bazen o kadar sinirleniyorumki intahar edesim geliyorBu kadarda olmazkiii.siz isteseniz bile onu kabul edip yeni evlilerin evine yerleşmeye utanırv insan yaaa...kusura bakmayın gerçekten üzüldüm size
bizim maddi durumumuz cok iyi allaha bin şükür eşim restorant sahibi .sorun şudurki annemin maddi sıkıntısı var bizim degil kadıncıgaz rahar etsin geçim sıkıntısı yaşamasın mutlu bişekilde yaşayalım dedik sagolsun annem anlamıyor bana zindan ediyor hayatımısiz neden annenizi yanınıza aldınız orayı anlamadım maddi açıdan rahat olmak içinmi
daha yeni evlisiniz annenizin yanında ne kadar rahat olabilirsinizki sizin durumunuz gerçekten çok zor hemde siz istemişsiniz
bizim maddi durumumuz cok iyi allaha bin şükür eşim restorant sahibi .sorun şudurki annemin maddi sıkıntısı var bizim degil kadıncıgaz rahar etsin geçim sıkıntısı yaşamasın mutlu bişekilde yaşayalım dedik sagolsun annem anlamıyor bana zindan ediyor hayatımı
ben tek başına nasıl yaşarım diyor korkarım tırsarım surekli aglarım diyor kac kere teklif etdim etdigimede pişman oldum hemen annesini eviden kovan kötü evlat damgasını yiyorum.neyapacagımı şaşırdımmadi durumunuz okadar iyise annenize kendi evindeyken maddi destekte bulunsaydınız keşke bu kadar sıkıntı cekmezdiniz hamile hamile sizede bebegede eşinizede yazık hayat kısa herşeye müdahale eden insan anneniz bile olsa çekilmez
ablam var oda evli onlara gitmez hiç onlar maddi sıkıntıları var yük olamam diyor .ya ben anneme bir ömür bakarım sorun o degilde ben annemin bize karşı tavırlarından sıkıldım .eşimle ben sanki 5 yaşında cocuguz annemin karşısında .istedigi gbi danlar bizi:26:Peki başka kardeşiniz yok mu onun yanına gitse ?
gecen annem yüzünden cok sevdigim kuzenime artık bize gelme dışarda buluşalım yada annem evde olmadıgı anlarda gelirsin demek zorunda kaldım .neymiş bizamanlar onun annesiyle annemin sorunlaru varmış kavgalıylarmış böle birşey varmı ya .şuan odamdayım 10 defa geldi neden burda tek oturuyorsun diye .amacım annemi kötülemek degil ama napıcagmı şalırdım bazen evden kaçasım geliyorallah sabır versin canım, farklı yapıya sahip bir annen varmış.
insan kendı annesıne böyle düşünüyorsa
bir şey diyemeceğim artık.
insan kızı mutlu olsun ister, ama annen herkesle aranı açmaya çalışıyor
annenın sana öğüt vermesi lazım halbuki.
başkalarını arayıp ''kızım evden benı kovdu'' diyerek kendını küçük düşürüyor
farkında değil.
allah yardımcın olsun.
gecen annem yüzünden cok sevdigim kuzenime artık bize gelme dışarda buluşalım yada annem evde olmadıgı anlarda gelirsin demek zorunda kaldım .neymiş bizamanlar onun annesiyle annemin sorunlaru varmış kavgalıylarmış böle birşey varmı ya .şuan odamdayım 10 defa geldi neden burda tek oturuyorsun diye .amacım annemi kötülemek degil ama napıcagmı şalırdım bazen evden kaçasım geliyor
Of ya çok zor biliyorum annemin kayınvalidesi de buna benzer şeyler yapıyor anneme.madem muhtaçsın önüne ne konuluyorsa ye iç bişeye karışma dimi. Anlıyorum ben senin durumunu ama aklıma birşey gelmiyor malesef
ah çok hoşsun
annenin kaynanası senin neyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?