herkesin derdi kaynanası benim derdim annem

bu anlattılarınzı genelde kayınvalideler yapıyor..o zaman buradan şunu çıkarmalıyız. demek ki anne yada kayınvalide farkı pek yok, insanın yapısıyla alakalı..

Cok zor yaa .. Esin ne diyor bu duruma ? Aman esinizle araniz acilmasin bu yuzden.. Allahin gucune gitmesin ama kusak catismasi olunca evde kac yasina gelirsek gelelim anne karisiyor herseyr..
ilk başlarda eşimle cok tartışmalarımız oluyordu buyüzden .ama şimdi üstünü kapatmaya calışıyorum akşama kadar sinirlensemde aglama krizlerine girsemde ölümlerde ölüm begensemde eşim eve geldiginde normalmiş gbi davranıyorum .korkuyorum eşimi cok iyi tanıyorum cok sabırlıdır efendidir ama partladımı önüne kimse gecemez

bu anlattılarınzı genelde kayınvalideler yapıyor..o zaman buradan şunu çıkarmalıyız. demek ki anne yada kayınvalide farkı pek yok, insanın yapısıyla alakalı..
allahtan annemin gelini yok valla ben dayanıyorum anneme .bazen kendisinede söylüyorum gelinin olsa ya gelin ölürdü ya sen diye :26:

inan bu konuyu okurken aklıma hep kayınvalideler geldi ama annenin yaptını görünce çok üzüldüm ve şasırdım. sen kıyamamıssın yanına almıssın onun yaptığına bak. Canım belki yasından dolayı böyle olabilir. yaşlı kadınsa .. yada bir rahatsızlığı olabilir bilmediğiniz pskolojik birşey. Normal bir insan böyle olamaz sanmıyorum. bekarkendemi böyle uyuşmazdınız?
yada belkide izin almadan evlenmişssiniz afettim desede içinde belki pskolojik olarak bir hırs olmuş olabilir eşinle aranı bozmak için

öncelikle belirteyim ben azeriyim eşim türk cok severek evlendik allah bugunden geri koymasın.. annem evlenmemizi kesinlikle istemedi ve hala evliligimizi bir oyunmuş gbi sanıyor er yada gec boşanıcakmışız gbi laflar sokup duruyor .eşimin en cok kırıldıgı noktada bu zaten .annem 55yaşında hafif şekeri var ama diri kadın .ama piskolojisi nekadar normal bilemiycem bide annem bizi tek başına büyütdü baba şehit benim ..benden ve eşimden emin degil bize güvenmiyor nedense ayrılacagımızı düşünüyor üstelik hiç alakası ble yokken .her eşler arasında sorunlar olur ufak bi kavgamız olsun eşimle annem hemen başlar rencide etmeye bizi

yan apartman kadar yada aynı binada oturmak kadar yakın olsun o zaman size.. sonuçta yine yakınındasınız bir sorunu olsa yetişebilirsiniz.

yani düşünüyorum düşünüyorum,böyle bir durumda ne yapılabilir diye ama inan ne diyeyim bilemedim canım ya..Acaba eşin mi annenle konuşsa,senin hiç haberin yokmuş gibi..Elnare'nin üzerine biraz fazla gitmiyor musunuz anne deyip konuşsa:26: Yani bir çözüm bulmak lazım bu duruma.ilerde bebekte olunca gerçekten daha da zor olur herşey..

annemi tanıyordum ama evlendikten sonrada böle yapacagını tahmin etmedim:26:

Neden ki
Huylu huyundan vazgeçmez
Hem eşini de istemiyomuş

Kayınvalide nasıl gelini istemeyince tavır yapıyor herşeye karışıyorsa
Senin annende damadı istememiş diye huysuzluk ediyor
Belki de psikolojik birikimlerini böyle çıkarıyor bilemiyorum ama
Çok saçma, ne olursa olsun kimsenin yatak odasına küt diye girilmez

denedik ..eşim annecim yapma böyle elnare artık benim karım onu cok incitme fln söyledi ama 2gün güzel geçindik 3cü gün hemen lafı soktu ne o eşini doldurup üzerime saldırdın diye .pes etdim o anda

benim de bi arkadaşım var sana yakın durumdalar aynı evde yaşamıyorlar ama sürekli iç içeler kızın annesi hep huzurlarını bozuyor, kızda en sonunda annesine yavaşça söylendi ne yapmamı istiyorsun bu hareketlerin evliliğimi etkiliyor böyle yapmaya devam edersen boşanıp çocuğumla yanına gelicem çocuğa acı bari gibilerinden 1 aydır sorun yaşamıyorlarmış umarım kalıcıdır tabi

eşimi istememesinin tek nedeni eşimin türk olması .ama kendisinede söylüyorum en azından ekmegini yiyorsun biraz saygılı ol diye buseferde başıma kakıyorsunuz diyor .neyapacagımı bilmiyorum artık

benim annem zaten boşanıcaksınız diyor

Annenin yası az değil ama en basta şeker hastası olmasını kesinlikle yabana atmayın.. netten de araştırabilirsiniz bunu şeker hastası olunca bu tarz davranışlar istem dışı olabiliyor ve sinirli olurlar. birden bi sinir gelir kırar dökerler sonra hiç bişi olmamıŞ gibi sakinleşirler. Bence çoğu sebep bundan kaynaklı.. Ve bunun dışında dediğim gibi size inanmadğı için bu şekilde davranıyor. zamana bırakın bence biraz sürekli iyi anlaşın eşinle annenin yanında el ele diz dize olun yani birşeyleri ona ispatlayın. Bu arada basınızsaolsun
kızmakta çok haklısın ama bak annen tek basına büytmüş sizleri kadının üzerinde onca yük varmıŞ... eşini kaybetmiş kolay değil onun casıda mahvetmiş onu pskolojisini alt üst etmiş. ve bunun üzerine ne zoruluklarla büyüttüğü kızı rıza almadan bir adamla evlenip gidiyor.
Ama birde böyle bakın olaya lütfen siz hamile oldunuz için belkide bukadar gözünüze batıyor sizde bu dönemde hormanlarınızda değişimler oluyor.
Allah yardımcınız olsun ne diyim umarım herşey tatlıya bağlanır

eşimi istememesinin tek nedeni eşimin türk olması .ama kendisinede söylüyorum en azından ekmegini yiyorsun biraz saygılı ol diye buseferde başıma kakıyorsunuz diyor .neyapacagımı bilmiyorum artık

Eşinle bi problemi olmasa bile aynı evde yaşamak çok zor
Kayınvalidelerin adı çıkmış ama ben hep derim kimle o kadar yakın yaşarsan yaşa sorun yaşarsın
Senin annen bu dediğime maalesef bi örnek, hemde abartılı bi örnek olmuş

Allah sabır versin
Zor ama bence böyle gitmemeli
Durum tam tersi olsa eşinin annesi bunu yapsa eminim katlanamazdın
Bence yakınlardan bi yerden ev bakmaya başlayın annene, eşin de insan ve sabrı da bir yere kadar hani

Bu arada annen Türkleri hiç tanımıyor herhalde bizim kadar misafirperver bir toplum yoktur... En güzel örneği de kendi oysa ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…