Herşeyden sıkıldım

guiding88

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
8.051
24.516
748
Evliyim bi oğlum var ama insanlara yaranamamak ćok kötü eşimle yapamıyorum sürekli laf sokuyo pişman oluyo hergün Ağlıyorum artık hiçbişey den tat almıyorum sanki ailesiyle evliyiz çok düşkün ailesine hergün görüşüyoz nerdeyse kocamdan cok onlarla gorusuyorum haftada bi gececi eşim evde yalnız kalmami istemiyo ailesine gitmemi istiyo ben istemiyorum rahat edemiyorum anlatamıyorum çok sıkıldım artık zorlamalardan niye beni anlamıyo sevdiğini soyluyo ama bu nasıl sevgi ya soğuduk artık insan olduğumu unuttum yemin ederim kimseyle konuşmak istemiyorum artık hep dirsek yiyiyorum insanlardan kardeşlik de es de boş bi sen varsın bu hayatta kimseye güven yok insanoğlu öyle nankör ki çok iyi anladım. .Allahım iyi kullarınla karşılaştır bizi..

Yalnizligin en kotusu seni anlamayan insanlarla beraber olmandir....
Sevgili konu sahibesi baktiniz anlamiyor anlatmayin en azindan yorulmamis olursunuz dert etmeyin kendize dua edin bol bol anlatir Allah cellecelaluhu....yaranamazsiniz kimseye sayginizi sevginizi eksik etmeyin ama icinizden geldigi gibi davranin kizdinizmi soyleyin anlamadilarmi anlamiyorsun konuyu kapatiyorum diyin kapatin yorulmayin

Yalnizligin en kotusu seni anlamayan insanlarla beraber olmandir....
Sevgili konu sahibesi baktiniz anlamiyor anlatmayin en azindan yorulmamis olursunuz dert etmeyin kendize dua edin bol bol anlatir Allah cellecelaluhu....yaranamazsiniz kimseye sayginizi sevginizi eksik etmeyin ama icinizden geldigi gibi davranin kizdinizmi soyleyin anlamadilarmi anlamiyorsun konuyu kapatiyorum diyin kapatin yorulmayin
Haklısınız anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az. Bosancam diyorum sonra diyo ben seni yari yolda birakmam ama kırıyor sürekli sanki ben taşım herseyi kaldırmak zorunda değilim çok doluyum gerçekten napcagimi şaşırdım şeytan diyo çek git ama yapamiyorum

Baştan taviz vermeseydin keşke,niye her gün görüşmeye zorluyor ki.Hadi o zorluyor sen niye kabul ettin?
Bir de yazınızda son satır hariç hiçbir noktalama işareti kullanmamışsınız.Sanki hepsi tek cümle gibi,zor okudum :(

Baştan taviz vermeseydin keşke,niye her gün görüşmeye zorluyor ki.Hadi o zorluyor sen niye kabul ettin?
Bir de yazınızda son satır hariç hiçbir noktalama işareti kullanmamışsınız.Sanki hepsi tek cümle gibi,zor okudum :KK43:
Şiirden nasıl yazdığımı bilmiyorum kusura bakmayın ya ailesiyle görüşmeDigim dönemde burnumdan getirdi vurdu bile asagiladi bugün dedim ki her zaman annemlere çaya gidelim yemeğe gidelim sen onlarla mutlusun benle değil dedim işte birlik Dirlik olsun istiyorum ben diyo senin ailen gibi mi olalım diyo ama gina geldi insan karısına zaman ayırır ya böyle evlilik olmaz

Buda sevgi gostergesidir aklinca korumaya çalışıyor
Ben diyo kimsenin evde yalniz kalmasını istemiyorum diyo ama Bunaltıcı artık bağırıp çağırmak istiyorum başım ağrıyor artık onun is arkadaşları var eşleri yalnız kalıyo onlar can değil mi ben korkmuyorum kalmak istiyorum cildirtiyo beni artik

Şiirden nasıl yazdığımı bilmiyorum kusura bakmayın ya ailesiyle görüşmeDigim dönemde burnumdan getirdi vurdu bile asagiladi bugün dedim ki her zaman annemlere çaya gidelim yemeğe gidelim sen onlarla mutlusun benle değil dedim işte birlik Dirlik olsun istiyorum ben diyo senin ailen gibi mi olalım diyo ama gina geldi insan karısına zaman ayırır ya böyle evlilik olmaz
Ha bir de dövüyor?

Tatli serti deneyin..mesela kadinlarin gunluk 20 bin kelime erkeklerin 7 bin kelime kullanma gibi bir durumu varmis arastirmalara gore(rakamlar asagi yukari boyledi) soyleyin bak.zaten daraldim bu 20 bin kelimeyi uzerine bir kusarim bir big bang patlamasi yaparim gorursun...ya da ciglik atasim geldi uzak dur seklinde deneyin ....ben oyle yapardim biraz ti ye alin zira ilgide ,sevgide ,dilde olculu kullanilmali herseyin fazlasi zarar

işim var de haftada bi gün nasılsa uydur kılfına mesela ağda yapıcam de

Back
X