benim annem zaten boşanıcaksınız diyor
allahtan annemin gelini yok valla ben dayanıyorum anneme .bazen kendisinede söylüyorum gelinin olsa ya gelin ölürdü ya sen diye :26:
sizin dediginiz yönde cok düşündüm.. ama nekadar hak vermeye calışşamda anneme bazen öyle sacmalıklar yapıyorki dayanamıyorum .benim ablamda kacarak evlendi onuda stemege geldiler vermedi kaçtılar .aslında düşünüyorumda kendi hayatımızı kendimiz kurduk anneme yük olmadık ablam 17sinde kacdı evlendi ben 17den calışmaya ev gecindrmeye başladım eşimle tanıştım isemege geldi güle güle dedi yolladı .dügün yaptık annem dügünüme gelmedi .tm sorunları vardır annemin biizide zorluklarla büyütdü hakını yemem .ama bügün ona karşı kusur işledigimi düşünmüyorum .Annenin yası az değil ama en basta şeker hastası olmasını kesinlikle yabana atmayın.. netten de araştırabilirsiniz bunu şeker hastası olunca bu tarz davranışlar istem dışı olabiliyor ve sinirli olurlar. birden bi sinir gelir kırar dökerler sonra hiç bişi olmamıŞ gibi sakinleşirler. Bence çoğu sebep bundan kaynaklı.. Ve bunun dışında dediğim gibi size inanmadğı için bu şekilde davranıyor. zamana bırakın bence biraz sürekli iyi anlaşın eşinle annenin yanında el ele diz dize olun yani birşeyleri ona ispatlayın. Bu arada basınızsaolsun
kızmakta çok haklısın ama bak annen tek basına büytmüş sizlerikadının üzerinde onca yük varmıŞ... eşini kaybetmiş kolay değil onun casıda mahvetmiş onu pskolojisini alt üst etmiş. ve bunun üzerine ne zoruluklarla büyüttüğü kızı rıza almadan bir adamla evlenip gidiyor.
Ama birde böyle bakın olaya lütfensiz hamile oldunuz için belkide bukadar gözünüze batıyor sizde bu dönemde hormanlarınızda değişimler oluyor.
Allah yardımcınız olsun ne diyim umarım herşey tatlıya bağlanır
sizin dediginiz yönde cok düşündüm.. ama nekadar hak vermeye calışşamda anneme bazen öyle sacmalıklar yapıyorki dayanamıyorum .benim ablamda kacarak evlendi onuda stemege geldiler vermedi kaçtılar .aslında düşünüyorumda kendi hayatımızı kendimiz kurduk anneme yük olmadık ablam 17sinde kacdı evlendi ben 17den calışmaya ev gecindrmeye başladım eşimle tanıştım isemege geldi güle güle dedi yolladı .dügün yaptık annem dügünüme gelmedi .tm sorunları vardır annemin biizide zorluklarla büyütdü hakını yemem .ama bügün ona karşı kusur işledigimi düşünmüyorum .
gecen bir konu acmıştım kaynanayla ilgili türkiyeye geldik eşimle kaynanam o gece başımıza acmadıgı oyun kalmadı .yok ben teyzenin kızını alıcaktım sana fln diye bide annem bunları duyunca iyice kudurdu .sadece bugun kaynanmla bir evde degilim diye takılmıyorum .bide eşim sırf annesi bana hakaret etdi diye annesiyle konuşmuyor .bunlar azmış gbi bide benim annem böyle davranınca düşünüyorumda evliligimiz tehlike altında oysakı nasıl severdik eşimle birbirimizi filimler sönük kalırdı aşkımızın yanında
Eşinle bi problemi olmasa bile aynı evde yaşamak çok zor
Kayınvalidelerin adı çıkmış ama ben hep derim kimle o kadar yakın yaşarsan yaşa sorun yaşarsın
Senin annen bu dediğime maalesef bi örnek, hemde abartılı bi örnek olmuş
Allah sabır versin
Zor ama bence böyle gitmemeli
Durum tam tersi olsa eşinin annesi bunu yapsa eminim katlanamazdın
Bence yakınlardan bi yerden ev bakmaya başlayın annene, eşin de insan ve sabrı da bir yere kadar hani
Bu arada annen Türkleri hiç tanımıyor herhaldebizim kadar misafirperver bir toplum yoktur... En güzel örneği de kendi oysa ki..
gecen bir konu acmıştım kaynanayla ilgili türkiyeye geldik eşimle kaynanam o gece başımıza acmadıgı oyun kalmadı .yok ben teyzenin kızını alıcaktım sana fln diye bide annem bunları duyunca iyice kudurdu .sadece bugun kaynanmla bir evde degilim diye takılmıyorum .bide eşim sırf annesi bana hakaret etdi diye annesiyle konuşmuyor .bunlar azmış gbi bide benim annem böyle davranınca düşünüyorumda evliligimiz tehlike altında oysakı nasıl severdik eşimle birbirimizi filimler sönük kalırdı aşkımızın yanında
bu hikaye bana çok tanıdık geliyor
benim annemde öyle
Senin annende mi Ous'u istemiyordu ya da bu kadar mı karışıyo cidden :44:
Kıza biraz taktik ver bari sen kaç yıllık evlisin..
evet hepsi bire bir aynı
hatta okuyorken lan bu konuyu benmi açtım dedim
Hadi ya ben seninkini bu kadar bilmiyordum.. Sana da Allah kolaylık versin..
Eee var mı bi formülünsen daha tecrübelisin malum..
ous ne oluyor buarada çözemedimformül yok
6 senedir evliyiz, 5 senedir annemle yaşıyoruz
ous komada
bikere annem razı olmaz böyle bişeye .bizim aprtman hatda sokakta bile ev bulmamız zor kıralar cok pahalı 1000dolardan başlıyor .daha yeni evliyiz gelecege dair planlarımız var masraf cok oluyor budurumda .hem gecen sana başka ev tutalım dedimherkese kızım beni evden kovuyor dediayrı eve çıkmak konusunda ne düşünüyorsunuz yani aynı apartmanda mesela? sordum bana cevap vermediniz çok merak ettimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?