Herkesin fikrine ihtiyacım var lütfen yorumlarınızı esirgemeyin.

Insallahh canim insallahh.. kimsenin yarın ne olacagi belli degil,seni kabul eden boyle kabul etsin. Sen durust davranmissin , kendini sevdirdikten sonra 2_3 yıl sonra da diyebilirdin.. sen yolun basindayken anlatmissin daha ne olsun.
Ben bu samimiyetini begendim, kesinlikle dogru yoldasin..
Allah yardimciniz olsun, uzme kendini.

Evet her zamanki gibi hersey birbirine girmeye devam ediyor, bugun cok yakinima beni sorduklarini ogrendim. Ayni ilcede farkli kurumlarda calisiyoruz. Ve benim halimden buruklugumdan kanima girmeye calistilar dinlemedim bile ortami terk ettim. Kafam allak bullak oldu, biz pazar gorustuk sordugu gun cuma. Is yerinde cok sevdigim bir aile var esine soruyorlar esi benim arkadasima soruyor oda su an gorusuyor ama oyala ne olacagi belli degil diyor.
Konudan ufacik haberleri yok.
Allahim bana yardim et, yolumu ac..
Ne olur bana dua edin.
Bu arada ozellikle belirteyim, ben tesadufe inanmam ama o kdr uzun zaman yanliz kaldimki simdi boyle pespese siralananlar beni sinir ediyor.
Asla da birsure yeni birini hayatima almam olursa onunla, olmazsa kendimi toparlarim..
Oyle iste icimi dokmek istedim..

Beş yillik evliyim bebeğim olmuyor. Sorun çikolata kisti evlenmeden önce iki ameliyat geçirdim eşim ve ailesi bunları biliyordu tedavi olunca olma ihtimali var fakat çocuksuz evliliği siz kabullensenizde çevre bazen çok rahatsız edici olabiliyor .
Yada çocuklu aile görünce içiniz burkulabiliyor bazen diyorum evlenmesen kafam rahat olacaktı ve kendimi yipratmayacaktim .
Önce kendini tart ölç nelere göğüs gerebilirsin.
Sonra eş adayini kendiyle başbaşa birak düşünmesini söyle .
Şu da bi seçenek denersiniz yuvanizi kurarsiniz baktiniz psikolojik olarak bazı şeyleri aşamiyorsunuz yollarinizi ayirirsiniz.
Bilmiyorum evlilik iki kişi ama aile konu komşu hepsi bazı şeylerde etken olabiliyor.

Bu arada rahim nakli seçeneği var biliyorum zor bi işlem ama imkansız degil.
Ülkemizde olmasada taşıyıcı annelik olayi var.
Ve tabiki evlat da edinilebilir

ztn o bnaa bu tepkilerle gelmese de ben bunlari dusunuyordum. Hatta sevindim oturakli olmasina ben konusamazdim cunku. Sadece hic yasamadigim biseyi konusurken hata yapiyormusum.
annesinin bana tavrini dusundukce ona boyle bsy yapmaya hakkim yok biliyorum.
kimseyi zorla bu imtihana ortak edemem.
rabbime sigindim bekliyorum..

Aslinda bu imtihani sen değil Allah yapiyor.bu hayatta hepimizin başına herşey gelebilir hiç kimsenin hiç bir garantisi yok kaldi ki eş adayinin da bi problemi olabilir belki de var bilmiyor. Yada sorunsuz olarak nitelendirecegimiz birisi ile evlenip yine evlat sahibi olamayabilir.
Benim derdim de anne olamamak ama sadece ben sınanmiyorun etrafimdaki insanlarda bu sinava dahil onlarin davranışlari da.
Sonuç ne olursa olsun kendini üzme
Sen dürüst davrandin bunun huzurunu yaşa.
Gelişmeleri de yaz buraya

Evet aynen boyle ben ustume duseni yaptim hepimiz ustune duseni yapacagiz.
Bu konuyu sonuclanana kadar aktif tutacagim herseyi yazacagim.
ve onun bana anlattigi bisey vardi, cok yakini torununu 5 yildir gormuyormus.
karsimdaki adam herseyin farkinda.

Umarım çevre baskısı altında kalmaz.
İkinizin de hakkında hayirli neyse o olsun .

olmuyor diye bir şey yoktur sadece doğru zamanı beklemek gerek sizin de bir evladınız neden olmasın ki artık tıp çok ilerledi sizi kaybederse bir çocugu olmadıgından daha çok üzülecek hem herkes evlenirken çocuk sahibi olup olamayacağını bilmeiyor ki ön yargılı düşünmeyin neden olmasın ki deyin

benimde hic çocuğum olmayacak eşimden dolayı arada sevgi oldu mu bunların bi önemi yok ailesinin bilmesi gerekiyor canim yoksa sonradan daha çok yipranirsin kaderinde varsa olur zaten yoksa da hayırlısı buymus deyip geçeceksin kolay bi durum degil ama elinden gelen bisey yok

Ne kadar olgun,akli basinda bir insansiniz.Yazdiklarinizi okurken hissettim endiselerinizi.Umarim hakkinizda en hayirli olan olur.Zaman gecmek bilmez şimdi..Rabbim yardimciniz olsun.Gonlunuze ferahliklar versin.

Allah yardımcınız olsun.
Yurtlardan bi çocuk da alabilirsiniz ailenize
Bizim bi tanıdığımızın çocuğu olmuyprdu öyle yaptı görseniz öyle güzel masum söz dinleyen bi kız çocuğu ki hayran kaldım ..
Hem onu da belki zorlu hayatından çekmiş sevgiyle büyütmüş olursunuz
Kendinizi hazır hissedince bunu bi düşünün bence:)

evet aslında bunu da bilemem nasıl bundan yıl olarak aslında kısa zaman önce çok basit hastalıklardan insanlar hayatını kaybediyorsa belki nakil konusuda birden ilerler birden çözülür.
Sizde farklı bir boyut kazandırdınız 5 yılda çözülse 32 yaşında olacağım, çok haklsınız çok teşekkür ederim.

Haklısınız sizede teşekkür ederim ailesi konusunda olması gereken yapamazdım annesine kıyamazdım ben zaten ne noktadayım mesajlarımda okuyabilirsiniz diğer mesajlarımdada ayrıntılar var

Biz zaten ailece düşünüyorduk annemin hala istediği belki bir kaç yıl içinde uygulamaya koyacağımız bana çok sıcak gelen bir düşünce. Ama şimdiki konumuz en başından ailesinin bilmesi ve ya bilmemesi. Birde tabiki onun yanımda olup olmayacağı. Benim tavrım duruşum bu imtihanıma bakışı belli. Rabbimden geldi, verdiği ikram vermediği daha büyük ikramdır benim için :)

Ne kadar olgun,akli basinda bir insansiniz.Yazdiklarinizi okurken hissettim endiselerinizi.Umarim hakkinizda en hayirli olan olur.Zaman gecmek bilmez şimdi..Rabbim yardimciniz olsun.Gonlunuze ferahliklar versin.

Çok teşekkür ederim, Rabbim bu satırların hürmetine hep yardımcınız olsun, karşınıza kat kat çıkarsın inşaalah

Bu arada bu süreçte neler yaşadınız neler hissettiniz bana msj atabilirmisiniz özel mesajda olsa çok yardımcı olursunuz benimle aynı durumda yaşananlara ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…