herkesin derdi kaynanası benim derdim annem

benim annem zaten boşanıcaksınız diyor

o zaman fena, tamam annedir atılmaz satılmaz ama sabır da bir yere kadar sen bile dolmuşsun birde eşinin halini düşün, sert bir dille uyarılmalı ki seni kızını kaybetmekten korksun , sonrada hemen yakın çevrede ev bakılmalı , yoksa eşinizde size patlar bir süre sonra

allahtan annemin gelini yok valla ben dayanıyorum anneme .bazen kendisinede söylüyorum gelinin olsa ya gelin ölürdü ya sen diye :26:

öyle olsa sizde gelinden tarafta olurdunuz motive ederdiniz :)

eşim içten içe gıcık oluyor ama bişey demiyor demişsiniz ya, maşallah eşinize onun yerinde bir gelin olsaydı ortalığı yıkardı, iş boşanmaya giderdi bazen kadın erkek farkı ortada oluyor işte!!!

sizin dediginiz yönde cok düşündüm.. ama nekadar hak vermeye calışşamda anneme bazen öyle sacmalıklar yapıyorki dayanamıyorum .benim ablamda kacarak evlendi onuda stemege geldiler vermedi kaçtılar .aslında düşünüyorumda kendi hayatımızı kendimiz kurduk anneme yük olmadık ablam 17sinde kacdı evlendi ben 17den calışmaya ev gecindrmeye başladım eşimle tanıştım isemege geldi güle güle dedi yolladı .dügün yaptık annem dügünüme gelmedi .tm sorunları vardır annemin biizide zorluklarla büyütdü hakını yemem .ama bügün ona karşı kusur işledigimi düşünmüyorum .

ne diyelim ki sonuçta bir anne kızsınız Hakkınızda hayırlısı olsun Oda kendince haklı elbetteki sizde haklısınız. Umarım bir orta yol bulunur

gecen bir konu acmıştım kaynanayla ilgili türkiyeye geldik eşimle kaynanam o gece başımıza acmadıgı oyun kalmadı .yok ben teyzenin kızını alıcaktım sana fln diye bide annem bunları duyunca iyice kudurdu .sadece bugun kaynanmla bir evde degilim diye takılmıyorum .bide eşim sırf annesi bana hakaret etdi diye annesiyle konuşmuyor .bunlar azmış gbi bide benim annem böyle davranınca düşünüyorumda evliligimiz tehlike altında oysakı nasıl severdik eşimle birbirimizi filimler sönük kalırdı aşkımızın yanında

canım ya işin zormuş gerçekten allah sabır versin inşallah ama bakarsın bebeğin doğunca değişir torun sevgisi ağır basar umarım herşey değişir ve sende eşinle bebeğinle annenle mutlu olursun

artık korkuyorum anneme bişey söylemekten .sürekli kadın programları izliyor .her izledigindede bende gidecem ora evlatlarım nankor cıktılar diye ..yaparmı yapar sanki an kovalıyor o programdakı madur anne moduna girmek için .

Eşin doğrusunu yapıyor, annesine karşı hatalı ise seni savunuyor
Sende aynısını yapmalısın
Gerekirse annene ayrı ev tutmalısın ki, aradığınız o eski mutluluğunuzu bulabilesiniz

bu hikaye bana çok tanıdık geliyor

benim annemde öyle

Senin annende mi Ous'u istemiyordu ya da bu kadar mı karışıyo cidden :44:

Kıza biraz taktik ver bari sen kaç yıllık evlisin..

evet hepsi bire bir aynı

hatta okuyorken lan bu konuyu benmi açtım dedim

Son düzenleme:

Hadi ya ben seninkini bu kadar bilmiyordum.. Sana da Allah kolaylık versin..

Eee var mı bi formülün sen daha tecrübelisin malum..

formül yok
6 senedir evliyiz, 5 senedir annemle yaşıyoruz
ous komada

bunun bir çözümü yok.
ya ayrı eve geçicek annen, yada bu duruma katlanacaksın
ama çok yıpranacaksın ve eşinin karşısında ezik duruma düşeceksin çoğu zaman
mesela ben, annem bizimle aynı evde olmasaydı ben ousa daha çoook şeyler yapardım. ama yapamıyorum her istediğimi. çünkü hemen annem yetişiyor, ne oluyor burda diyor. biz kavga edincede seviniyo içten içe, bakma sen

ben rahat davranamıyorum ousa karşı. yoksaaaaaaaaaaaaa ben 1 sene içinde ousu muma çevirirdim.

Son düzenleme:
ayrı eve çıkmak konusunda ne düşünüyorsunuz yani aynı apartmanda mesela? sordum bana cevap vermediniz çok merak ettimm

Elnare annen daha önce de tek kalıyomuş zaten siz çağırmışsınız
Demek ki tek kalabiliyo, bakıma muhtaç değil
Eşini de sevmiyosa gelip ne kendini ne sizi huzursuz etmesin bence

Zaten en kötü şey bile olmuş
Kızım beni evden kovuyo diye ortalığa haber salmış
Öyle bi durum yokken bile söylemiş, iş buraya gelmişken dananın kuyruğu kopsun artık bence
Eşine de yazık

Hep erkek dengeyi kuramıyor diyoruz ya şu durumda gelin değil damat mağdur, demek ki kadınlar da dengeyi kuramıyormuş kimi zaman..

Yaşının olgunluğunda olsun canımı yesin ama böyle çiftlerin arasına bile müdahele edeck kimseler pardon ama yalnız yaşasa daha iyi..

bu yuzden baskalariyla gecim yapmak zor..eger sandiginiz kadar kolay olsaydi kimse kimseyle anlasmazlik yasamazdi...herkesin kendi evi olsun, rahati yerinde olsun...bana kalirsa altli ustlu filan oturabilirsiniz eger annen o sekilde kalmaktanda korkmazsa tabii...
annende laf aramizda biraz ayip ediyor, herseye karismasi vs vs...

ya da annen normal baska bir evde oturacak sizde maddi yardim yapacaksiniz...eli ayagi tutuyorsa yiyecek ekmegi ve basini sokacak bir dami varsa, insan baska ne ister ki bu yastan sonra

ayrı eve çıkmak konusunda ne düşünüyorsunuz yani aynı apartmanda mesela? sordum bana cevap vermediniz çok merak ettimm
bikere annem razı olmaz böyle bişeye .bizim aprtman hatda sokakta bile ev bulmamız zor kıralar cok pahalı 1000dolardan başlıyor .daha yeni evliyiz gelecege dair planlarımız var masraf cok oluyor budurumda .hem gecen sana başka ev tutalım dedimherkese kızım beni evden kovuyor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…