- 6 Ekim 2015
- 58
- 40
- 38
- 37
- Konu Sahibi bebekozlemi01
-
Evlilik kararı almadan evvel her şeyi netlestirmelisiniz
Ben sizin yazdıklarınızdan çok olgun iki insan canlandırdım kafamda, bence bunu aşabilecek olgunluktasınız ikinizde.Bana öyle geldi iki tarafın tavırlarından da bilmiyorum.
Kıbrısta taşıyıcı annelik duymustum forumda birinden..Araştırdınız mı
yıllarca takılıp da evlilik lafı olunca pırr uçan adamlar var, bir de bu adama baktım sizinle evlenmek için taşıyıcı anneliğe kadar araştırmış..Yani onun için önemli olan daha en baştan belliki sizsiniz.Mücadele edin,değer...Böyle söylemeniz benim gözlerimi doldurdu.
Hayır ama o çok araştırmış, biraz beni yokladı bana çok yabancı bir konu bişey demedim.
Önce biz olmayı öğrenmemiz gerekiyor.
Önce onun karar vermesi gerekiyor.
yıllarca takılıp da evlilik lafı olunca pırr uçan adamlar var, bir de bu adama baktım sizinle evlenmek için taşıyıcı anneliğe kadar araştırmış..Yani onun için önemli olan daha en baştan belliki sizsiniz.Mücadele edin,değer...
inşallah en kısa zamanda bunun üstesinden birlikte gelip hayırlı bir yuva kurarsınız.Dua edeceğim
ne istediğini bilen birisine benziyorsun evlat edinme diye bişi var en kötü bu olur bununda hem fiziki hem dini açıdan şartları var dünyanın sonu değil ya önemli olan bu haytta ruh ikizini bulabilmek k.v açısından düşündüğümde belki ona torun verecek başka bi gelini olabilir ama ona dünyayı dar edecek torununun yüzünü göstermeyecek bi gelinde olabilir bu hayatta herşey kader kısmet
Umarım öyle olur. Çocuk her şey demek değildir kaldı ki çok isterseniz evsiz kimsesiz bir çocuğu evlat edinirsiniz bu da bir seçenek hem bir bebeğe yuva açmış olursunuz . mutlu olmanızı dilerimeğer şu an büyüye kapılırsak sonra düşüşümüz çok sert olur, oda bundan çok korktuğu için böyle her ayrıntıyı deşiyor ve temkinli
O eşiği atlarsak herşey güzel olacak çok..
Onlarca örnek var çevremde sizin gibi sıkıntılar çeken, ama bana sorarsanız bu süreçte en önemli olan eşlerinin tavırları. Eğer siz o adamla yola çıktıysanız karşınıza bebek özlemi de çıkabilirdi, başka bir hastalıkta... Hepimizin ayrı ayrı sınavları var, kimimiz sınıfta kalıyor kimimiz geçiyoruz. Eğer erkek arkadaşınız bu kadar ince düşünüp sizi sevdiğini hissettiriyorsa ilerideki süreçte de güçlü olarak yanınızda duracaktır. Her geçen gün yeni bir şey oluyor tıp dünyasında, yaşım 27 demişsiniz daha gençsiniz. Türkiye'de yasal olmasa da Kıbrıs'da taşıyıcı annelik, başka bir ülkede yeni bir tedavi size umut olabilir. İnşallah Rabbim dualarınızı kabul eder, hayallerinizden bile güzel bir aileniz olur...
ben anladım sizi.. rahim nakli, taşıyıcı annelik, evlat edinme vs sonra düşünülecek konular..
siz bu yola benimle çıkmaya cesareti varmı bunu ailesine çevreye karşı göğüsleyebilecek mi bunu öğrenmek istiyorsunuz..
ben sevdim adamı arkasını dönüp kaçmamış..ama zamana ihtiyacı var sizin bütün ömrünüz boyunca bildiğiniz anne olamayacağınız gerçeğini o daha yeni öğrendi (baba olamayacağı)
dilerim herşey gönlünüzce olur.. bende olgunluğunuzdan hayata bakışınızdan bir gün mutlaka çok iyi bir anne olacağınız kanaatine vardım..
tam olarak duymak istediğim bu ayrıntılar, evet siz diyene kadar hiç üzerinde düşünmediğim bişeydi
Rabbim en güzeli en hayırlısı neyse onu versin, nasipten öte yol yokmuş, birbirimizi incitmememiz önemli olan.
bunuda anlattı, ama yine de o hevesleri karşısında gizlemek bana da haksızlık gibi geldi.. Bilmiyorum, elime dilime hakim olamadım. İnşallah sonumuz ayrılık değildir, yüreğim pırpır..
