- Konu Sahibi Hacettepeli06
-
Haklısınız fazla yüz göz olunca böyle oluyor,ben çok sınır koyamıyorum da o yüzden hep böyle oldu.teşekkür ederim sağolun :)Haklısın canım seni de çağırmışlar ama seninde kuzenin sonuçta yengeler bir olmuş gibi birşey..Fazla yüz verme demek kimse yokken seninle iyi oluyorlar..Ayıp yaptıkları.Annen gönderdi mi zannetti yengen o yüzden ona surat etmiştir.Seni yanlarında göderiyor diye..Sende aynısını yap görsün..Siz de kalıyorlarmış ee seninde kuzenin surat asacak ne varmış..Sadece abine selam söylemesi..Fazla yüz göz olma derim.Mutlaka suyu çıkıyor.
Yok hayır kalmak istemiyor olabilir bu çok normal fakat bunu her hali her hareketi her sözünde belli etmesi ve bunu başkalarının da yanında yapması çok yanlış bence.Ki artık geldiği zamanlar daha çok sıkılacak,ilgilenmeyeceğim çünkü.teşekkürler yorumunuz içinBence yengeniz %100 haksiz degil. Siz bekarsiniz o ruh halini bilemeyebilirsiniz. Evet burdan belki hatali gozukuyor ama mesela hamile hamile gelip kalmak zor geliyor olabilir. Bakin aksam planlarida varmis, o yuzden sizin gelmenizi istememis olabilir ki kuzeninizin esi o zaman onlari ararken hacettepeliyide getirin deseymis. Size ayri soleyince sanki sizde zorla illa bende gelcem moduna dusmus olabilirsiniz. Sonucta evli ciftlerin sohbetleri vs baska olabilir ki abinizde gonulsuz isterse gelsim dedigi halde yapismissiniz peslerine. Annenize yapilana hakli diyemem cunku konunun ozunu bilmiyorum. Bence yapacaginiz en iyi sey yengenizle mesafeli olmak. O zaman bukadar uzulmezsiniz
Hayır eksik bi olay yok kısa kesmeye çalıştım o yüzden mi öyle görünüyor ki. Ama tam olarak böyle, geleceğimi duyunca suratını astı ve sanki bi daha onlarla bir yere gitmemem için elinden geleni yaptı. Ve gerçekten abim evlendiğinden beri yani şu 9 aydır ilk kez beraber bir yere gittik. Çok da değildi bence,bir kereliğine küçüğümüz diyip sabredebilirlerdi.Anlatılmayan eksik bir olay var burada.
Sizin o yemeğe gitmeniz istenilmemiş siz de yengenizin suratının asıldığını gördüğünüz halde gitmişsiniz.Abiniz de istememiş sizi.
Sizi de davet etmişler tamam da yine de eksik bir parça var anlatılmayan.
Sizi %100 haklı göremedim ben burada.
Yok hayır kalmak istemiyor olabilir bu çok normal fakat bunu her hali her hareketi her sözünde belli etmesi ve bunu başkalarının da yanında yapması çok yanlış bence.Ki artık geldiği zamanlar daha çok sıkılacak,ilgilenmeyeceğim çünkü.teşekkürler yorumunuz için
Evet haklısınız abim çok çabuk etkilenir zaten laftan ben o yüzden bir şey demeden soğuk davranmayı düşünüyorum.sağolun :)Canım bak mesajları da yeni okudum sakın sakınn konuşmaaa bu konuşma abine yansır vıttırıvızık bi muhabbet yüzünden abinden de olursun..Erkekler böyle malesef.Aman canım uzak dur mesafe koy..
Evet inşallah,bunu daha çok uygulamaya çalışacağım hayatımda. Genel olarak insanlara karşı sadece yengeme değil :)Rica ederim zaten kalmak istememesi sizin probleminiz degil. Onu esiyle konusur, annenize yaptigi icin de haksiz olabilir bisey diyemem. Ama siz siz olun mesafe koyun kafaniz rahat olur, bu kadar uzulmezsiniz.
