- 22 Kasım 2014
- 2.135
- 3.213
- 158
- Konu Sahibi bebekozlemi01
-
Insallahh canim insallahh.. kimsenin yarın ne olacagi belli degil,seni kabul eden boyle kabul etsin. Sen durust davranmissin , kendini sevdirdikten sonra 2_3 yıl sonra da diyebilirdin.. sen yolun basindayken anlatmissin daha ne olsun.Hikayenize çok mutlu oldum. Benim hiç ihtimalim yok doğuştan raslantısal bir durum.
Ama bakışım duruşum belli korkum yok, sadece bazen çelişkiye düşüyorum. Karşımdakine güvenemiyorum. Kendimi doğru bildiklerimi sorguluyorum.
Sayenizde doğru yolda olduğumu anladım.
Sayenizde kendimle gurur duydum.
Bugune kadar herşeyi neden yaşadığımı anladım.
Bi el beni teselli etti ve onun karşısında o gün dökülene kadar 1,5 saat sustum sustuk.
Hiçte pişman değilim
Umarım sonuç ne olursa olsun pişman olmam..
Beş yillik evliyim bebeğim olmuyor. Sorun çikolata kisti evlenmeden önce iki ameliyat geçirdim eşim ve ailesi bunları biliyordu tedavi olunca olma ihtimali var fakat çocuksuz evliliği siz kabullensenizde çevre bazen çok rahatsız edici olabiliyor .
Yada çocuklu aile görünce içiniz burkulabiliyor bazen diyorum evlenmesen kafam rahat olacaktı ve kendimi yipratmayacaktim .
Önce kendini tart ölç nelere göğüs gerebilirsin.
Sonra eş adayini kendiyle başbaşa birak düşünmesini söyle .
Şu da bi seçenek denersiniz yuvanizi kurarsiniz baktiniz psikolojik olarak bazı şeyleri aşamiyorsunuz yollarinizi ayirirsiniz.
Bilmiyorum evlilik iki kişi ama aile konu komşu hepsi bazı şeylerde etken olabiliyor.
Aslinda bu imtihani sen değil Allah yapiyor.bu hayatta hepimizin başına herşey gelebilir hiç kimsenin hiç bir garantisi yok kaldi ki eş adayinin da bi problemi olabilir belki de var bilmiyor. Yada sorunsuz olarak nitelendirecegimiz birisi ile evlenip yine evlat sahibi olamayabilir.ztn o bnaa bu tepkilerle gelmese de ben bunlari dusunuyordum. Hatta sevindim oturakli olmasina ben konusamazdim cunku. Sadece hic yasamadigim biseyi konusurken hata yapiyormusum.
annesinin bana tavrini dusundukce ona boyle bsy yapmaya hakkim yok biliyorum.
kimseyi zorla bu imtihana ortak edemem.
rabbime sigindim bekliyorum..
Aslinda bu imtihani sen değil Allah yapiyor.bu hayatta hepimizin başına herşey gelebilir hiç kimsenin hiç bir garantisi yok kaldi ki eş adayinin da bi problemi olabilir belki de var bilmiyor. Yada sorunsuz olarak nitelendirecegimiz birisi ile evlenip yine evlat sahibi olamayabilir.
Benim derdim de anne olamamak ama sadece ben sınanmiyorun etrafimdaki insanlarda bu sinava dahil onlarin davranışlari da.
Sonuç ne olursa olsun kendini üzme
Sen dürüst davrandin bunun huzurunu yaşa.
Gelişmeleri de yaz buraya
Umarım çevre baskısı altında kalmaz.Evet aynen boyle ben ustume duseni yaptim hepimiz ustune duseni yapacagiz.
Bu konuyu sonuclanana kadar aktif tutacagim herseyi yazacagim.
ve onun bana anlattigi bisey vardi, cok yakini torununu 5 yildir gormuyormus.
karsimdaki adam herseyin farkinda.
olmuyor diye bir şey yoktur sadece doğru zamanı beklemek gerek sizin de bir evladınız neden olmasın ki artık tıp çok ilerledi sizi kaybederse bir çocugu olmadıgından daha çok üzülecek hem herkes evlenirken çocuk sahibi olup olamayacağını bilmeiyor ki ön yargılı düşünmeyin neden olmasın ki deyin
benimde hic çocuğum olmayacak eşimden dolayı arada sevgi oldu mu bunların bi önemi yok ailesinin bilmesi gerekiyor canim yoksa sonradan daha çok yipranirsin kaderinde varsa olur zaten yoksa da hayırlısı buymus deyip geçeceksin kolay bi durum degil ama elinden gelen bisey yok
Allah yardımcınız olsun.
Yurtlardan bi çocuk da alabilirsiniz ailenize
Bizim bi tanıdığımızın çocuğu olmuyprdu öyle yaptı görseniz öyle güzel masum söz dinleyen bi kız çocuğu ki hayran kaldım ..
Hem onu da belki zorlu hayatından çekmiş sevgiyle büyütmüş olursunuz
Kendinizi hazır hissedince bunu bi düşünün bence:)
Ne kadar olgun,akli basinda bir insansiniz.Yazdiklarinizi okurken hissettim endiselerinizi.Umarim hakkinizda en hayirli olan olur.Zaman gecmek bilmez şimdi..Rabbim yardimciniz olsun.Gonlunuze ferahliklar versin.
benimde hic çocuğum olmayacak eşimden dolayı arada sevgi oldu mu bunların bi önemi yok ailesinin bilmesi gerekiyor canim yoksa sonradan daha çok yipranirsin kaderinde varsa olur zaten yoksa da hayırlısı buymus deyip geçeceksin kolay bi durum degil ama elinden gelen bisey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?