Birini çok sevsem ve bebeği olmayacağı kesin olsa ayrılamazdım. Ama bunun kadınca bir fedakarlık olduğuna ve erkeklerin bu güçte olmadıklarına inanıyorum.
dua edeceğim size inşallah sonunuz hayırlı olur k.v bilmek en doğal hakkı bunu ona sölememilisiniz sizin yaşınız kaç
Bilemeyiz zamana ihtiyacı var Rabbim en hayırlısını versin. Bende benim annemin asla böyle birini istemeyeceğini biliyorum çokta yadırgayamıyorum.
Evet bana tavrı hali sevinci karşısında bunu ona yapamam.
Benim yaşım 27
umutsuz olma dinç ol ayakların yere sağlam bassınn bunu anlatırkende eksiğinmiş gibi anltma çok arkadaşım var çevremde evlat edinmiş ve kendilerini özel anne oölarak görüyorlar hatta face de elif adanın annesi die bi blok var gir bak hayata bakış açın nasıl değişiyor
Siz çok olgun bir insansınız ve bu yaşınıza kadar durumunuzu çk güzel kabul etmiş, özümsemiş ve iç dünyanızla dengelemişsiniz. Bu teslimiyet hali, sizi en dibe vurduğunuz anlarda bile yukarı çekecektir emin olun. Şimdi bir yol ayrımında gibi olabilirsiniz ama en kötü sonuçta bile bu kişi sizin son şansınızmış gb düşünmeyin sakın. Her şeyin hayırlısı, belki devam ettirememesi hayırlıdır. Ondan sonra tanışacağınız ve çok mutlu olabileceğiniz biri vardır. Yani hç birşey bilemeyiz. Eğer olumlu bir karar verirseniz de sizin de dediğiniz gb herşey daha sağlam temellere oturacak. Durumu söylemekle, söylemesini istemekle en iyisini yapmışsınız. Bu aşamayı geçtikten sonra, illede çocuk sahibi olmak istiyorsanız değişik yöntemleri değerlendirirsiniz zaten. Her gün bir sürü haber okuyoruz, biyolojik olarak anne olmuş, ama daha insan bile olamamış mahlukların yavrularına neler yaptığını. Önemli olan ruhen kalben ana-baba olabilmektir. Şuan aslında sizn en zorlandığınız mevzunun beklemek ve geçmeyen zaman olduğunu biliyorum. Şu ara kendinizi daha çk meşgul etmeye bakın. Kararmsar olmayın ama önünüzü de kış tutun. Siz her şeyden önemlisiniz unutmayın.
Merhaba,cok gecmis olmus oncelikle.
Cok afedersiniz gecmisinizde kotu hastaliga mi yakalandiniz, nasil oldu?
Illa ki bir tedavi sekli vardir,lutfen uzmeyin kendinizi. Allahtan umit kesilmez.
Aciksozlulukle anlatmaniz guzel olmus, sizi seviyor deger veriyor belli ki. Ne mutlu size.. kv adayinizla bir sekilde bu konuyu konusmalisiniz ki ileride bize neden soylemediniz olmasin.(gerci es adayiniz boyle de kabul etmis sizi)
Hastalik da saglik da allahtan gelen bir sey,herkesin hayat sinavi farklidir.
Benim de cocugum olmayabilir gozuyle bakiliyordu,tedavi_hap vs gerekir demisti tum dr lar. Esime evlenmeden once soylemistim olmayabilecegini. Sasirdi,dondu kaldı. Hic mi olmayacakmis dedi.(annesine soylemedik hic,ikimizin arasindaydi)
Neyse evlendik olmadi tabiki 2.5 yil (ayrica ben istemiyordum bebek,belki de olmama ihtimaline karsi cocuksuz hayata alistirmistim kendimi)
Doktora gidelim dedi esim kesin bir tanı koysunlar dedi. 2ay hap kullandim ve hersey mukemmelken yine olmadi. Megerse sorun esimdeymis,degerleri oldukca dusukmus,baska careniz yok dendi ve esimden dolayi ilk tup bebek denemesiyle ikizlere hamileyim cok sukur. 28.Yaşındayız bizler de.
Hic bir sorunu olmayip cocugu olmayanlar da var.,elimiz kolumuz bagli bu durumda. Hersey kader kismet biraz da.
Insallah gunun birinde sen de anne olursun,allah im sizin de yuzunuzu guldursun,acılarınızı dindirsin. Iyi bir dr a git,allahtan umit kesilmez nolursun uzme kendini.. senin suçun yok , hersey allahtan.
MUTLULUKLAR DILERIM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?