Beraber büyümüşler, abi kardeşten çok arkadaş olmuşlar
Baba ile kuşak farkı var neticede abiyi o yüzden tercih ediyor
Bence büyütülecek bişey yok
Eşin ara sıra 'hayır' demeyi de bilirse sorun olmaz
Ama eşin bundan memnun gibi o yüzden bişey yapamazsınTamam anlıyorum da eşime karismasina sinir oluyorum yonlendirmesine ben varken o yorum yapıyor
Benim büyük görüöcemde ilk bi yıl ben yokmusum gibi davranıyordu.
Eşinde bitiyor olay arkadaşım
Örnek verim bigün görümcem benim yanımda geldi abi kadın erkek gözlüklerinde indirim var birlikte alalım bu fiyata bu marka bidaha bulamayız dedi eşimde hangi mağaza dedi mağzanın ismini söyledi.
Eşimde döndü bana hayatım yarın gidip hem sana hem bana alalım dedi
Görümcem
Ben
Yani sen yüzgöz olma eşin halletsin
Abisine nazlanmayi seviyor demekki alisir yavas yavas abisinin evlenmis olmasina
Ama eşin bundan memnun gibi o yüzden bişey yapamazsın
Sadece belli günler sizin planınıza sadık kalsa eşin yeter
Hep de kardeşim dememeli dengeli olmalı
Eşim de kiramiyor anlıyorum ama dengede tutuyor yinede. Dün bile beni istemeye geldiklerinde abim çok kararsız kalır ya falan diyor.
Eşinin cevabı çok güzel olmuş zoruna gitmiştir görümcenin ama sonuçta onlar bizle evli ve bize danışmalilar ki benim eşimde çok şükür benim düşüncelerimi önemseyip hep soruyor seviyorum onu yaBenim büyük görüöcemde ilk bi yıl ben yokmusum gibi davranıyordu.
Eşinde bitiyor olay arkadaşım
Örnek verim bigün görümcem benim yanımda geldi abi kadın erkek gözlüklerinde indirim var birlikte alalım bu fiyata bu marka bidaha bulamayız dedi eşimde hangi mağaza dedi mağzanın ismini söyledi.
Eşimde döndü bana hayatım yarın gidip hem sana hem bana alalım dedi
Görümcem
Ben
Yani sen yüzgöz olma eşin halletsin
Eşinin cevabı çok güzel olmuş zoruna gitmiştir görümcenin ama sonuçta onlar bizle evli ve bize danışmalilar ki benim eşimde çok şükür benim düşüncelerimi önemseyip hep soruyor seviyorum onu ya
ergen mi esinizin kkardesi
İşte ne hikmetse görümceler kaynanalar bunu anlamıyorlar bizi görmezden geliyorlar ama hayatlarında biz varız çok şükür görümcem yok o durumları yaşamadımYani artık herkesin yeni bir yaşamı oluyor. Benim eşimde bana sorar herseyi ama aşırı düşkün isteme söz zamanlarında kV demişti x abisini kıskanır diye
Hahahaha ergen değil ama hareketler onu gösteriyor durduk yere sinirlenir falan bağırır annesine
İşte ne hikmetse görümceler kaynanalar bunu anlamıyorlar bizi görmezden geliyorlar ama hayatlarında biz varız çok şükür görümcem yok o durumları yaşamadım
Herşeye yorum yaparlar ablamın görümcesi vardı ayy çok gıcıkti abi şunu al abi bunu al ablami kıskanmalar Allah bizi görümce ve kaynanalarin gazabından korusunAynen oyle sanslisiniz valla bizimki bide çok bilmiş illa herseye yorumu var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?