• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşey üst üste

canım ne yaşadın da böyle oldu bilmiyorum ama bence anneni çok kızdıracak bir şey yapmışsın.. sevgilinin olmasından mı hoşnut değil ailen acaba ? özel değilse açabilir misin biraz
Hayır hiç kızdıracak birşey yapmadım hiçbir zaman, sevgilimide tanıyor o ayrılmamı bile istemiyor sevgilimden

Bende varım bende..Hemde hastaneden yazıyorum..Annemi bekliyorum..Eşim evde..Ben hastanede..Abilerim Ablalarım herkesten ayrıyım..Tek annem var yanımda o da hasta..
Yılbaşına hastanede girecez..
Ara ara hüzünleniyorum,kendimi kötü hissediyorum ...
Ama napalım..Birgün herşey çok daha güzel olacak diye düşünelim..
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin tez zamanda.

Sıkma canını ben de ders calisarak giricem :) sevgilini zorlasaydin keske biseyler yapmak icin gerci benim icin diger gunlerden hic farki yok ya neyse .

inş herşey düzelir canım ne diyim sen yınede anne dıyıp başının üstüne koy olmayan ınsanlarda var sıkıntılarıda konuşarak halledin bana neden böylesn ne yaptm bn sna de konuşun bıraz erkek arkadaşına gelince düşünse iyi olurmuş olsun umudunu kaybetme belkii başka türlü bir bir şekilde mutlu eder senı bugun olmasada herhangi bir gün

Back
X