evet bizi cok sıkardı hep kuralcıydı .sen bekarken de böyle miydi annen?
ilk başlarda eşimle cok tartışmalarımız oluyordu buyüzden .ama şimdi üstünü kapatmaya calışıyorum akşama kadar sinirlensemde aglama krizlerine girsemde ölümlerde ölüm begensemde eşim eve geldiginde normalmiş gbi davranıyorum .korkuyorum eşimi cok iyi tanıyorum cok sabırlıdır efendidir ama partladımı önüne kimse gecemezCok zor yaa .. Esin ne diyor bu duruma ? Aman esinizle araniz acilmasin bu yuzden.. Allahin gucune gitmesin ama kusak catismasi olunca evde kac yasina gelirsek gelelim anne karisiyor herseyr..
allahtan annemin gelini yok valla ben dayanıyorum anneme .bazen kendisinede söylüyorum gelinin olsa ya gelin ölürdü ya sen diye :26:bu anlattılarınzı genelde kayınvalideler yapıyor..o zaman buradan şunu çıkarmalıyız. demek ki anne yada kayınvalide farkı pek yok, insanın yapısıyla alakalı..
eşim aradan perdeyi kaldırmak istemiyor sadece ama içten içe anneme gıcık oldugunun farkındayım farketdirmemeye çalışsa bile .zor bir durum canımEşin ne diyor annenin bu durumuna?
eve..burda sık sık karşılaştıgımız konular kaynana gelin ilişkileridir .benim kaynanamda pek geçimli biri sayılmaz ama neyseki uzakta birbirimize karışacagımız yok pek fazla o yüzden bi o kadar sorun olmuyor ...derdim annem..!öncelikle belirteyim 10ay olldu evleneli ilk başlarda ailelere karşı cıkarak evlenmiştik neyse fazla gecmeden barıştık herkesle .evlendigimin 2ci ayı artık hamileydim (isteyerek yaptık).eşim sabah 8gider işe gece 1gbi gelir evine .neyse lafı fazla uzatmıycam eşimle karar verdik annemi yanımıza alalım diye hem o yalnız olmasın hem bize destek olsun diye beraber yaşamaya karar verdik... hay vermez olaydım diyorum bugün kınamasın kimse .annem bizimle yaşıyor hazirandan beri .ama artık canıma tak etdi yaptıkları .sürekli sorun yaşıyorum annemle .herşeyime karışıyor evime gelen misafirlerime karışır kendisi kimi sevmiyorsa başımın etini yer durur o bu eve gelmesin ben onu sevmiyorum kov onu .yok halan gelmesin yok yengen gelmesin yok arkadaşın gelmesin yok kuzenin yok şu komşun vs.. günlük hayatda verdigim kararlara karışır hep karşı cıkar beni saptırmaya çalışır nereye gitsem benle gelmek ister gitdigim yerden gec dönersem kıyameti koparır yemek yapıcam karışır temizlık yapıcam kusur bulur hatda eşimle aramıza bile karıştıgı anlar oluyor .kapıyı calmadan odamıza girmeler diyelimki eşimle ufak bir anlaşılmazlık yaşıyoruz ve tartışıyoruz kavga ediyoruz annem anında müdahele eder gece neden gec yatmışız ona bile karışır .bunları bi kenarda tutayım kendi evimde evimin kadınıymışım sahibesiymişim gbi hiç hisetmiyorum .sanki biz eşimle evin hayraz cocuklarıymışızda annem evin bizi kontrol ediyor sürekli yaptıklarını tek tek yzmaya kalksam buası bi destan olur .artık annemle aram acık evliligimi zindan etdi bize valla utanıyorum söylemege ama evimizde sinek ölse hemen ablamın birtakım yakın akrabaların avcuna koyar .gecenlerde yeter artık böyle davranmayı kes dedim biraz atıştık bütün eş dost benim annemi evden kovdugumu sandılar herkesi arayıp kızım beni evden kovdu duyrusunda buulundu .rezil oldum .yukarı tükürsem bıyık aşagı tükürsem sakal hesabı yaşıyorum artık hamılelik döneminde benim kadar sinir krizleri geçiren anne adayı olamaz .bebegim piskopat dogacak diye korkuyorum:26:
öncelikle belirteyim ben azeriyim eşim türk cok severek evlendik allah bugunden geri koymasın.. annem evlenmemizi kesinlikle istemedi ve hala evliligimizi bir oyunmuş gbi sanıyor er yada gec boşanıcakmışız gbi laflar sokup duruyor .eşimin en cok kırıldıgı noktada bu zaten .annem 55yaşında hafif şekeri var ama diri kadın .ama piskolojisi nekadar normal bilemiycem bide annem bizi tek başına büyütdü baba şehit benim ..benden ve eşimden emin degil bize güvenmiyor nedense ayrılacagımızı düşünüyor üstelik hiç alakası ble yokken .her eşler arasında sorunlar olur ufak bi kavgamız olsun eşimle annem hemen başlar rencide etmeye biziinan bu konuyu okurken aklıma hep kayınvalideler geldi ama annenin yaptını görünce çok üzüldüm ve şasırdım. sen kıyamamıssın yanına almıssın onun yaptığına bak. Canım belki yasından dolayı böyle olabilir. yaşlı kadınsa .. yada bir rahatsızlığı olabilir bilmediğiniz pskolojik birşey. Normal bir insan böyle olamaz sanmıyorum. bekarkendemi böyle uyuşmazdınız?
