herkesin derdi kaynanası benim derdim annem

elnare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2012
808
51
68
32
eve..burda sık sık karşılaştıgımız konular kaynana gelin ilişkileridir .benim kaynanamda pek geçimli biri sayılmaz ama neyseki uzakta birbirimize karışacagımız yok pek fazla o yüzden bi o kadar sorun olmuyor ...derdim annem..!öncelikle belirteyim 10ay olldu evleneli ilk başlarda ailelere karşı cıkarak evlenmiştik neyse fazla gecmeden barıştık herkesle .evlendigimin 2ci ayı artık hamileydim (isteyerek yaptık).eşim sabah 8gider işe gece 1gbi gelir evine .neyse lafı fazla uzatmıycam eşimle karar verdik annemi yanımıza alalım diye hem o yalnız olmasın hem bize destek olsun diye beraber yaşamaya karar verdik... hay vermez olaydım diyorum bugün kınamasın kimse .annem bizimle yaşıyor hazirandan beri .ama artık canıma tak etdi yaptıkları .sürekli sorun yaşıyorum annemle .herşeyime karışıyor evime gelen misafirlerime karışır kendisi kimi sevmiyorsa başımın etini yer durur o bu eve gelmesin ben onu sevmiyorum kov onu .yok halan gelmesin yok yengen gelmesin yok arkadaşın gelmesin yok kuzenin yok şu komşun vs.. günlük hayatda verdigim kararlara karışır hep karşı cıkar beni saptırmaya çalışır nereye gitsem benle gelmek ister gitdigim yerden gec dönersem kıyameti koparır yemek yapıcam karışır temizlık yapıcam kusur bulur hatda eşimle aramıza bile karıştıgı anlar oluyor .kapıyı calmadan odamıza girmeler diyelimki eşimle ufak bir anlaşılmazlık yaşıyoruz ve tartışıyoruz kavga ediyoruz annem anında müdahele eder gece neden gec yatmışız ona bile karışır .bunları bi kenarda tutayım kendi evimde evimin kadınıymışım sahibesiymişim gbi hiç hisetmiyorum .sanki biz eşimle evin hayraz cocuklarıymışızda annem evin bizi kontrol ediyor sürekli yaptıklarını tek tek yzmaya kalksam buası bi destan olur .artık annemle aram acık evliligimi zindan etdi bize valla utanıyorum söylemege ama evimizde sinek ölse hemen ablamın birtakım yakın akrabaların avcuna koyar .gecenlerde yeter artık böyle davranmayı kes dedim biraz atıştık bütün eş dost benim annemi evden kovdugumu sandılar herkesi arayıp kızım beni evden kovdu duyrusunda buulundu .rezil oldum .yukarı tükürsem bıyık aşagı tükürsem sakal hesabı yaşıyorum artık hamılelik döneminde benim kadar sinir krizleri geçiren anne adayı olamaz .bebegim piskopat dogacak diye korkuyorum:26:

Bu kadarda olmazkiii.siz isteseniz bile onu kabul edip yeni evlilerin evine yerleşmeye utanırv insan yaaa...kusura bakmayın gerçekten üzüldüm size

Bu kadarda olmazkiii.siz isteseniz bile onu kabul edip yeni evlilerin evine yerleşmeye utanırv insan yaaa...kusura bakmayın gerçekten üzüldüm size
bazen o kadar sinirleniyorumki intahar edesim geliyor

siz neden annenizi yanınıza aldınız orayı anlamadım maddi açıdan rahat olmak içinmi
daha yeni evlisiniz annenizin yanında ne kadar rahat olabilirsinizki sizin durumunuz gerçekten çok zor hemde siz istemişsiniz

siz neden annenizi yanınıza aldınız orayı anlamadım maddi açıdan rahat olmak içinmi
daha yeni evlisiniz annenizin yanında ne kadar rahat olabilirsinizki sizin durumunuz gerçekten çok zor hemde siz istemişsiniz
bizim maddi durumumuz cok iyi allaha bin şükür eşim restorant sahibi .sorun şudurki annemin maddi sıkıntısı var bizim degil kadıncıgaz rahar etsin geçim sıkıntısı yaşamasın mutlu bişekilde yaşayalım dedik sagolsun annem anlamıyor bana zindan ediyor hayatımı

