- 13 Haziran 2015
- 5.906
- 19.487
- 448
Insan en sevdikleriyle imtihan olurmus ya..abiniz de hata ediyor uzaklasarak belk farkinda bile degil insan kirilir ozellikle ihtiyac duydugu anda ama zaman zaman olur boyle hersey ters gider sevdiklerimiz bizi anlamaz ya da yeterince ilgilenmez dostun dusman dusmanin dost olur hersey gariplesir ama sonunda hersey duzelir abiniz esiniz bile olsa birazda kendinizi dusunun ve uzulmemekle baslayin bildiginiz takmayacaksiniz ya bu kadar basit oldugu kadar hak ettikleri kadar sevgi saygi eksik edilmez ama cokta birsey beklememk lazim herkes ince dusunmez herkes herseyi anlamaz siz uzuldugumuzle.kalirsiniz Allaha siginin cellecelaluhu yardimi ondan bekleyin isterse herkesi herseyi anlar hale getirir umursamayin dusunmeyin fazlaEvet abim in tavırları da beni Yaralıyo kocam yetmiyormus gibi ben senin baban gibiyim diyodu evlendi Şimdi 180 derece döndü o kadar sorun yaşandı benim evime gelmiyo lar şimdi ama aramak dami zor her zaman aramiyo sen B3nim kardeşimsin diyo ama böyle kardeşlik olmaz çok değer verince karşındaki ne aynısını göremeyince çok kötü oluyo