.artık benim de umrumda değil gerçekten bıktım

Bu insanları her zaman göreceksin, sen tepki versen onlarda verecek bu böyle sürüp gider. Yerinde olsam yengemle düzgün bir şekilde bu durumu konuşurum. Lafı fazla dolandırma başka şeyler ekleme şunu şunu yaptın diye, beni o akşam görmezden geldin kırıldım de.

Karşımdaki insan gerçekten laftan anlayan biri değil aynı şeyi tekrarlayıp durur.o yüzden konuşmak hiç istemiyorum

Dimii haklısınız, ne zaman arasalar ben varım ya kimsenin gözü aramıyo artık beni. Bundan sonra olmayım da ortalıkta onlar da desin,neden yok ortalıkta bu kız diye

annenede durduk yere tepki vermemistir herhalde...musait oldugunda sakin daha anlayisli bir sekilde konusmayi dene sebebini iyice ogren ona gore bundan sonraki dengeyi kurarsin

Sana yapılan muameleyi geçiyorum anneye tepeden tersleyerek konuşana 'senin derdin ne karşında kim var?' diyebilmeli insan bence.
Kendine yapılanı bir şekilde sineye çekersin. Ki çekmesen daha iyi. Ama annene yapılırsa haddini bildir bence.
Konu senin anlattığın şekildeyse tabi. Gelin hanım neden tavır aldı bilmiyoruz.

Haklısın canım seni de çağırmışlar ama seninde kuzenin sonuçta yengeler bir olmuş gibi birşey..Fazla yüz verme demek kimse yokken seninle iyi oluyorlar..Ayıp yaptıkları.Annen gönderdi mi zannetti yengen o yüzden ona surat etmiştir.Seni yanlarında göderiyor diye..Sende aynısını yap görsün..Siz de kalıyorlarmış ee seninde kuzenin surat asacak ne varmış..Sadece abine selam söylemesi..Fazla yüz göz olma derim.Mutlaka suyu çıkıyor.

Anlatılmayan eksik bir olay var burada.
Sizin o yemeğe gitmeniz istenilmemiş siz de yengenizin suratının asıldığını gördüğünüz halde gitmişsiniz.Abiniz de istememiş sizi.
Sizi de davet etmişler tamam da yine de eksik bir parça var anlatılmayan.
Sizi %100 haklı göremedim ben burada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…