yada belkide izin almadan evlenmişssiniz afettim desede içinde belki pskolojik olarak bir hırs olmuş olabilir eşinle aranı bozmak için
ben tek başına nasıl yaşarım diyor korkarım tırsarım surekli aglarım diyor kac kere teklif etdim etdigimede pişman oldum hemen annesini eviden kovan kötü evlat damgasını yiyorum.neyapacagımı şaşırdım
annemi tanıyordum ama evlendikten sonrada böle yapacagını tahmin etmedim:26:Çok enteresan
Ama sende anneni tanımıyor muydun ki ?
annemi tanıyordum ama evlendikten sonrada böle yapacagını tahmin etmedim:26:
denedik ..eşim annecim yapma böyle elnare artık benim karım onu cok incitme fln söyledi ama 2gün güzel geçindik 3cü gün hemen lafı soktu ne o eşini doldurup üzerime saldırdın diye .pes etdim o andayani düşünüyorum düşünüyorum,böyle bir durumda ne yapılabilir diye ama inan ne diyeyim bilemedim canım ya..Acaba eşin mi annenle konuşsa,senin hiç haberin yokmuş gibi..Elnare'nin üzerine biraz fazla gitmiyor musunuz anne deyip konuşsa:26: Yani bir çözüm bulmak lazım bu duruma.ilerde bebekte olunca gerçekten daha da zor olur herşey..
eşimi istememesinin tek nedeni eşimin türk olması .ama kendisinede söylüyorum en azından ekmegini yiyorsun biraz saygılı ol diye buseferde başıma kakıyorsunuz diyor .neyapacagımı bilmiyorum artık
Neden ki
Huylu huyundan vazgeçmez
Hem eşini de istemiyomuş
Kayınvalide nasıl gelini istemeyince tavır yapıyor herşeye karışıyorsa
Senin annende damadı istememiş diye huysuzluk ediyor
Belki de psikolojik birikimlerini böyle çıkarıyor bilemiyorum ama
Çok saçma, ne olursa olsun kimsenin yatak odasına küt diye girilmez
benim annem zaten boşanıcaksınız diyorbenim de bi arkadaşım var sana yakın durumdalar aynı evde yaşamıyorlar ama sürekli iç içeler kızın annesi hep huzurlarını bozuyor, kızda en sonunda annesine yavaşça söylendi ne yapmamı istiyorsun bu hareketlerin evliliğimi etkiliyor böyle yapmaya devam edersen boşanıp çocuğumla yanına gelicem çocuğa acı bari gibilerinden 1 aydır sorun yaşamıyorlarmış umarım kalıcıdır tabi
öncelikle belirteyim ben azeriyim eşim türk cok severek evlendik allah bugunden geri koymasın.. annem evlenmemizi kesinlikle istemedi ve hala evliligimizi bir oyunmuş gbi sanıyor er yada gec boşanıcakmışız gbi laflar sokup duruyor .eşimin en cok kırıldıgı noktada bu zaten .annem 55yaşında hafif şekeri var ama diri kadın .ama piskolojisi nekadar normal bilemiycem bide annem bizi tek başına büyütdü baba şehit benim ..benden ve eşimden emin degil bize güvenmiyor nedense ayrılacagımızı düşünüyor üstelik hiç alakası ble yokken .her eşler arasında sorunlar olur ufak bi kavgamız olsun eşimle annem hemen başlar rencide etmeye bizi
eşimi istememesinin tek nedeni eşimin türk olması .ama kendisinede söylüyorum en azından ekmegini yiyorsun biraz saygılı ol diye buseferde başıma kakıyorsunuz diyor .neyapacagımı bilmiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?