madi durumunuz okadar iyise annenize kendi evindeyken maddi destekte bulunsaydınız keşke bu kadar sıkıntı cekmezdiniz hamile hamile sizede bebegede eşinizede yazık hayat kısa herşeye müdahale eden insan anneniz bile olsa çekilmez

ben tek başına nasıl yaşarım diyor korkarım tırsarım surekli aglarım diyor kac kere teklif etdim etdigimede pişman oldum hemen annesini eviden kovan kötü evlat damgasını yiyorum.neyapacagımı şaşırdım

Son düzenleme:
allah sabır versin canım, farklı yapıya sahip bir annen varmış.
insan kendı annesıne böyle düşünüyorsa
bir şey diyemeceğim artık.
insan kızı mutlu olsun ister, ama annen herkesle aranı açmaya çalışıyor
annenın sana öğüt vermesi lazım halbuki.

başkalarını arayıp ''kızım evden benı kovdu'' diyerek kendını küçük düşürüyor
farkında değil.

allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:
Peki başka kardeşiniz yok mu onun yanına gitse ?
ablam var oda evli onlara gitmez hiç onlar maddi sıkıntıları var yük olamam diyor .ya ben anneme bir ömür bakarım sorun o degilde ben annemin bize karşı tavırlarından sıkıldım .eşimle ben sanki 5 yaşında cocuguz annemin karşısında .istedigi gbi danlar bizi:26:

gecen annem yüzünden cok sevdigim kuzenime artık bize gelme dışarda buluşalım yada annem evde olmadıgı anlarda gelirsin demek zorunda kaldım .neymiş bizamanlar onun annesiyle annemin sorunlaru varmış kavgalıylarmış böle birşey varmı ya .şuan odamdayım 10 defa geldi neden burda tek oturuyorsun diye .amacım annemi kötülemek degil ama napıcagmı şalırdım bazen evden kaçasım geliyor

Of ya çok zor biliyorum annemin kayınvalidesi de buna benzer şeyler yapıyor anneme.madem muhtaçsın önüne ne konuluyorsa ye iç bişeye karışma dimi. Anlıyorum ben senin durumunu ama aklıma birşey gelmiyor malesef

Kaynanayla neden olmuyorsa anneyle de aynı ev olmaz.

sen bekarken de böyle miydi annen?

çok üzüldüm ama hala yapılabilecek bişeyler olmalı sonuçta anne kızsını bir sürü nedi olabilir sana karsı böyle davranmasının benim fikrim en başta sana zarar verdiğini bilmesi lazım siz bu durumdan ne gibi zarar gördüyseniz biraz onun dikatini cekecek sekliyle anlatsanız

ah çok hoşsun

annenin kaynanası senin neyin

Aynı benim annem, kaynanamla yaşarım da annemle yaşayamam. Yaşayamadım da zaten. Annedir diye sabrediyoruz. Ama çok bencilleşebiliyorlar, şımarıklaşıp kırabiliyorlar. Ben de çok büyük sorunlar yaşadım. Babamla kardeşimle bile aramı açmaktan çekinmiyor. Ettiği lafın nereye gireceğini bilmiyor, dilinin kemiği yok. Kötü konuşuyor, düşünmeden konuşuyor, haksızlık yapıyor vs. Neyse ki artık aynı evde yaşamıyoruz...

canım çocuk olduğu zaman daha çok problem olcak sizin için..ALLAH yardımcın olsun bide hamile hamile hiç çekilmez yaa insan yeri geliyor kendi annesine bile katlanamıyor eşinizi hiç düşünemiyorum...

Cok zor yaa .. Esin ne diyor bu duruma ? Aman esinizle araniz acilmasin bu yuzden.. Allahin gucune gitmesin ama kusak catismasi olunca evde kac yasina gelirsek gelelim anne karisiyor herseyr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…