Kıskanmayın, kardeş bağı çok ayrı ve çok güzel bir şey bence ve eşlikten daha önemli.
Herşeye yorum yaparlar ablamın görümcesi vardı ayy çok gıcıkti abi şunu al abi bunu al ablami kıskanmalar Allah bizi görümce ve kaynanalarin gazabından korusun
O yönlendirsin huyunu değiştiremezsin. Ama dediklerini yapma. Konuşsun dursun yani
Evin en küçükleri biraz böyle oluyor maalesef.
Olgunlaşmasını bekle başka çare yok.
Bi evlensin siz o Zaman görün görümcenizi. Evlilik derdinden fırsat bulamaz bu nazlarına
Bende abimle arkadas gibiyimdir berabr cok sey paylasırız arada 6 yas fark olmasina ragmen.
Abim nisanlıyken bende yadırgıyordum başta bunu kıskanclık olarak düsünmeyin.bende cok üzüldüm abim evden gidicek diye..
Arkadas gibi watsapdan yazısırız,
Herseyini bana sorar vs..
Ama benim ex gelin (attılar nisanı)
Benle arkadas gibiydi. Sevdim zamanla baya..
Sizde arkadasca yaklasın..
Zamanla oda alıscaktır bu duruma
nbu görümceler hepmi böyle sabır diliyorum benimde var bitane ...
Cnm kendi gezdiremiyor mu ben senin yerinde olsam bırakmam eşinin işi gücü yok mu da onu ve cici arkadaşlarını gezdirsin
Öyle yapıcam canımOnlarda kolay gidebilecek yerleri seçseler ya aman boşver cnm eşin de net birşey dememiş sende o gün ne yap ne et bırakma görümcükde alır havasını
Valla ne diyeceğimi şaşırdım çok üzüldüm ama eşindeymis sorun arkadasimMerhaba arkadaşlar benimde bi derdim var yardım edin nolur.eşimle 8ay evli kaldık.her şey iyiydi.sonra hamile olduğumu öyrendim çok sevindim.eşim tutdurdu oğlum oğlum diye bense farketmez oğlan kız sağlıklı olsun yeter neyse bi süre geçti bebeyim büyüdü 6 aylık oldu.cinsiyetinin kız olduğunuz öyrendim çok sevindim yine.ama eşim surat astigmatism ses etmedim. Sonrası evde kavgalarımız başladı hiç anlamadım niye böyle yaptığını meyerse halaları akıl veriyomuş. Dolduruyolarmış bunun aklını.sonra beni bebeyim 7 aylıkken bırakıp gitdi. Şimdide boşanıcaz bundan sonra napıcam bilmiyorum çok kötüyüm her gün düşünüyorum bebeyimle naparız diye. Akıl verin bana kızla nolursunuz
Eşin iii cevaplar veriyor cnm sen yorma kendini kötü de olma gerekeni söylüyor ve yapıyor zaten sen otur seyretÖyle yapıcam canımay ben mi abartoyorum diyorum bazen ama sanki abisi onun özel şoförü geçende sabah yine bi yere gidecekti otobüse binemem abi götürsene dedi abisi de yolu tarif etti abisinden araba bile istedi düşün biz nisanlyken
Merhaba arkadaşlar benimde bi derdim var yardım edin nolur.eşimle 8ay evli kaldık.her şey iyiydi.sonra hamile olduğumu öyrendim çok sevindim.eşim tutdurdu oğlum oğlum diye bense farketmez oğlan kız sağlıklı olsun yeter neyse bi süre geçti bebeyim büyüdü 6 aylık oldu.cinsiyetinin kız olduğunuz öyrendim çok sevindim yine.ama eşim surat astigmatism ses etmedim. Sonrası evde kavgalarımız başladı hiç anlamadım niye böyle yaptığını meyerse halaları akıl veriyomuş. Dolduruyolarmış bunun aklını.sonra beni bebeyim 7 aylıkken bırakıp gitdi. Şimdide boşanıcaz bundan sonra napıcam bilmiyorum çok kötüyüm her gün düşünüyorum bebeyimle naparız diye. Akıl verin bana kızla nolursunuz
Benim erkek arkadaşımın kız kardeşi var..Oda ilk zamanlar hep diyormuş "hep janna ablayı gezdiriyorsun beni hiç gezdirmiyorsun" yada "zaten hep onunla fotoğraf atıyorsun benle hic atmıyorsun"Kız kardeşlerin genel sorunu bu sanırım..İlk zamanlar kabullenemiyorlar. Yeni evliyseniz ve daha önceden süren uzun bi ilişkiniz yoksa kız kardeşiyle falan yeni tanışıyorsanız normal
Size ve eşinizle olan ilişkinize bir saygısızlığı yoksa ben sizin durumunuzu sadece kıskançlık olarak görüyorum.
Eşler de biraz yerinde durmayı bilmeli. Adam size yeteri kadar vakit ayırıyorsa abiyle kız kardeş arasındaki ilişkiye, bir zahmet, karışmayın.
Benimki de öyle 4yildir değişmedi degistiremedim bıraktım artık..
Fikir beyan etmesinde ne var
Eşim her şeyi bana danışmalı dayatmasını da anlamıyorum
Yeri gelir onun bildiği konudur ona danışılır vs vs ya da o fikir söyler beğenirsen yapar beğenmezsen yapmazsın
Adamın tapusu yok bizde sadece evliyiz o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?