Herkesin fikrine ihtiyacım var lütfen yorumlarınızı esirgemeyin.

Evet aslında beklediğim tam olarak bu tavır ama yaşarken kendimi bambaşka yollarda buldum.
Rabbim diyorum susuyorum..

Ben 27 yaşındayım
Bilmemesi söz konusu bile değil, zaten başka belirtilerde var ve evlililk hayatında gizleyebileceğim şeyler değil.
Evliliğin en büyük yapı taşlarından biri bana göre cinsellik ve 7 24 özgürüm ben.
Siz anlayın işte :)

ay anlamadım ya
ne demek o anlamadım

yanı elbette saklasaydın demıyorum fakat bu ılıskı bunu golgesındemı baslamalıydı bılmıyorum yanı erkeklere gore benceb u kadar ıcsellestırecek bısey olmamamlıydı ama

Allah şifa versin inşallah. Çocuk olup olmaması kısmet nasip işi.
Yani sizin rahatsızlığınız olmasa bile bunun garantisi yok ki.
Aileye söylemek faydalı ama onlar hayır diyor diye ilişkiyi bırakırsa bana saçma olur.
Kendinizi üzüp yormayın. Her şeyin hayırlısı olur inşallah hakkınızda

O günkü haline kıyamadım zaten beni yanıltmadı tavrı ile sınırlarını görmüştüm şu an ikinci adımdayız ya tamam ya devam.
Ben adet te görmüyorum aynı zamanda :)

Buna çalışıyorum ama yaşarken illaki dokunuyor :)
İnşaallah ikimiz içinde ailemiz içinde en hayırlısı olur

Allah yardımcınız olsun.
gerçekten zor bir durum ve süreç ancak bu dünyanın sonu değil.
bebek sahibi olmak istemeyen ama olamayan, birbirlerini çok seven çiftler de var.
ailesinden çok birlikte olduğunuz kişinin tavrı önemli.
onu iyice analiz etmek lazım.

Ama nasıl?
Sanırım tek doğru kalbim, insanın mantığı ile çok doğru karar verebileceğini düşünmüyorum, içim rahatsa doğru demektir

Hakkınızda hayırlısı olsun.zor bir durum ama gösterdiğiniz teslimiyet beni çok duygulandırdı.
Allah herşeyi gönlünüzce versin,içinize sindirsin

Ama nasıl?
Sanırım tek doğru kalbim, insanın mantığı ile çok doğru karar verebileceğini düşünmüyorum, içim rahatsa doğru demektir
keşke nasıl kısmına verecek bir cevabım olsa.
karşınızdakinin bu konuda ne kadar sağlam durup durmadığına bakın.
en başta normal evet ama zaman ilerledikçe (evlilikten önce) bu konuda gelgitleri çok oluyorsa geri dönmek en mantıklısı olur.

Üzücü olmuş sizin için gerçekten . ancak erkek arkadaşınız bunu sorun etmemiş 33 yasında olgun biri. Eğer ilerde çocuk sahibi olmak isterseniz ailesi olmayan bi çocuğu evlat edinebilirsiniz . ama kendiniz için onun ailesi torun istiyor diye değil bu sizin hayatiniz sonuçta. Başkasının istekleri ikinci planda olmalı kendinizi düşünün.

Haklısınız sanırım. Önümdeki süreç çok önemli gün belirtmek hata, ama doğru zaman geldiğinde tamammı devammı bileceğim
Beni dualarınızdan ayırmayın olurmu

özel olmazsa sebebi nedir?tedavi edilebilir birşeydir belki,
bir de lütfen kendinizi bunun için yıpratmayın.Çocuk sahibi olamayacağını bilmeden evlenip yine de olmasa o zaman ayrılacak mıydınız.İnsan geleceği göremez ki.Ne biliyorsunuz belki karşınızdaki insanın da ilerde böyle bir problemi olabilirdi

Keşke bir parça daha net olabilseydi
Keşke herşey bu kdr karışık olmasaydı, onun açısından

Benim doğuştan rahmim yok
Ve hiç adet görmedim
Tedavisi yok, rahim nakli şu an çok yeni
Bunların hepsini konuştuk ama içinde bulunduğumuz durumu değiştirmiyor. Daha doğrusu o çok açık olarak aklına gelen herşeyi döktü, ve gitsemde asla içime sinmeyecek dedi. Diyorum ya ben hiç kimseyi öyle görmedim, hiç öyle bir gün yaşamadım.

Ben sizin yazdıklarınızdan çok olgun iki insan canlandırdım kafamda, bence bunu aşabilecek olgunluktasınız ikinizde.Bana öyle geldi iki tarafın tavırlarından da bilmiyorum.
Kıbrısta taşıyıcı annelik duymustum forumda birinden..Araştırdınız mı

Böyle söylemeniz benim gözlerimi doldurdu.
Hayır ama o çok araştırmış, biraz beni yokladı bana çok yabancı bir konu bişey demedim.
Önce biz olmayı öğrenmemiz gerekiyor.
Önce onun karar vermesi gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…