Ben de anlayamadım gerçekten,tuttum kendimi ama tekrarı olursa anneme karşı,karşında kim olduğunu unutmaması gerektiğini söyleyeceğimSana yapılan muameleyi geçiyorum anneye tepeden tersleyerek konuşana 'senin derdin ne karşında kim var?' diyebilmeli insan bence.
Kendine yapılanı bir şekilde sineye çekersin. Ki çekmesen daha iyi. Ama annene yapılırsa haddini bildir bence.
Konu senin anlattığın şekildeyse tabi. Gelin hanım neden tavır aldı bilmiyoruz.
Çok teşekkür ederim gerçekten duygularıma tercüman oldunuz.. Aynen de dediğiniz gibi yapacağım merak etmeyin. Zaten gece geri gelmemişler eşyaları burda ama yengemin annesigile kalmaya gitmişler,eşyalarını almaya geldiklerinde bi Allahaısmarladık bile demeyi düşünmüyorum, gerçi onlar için pek de bi önemi olduğunu da zannetmiyorum ya :)Anneniz ve siz çok ince düşünen insanlarsınız. Böyle kabalıklara gelemezsiniz. Bence yengenizle veya kuzeninizle hiçbir şey konuşmayın, sadece annenize gördüğünüz bu muameleyi anlatın ki bilgisi olsun. Ama bundan sonra sizi nereye çağırırlarsa çağırsınlar GİTMEYİN, çağrıldığınız yerde kıymet görmemişsiniz çünkü. Sadece ailenizle gidin oturmaya ve onlarla çok başbaşa kalıp muhabbet kurmayın. Ben olsam çok mesafeli davranırım bundan sonra, afedersiniz bu kadar değer verip abla saydığım kişi beni eşek yerine koymuşMesafeli olun, ailenizle gidin, ailenizle gelin. Ha bu arada, eğer bir daha annenizle sert bir şekilde konuşursa da haddini bildirin, o sesinin tonunu düzelt öyle konuş annemle deyin. Zaten büyüğe bile saygısı yok, size mi iyi davranacak baksanıza
Bi Allahaısmarladık bile demezsen kötü sen olursun. Orta ayarın yok mu senin hacettepeliÇok teşekkür ederim gerçekten duygularıma tercüman oldunuz.. Aynen de dediğiniz gibi yapacağım merak etmeyin. Zaten gece geri gelmemişler eşyaları burda ama yengemin annesigile kalmaya gitmişler,eşyalarını almaya geldiklerinde bi Allahaısmarladık bile demeyi düşünmüyorum, gerçi onlar için pek de bi önemi olduğunu da zannetmiyorum ya :)
Abinde iki arada kalacak bir pozisyon gormedim acikcasi. Onun sana diyecegi abartmissin yok oyle birsey. Baksana annen senide goturmesini soylediginde surat asmis.Ayrıca haklısınız,gidip konuşsam hemen abime yetiştirecek ve o zaman abim iki arada kalacak
anlattıklarınızda eksik bşey olmasa da tavır almış olabilir..Benim babamın eşi babamla bir yere giderken bile küçükken ne bir yere götürmüşlerdir ne de sormuşlardır..Ki yengeyse yalnız gitmek istemiştir..Dedikodu yapacaktı iki gelin belki sen gidince planlar bozuldu..Bence tekrar geri onlara gitmiş bile olabilirler.Seni eve geri getirip...Ben babamlardan çok gördüm çünkü böyle..Eşi yanımda dedikodu yapamazdı..babam da saf gibi inanırdı hep..Haklısınız fazla yüz göz olunca böyle oluyor,ben çok sınır koyamıyorum da o yüzden hep böyle oldu.teşekkür ederim sağolun :)
ay annem de öyle diyor, galiba bu yüzden hayatım boyunca hep üzülücemBi Allahaısmarladık bile demezsen kötü sen olursun. Orta ayarın yok mu senin hacettepeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?