Herşeyden midem bulanıyor.

filerun

Reklamdakisıradandeterjan
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
1.517
13
66
Ağrı
Beğenmedim, yada yeni bir karşılaştığım koku karşısında bile kusma durumuna geliyorum,midem kalkıyor, ev dışında lavabo ihtiyacım oluyor fakat , wc ye girer girmez kusacak gibi oluyorum -başkaları koku moku yok desede-, öylece kalıyorum.

Şu balık kızartırken ki kokuya, et haşlanırken, çorba yapılırken vs vs. liste iyice uzuyor. bazen sıktığım parfümün kokusu zaman geçtikçe kötüleşiyor kendi kıyafetimden bile tiksinir duruma geliyorum..giyesim gelmiyor..

Bayanlaar Aranızda özellikle sağlık sektöründe , gıda sektöründe vs. olan varsa, nasıl alıştılar bir anlatsa..
Çünkü benim için ciddi bir dert.

sureklı olusan bır durum mu yoksa hamılelık gıbı bır belırtı olabılır mı once bızı bunda aydınlatsan,,

yok hayır, uzun süredir oluyor :18:
Bazen yemek bile yiyemiyorum, sosyal hayatımı da etkiliyor.:26:

Son düzenleme:
bende de aynı durum var canım çok hassasım midem fena hale geliyor... ben asla parfüm deodorant falan kulanmıyorum iki senedir...evdeki parfümlerimi sağa sola hediye ettim..kendimi geçtim eşimede kullandıramıyorum... yazık oda çok sever ama benim için vazgeçti napsın... sürüngen hayvanlaradan karıncadan bile midem kalkıyor elde değil bi hastalık gibi bişey... yapabileceğin pek bişey yok... ama zaman zaman insanın hayatında böyle durumlar olabiliyor...değişkenlik gösteriyor... çare bulursan buraya yaz bende faydalanayım :)

Ay evet aklıma geldi sürüngenler :27:

Bide Herşeyi koklama huyum yokmudur, 1 metreden kokusunu almaya çalışırım, yanına gidince midem bulanmasın diye :9:

Ay evet aklıma geldi sürüngenler :27:

Bide Herşeyi koklama huyum yokmudur, 1 metreden kokusunu almaya çalışırım, yanına gidince midem bulanmasın diye :9:

canım bunun için yapacak bişeyin yok...yani bu düzelmez....ben yıllardır aynıyım...sadece alışabilirsin ama değişmezsin...mesela hastane kokusuna alerjisi olup zamanla hastane içinde çalışmak zorunda kalanlar ve alışanlar gibi anlatabildimmi....

Peki ozaman alışmaya çalışacağım, ne yapalım.
Gerçekten çok zor bir durum :19:

ilginç gelebilir ama benimde apartman kokusu takıntım var, bir apartmana girince koku geliyorsa midem kalıyor,mesela yemek kokusu, rutubet kokusu, ayakkabı kokusu , her evin içinden gelen değişik kokuların olustdugu karışık iğrenç kokular geliyor burnuma...
bana değil gerçekten kokuyor , eşimede soruyorum , ama sadece benim midem bulanıyor

İdrar yollarında enfeksiyon olabilir mi, bence bi tahlil falan yaptır derim bende yıllarca çok çektim.Hiç durduk yere midem bulanır yemek yiyemezdim.

Bu günlerde ben de öyle herşeye midem bulanır hale geldim
Tam konusuna denk düşmüşüm yalnız tesadüfe bak
Yemeğin içindeki bişeyden , atıyorum pastanın içindeki yumurtadan falan iğreniyorumm
Önceden bu kadar bulanmıyordu herşeye..
Şimdi başım da ağrıyor aynı zamanda
Acaba migren mi diyorum bazen ama doktora da gitmeye korkuyorum çıkarsa diye:25:

ben koltukaltına deo sıkmam.

önce krem sonra pudralı rolon sürüyorum.hem kuru hem ferah kokulu oluyor gün boyu..

Senin kadar olmasa da ben de kokulara asiri hassasim.

Mesela disarida tuvalet ihtiyacim olmasin diye resmen dua ediyorum. En kaliteli bir yere bile gitsem cok igreniyorum. Bir de yumurta kokusu var. Bu durumlarda kusma asamasina geliyorum. Bir de huyum boyle oldugu halde mutlaka ama mutlaka yanimdan biri gecerse onun kokusunu almaya calisiyorum. Ter kokusu geldiginde yine ayni sorunu yasiyorum. Koklama, sonrasinda mide bulantisi olayi. Alistim ama ben :1:

Umarımm bende alışırım :1:
Evet yahu şu yumurtanın kokusu çok itici geliyor. Yediğim yemeklerde bile.zaten dokanamıyorum kendisine.
Bu arada ben bi bakayım migrenee :37:

Back
X