- 30 Mart 2022
- 6.559
- 4.230
- 123
- Konu Sahibi sweetpeony
-
hiçbirşey söylemeyin gidince görüntülü ararsınız el sallarsınızMerhaba arkadaşlar yeni evlendim daha 25 gün oldu kayınpederim herşeye çok fazla karışıyor ya da bana mı öyle geliyor fikrinizi gerçekten merak ediyorum takılarımızla araba alalım dedik bu fikrimizi öyle laf arasında söylerken birden kendisi sizin arabaya ihtiyacınız yok şimdi zamanı değil vs laflar etti hadi tamam buna bişey demedim yaza tatil fiyatları ne olacağı belli olmadığı için hazır çok uyguna bi tatil fırsatı yakaladık hemde 2 günlük balayı niyetine gidelim dedik kıyametler kopmuş eşimle çok kötü kavga etmiş ne arıycaksınız orda o kadar yol mu gidilir uçakla sende hiç akıl yok mu kış ortası tatil mi olur paranı saç bakalım böyle diye yemiş resmen beynini o zaman eşime demiştim babanın böyle müdahaleci olması hiç hoş değil tamam fikrini söyleyebilir ama bu bizim hayatımız demiştim zaten bir gün görüşmesek ertesi gün mutlaka bizi çağırıyor yada bize geliyorlar
artık son olayda cinlerm tepeme çıktı dün gece. Yemek yapmaya çalışıyoruz bi yandan bi yandan kayınpeder aradı napıyosunuz vs sonra bi anda eşime ben senin yokluğuna alışamadım seni hep yanımda görmek istiyorum napsak altlı üstlü mü taşınsak falan diyo telde bende telde konuşulanları duyuyorum eşimde ya baba öyle mi falan diyo ben de gülerek sesli bi şekilde haydi doğru babanın evine falan dedim beni istedi kayınpeder bana telde diyor ki napcam bilmiyorum hiç iyi değilim hiç geçmez bu hisler falan dedi geçer geçer Merak etme baba geçmeyip ne olucak dedim bi yandan salata yapıyorum bi yandan kayınpederi teselli ediyorum verdim teli sonra iyice sinirlerim bozuldu kayınpederin demesi lazım ki bunlar yeni evli bi birbirlerine alışsınlar evlerine alışsınlar adam resmen evinden soğutuyor eşimi haksız mıyım cidden sinirlerim bozuldu
Zaten ister istemez suratıma yansıyor artık ve kendimde söyledim bunun çok tuhaf olduğunu sonuçta kocaman insanlarız 10 dakikalık mesafede oturduğumuz halde arayıp aglanması komik25 günlük evlilik tam düzenin oturacağı dönemler, sakin kalarak taviz vermeyin aman diyeyim... Çok zor ama gerçekten evliliğin ilk dönemleri genel olarak düzen oturma dönemleri olduğu için zor, kolayliklar dilerim.
Kadin dir diri yapan erkek, cekilcek gibi degil.Merhaba arkadaşlar yeni evlendim daha 25 gün oldu kayınpederim herşeye çok fazla karışıyor ya da bana mı öyle geliyor fikrinizi gerçekten merak ediyorum takılarımızla araba alalım dedik bu fikrimizi öyle laf arasında söylerken birden kendisi sizin arabaya ihtiyacınız yok şimdi zamanı değil vs laflar etti hadi tamam buna bişey demedim yaza tatil fiyatları ne olacağı belli olmadığı için hazır çok uyguna bi tatil fırsatı yakaladık hemde 2 günlük balayı niyetine gidelim dedik kıyametler kopmuş eşimle çok kötü kavga etmiş ne arıycaksınız orda o kadar yol mu gidilir uçakla sende hiç akıl yok mu kış ortası tatil mi olur paranı saç bakalım böyle diye yemiş resmen beynini o zaman eşime demiştim babanın böyle müdahaleci olması hiç hoş değil tamam fikrini söyleyebilir ama bu bizim hayatımız demiştim zaten bir gün görüşmesek ertesi gün mutlaka bizi çağırıyor yada bize geliyorlar
artık son olayda cinlerm tepeme çıktı dün gece. Yemek yapmaya çalışıyoruz bi yandan bi yandan kayınpeder aradı napıyosunuz vs sonra bi anda eşime ben senin yokluğuna alışamadım seni hep yanımda görmek istiyorum napsak altlı üstlü mü taşınsak falan diyo telde bende telde konuşulanları duyuyorum eşimde ya baba öyle mi falan diyo ben de gülerek sesli bi şekilde haydi doğru babanın evine falan dedim beni istedi kayınpeder bana telde diyor ki napcam bilmiyorum hiç iyi değilim hiç geçmez bu hisler falan dedi geçer geçer Merak etme baba geçmeyip ne olucak dedim bi yandan salata yapıyorum bi yandan kayınpederi teselli ediyorum verdim teli sonra iyice sinirlerim bozuldu kayınpederin demesi lazım ki bunlar yeni evli bi birbirlerine alışsınlar evlerine alışsınlar adam resmen evinden soğutuyor eşimi haksız mıyım cidden sinirlerim bozuldu
Bu kayınpederler kendilerini bi karar merkezi olarak görmekten artık vazgeçmeli yabizde dün eşim ailesi oturuyorduk. ben bu yaz tatile gideceğiz dedim kayınpeder napacaksınız tatilde oğlum köyü sevdi oraya gidersiniz dedi, 2 sene üst üste gittik ben bu sene tatile gideceğim dedim. yok napcaksınız oğlan köyde daha mutlu dedi ısrarla. (kendide gidicek ya oğluna aşırı düşkün gezecek oğluyla oralarda )
bende ben mutlu değilim ben sevmiyorum bu sene benim dediğim olacak ben insan değil miyim hep oğlum da oğlum diyorsun dedim sinirlendim adama neyse al sen oğlunu götür köye ben de ablamla giderim tatile dedimAllahtan eşim tavır yapmadı bana haklıydım çünkü. sanki köle miyim ben kimse beni öyle göremez. sakın ezdirme kendini baştan koy tavrını
Kaynana hiç bu muhabbetlere girecek bi insan değil kayınpederden on gömlek üstte bilgili bi kadın Allah’ta benim sınavımı kayınpederden veriyor galiba bi insan herşeye maydonoz olur muOkurken kaynana canlanıyor gözümde, bu yokluğuna alışamadım ovvluşum, hasretin gavuruyor tarzı konuşmalar, fukara sümüğü gibi yapışmalar, alttan alttan gerek tatlı dil gerek psikolojik baskı ile yönetmeye kalkmalar, oğlunu doldurmaya çalışmalar, gerek oğlunu gerek sizi yalnız yakalayıp sıkıştırmalar, dili ile sokmalar falan bunlar çok dişil hareketler. Böyle dayılardan iğreniyorum yav, erkek güruhunda hiç sevmediğim şeyler, azcık ağır olun kalıbınızın adamı olun bu ne be vıç vıç. Iyy. Bilemiyorum belki bi ihtimal kaynana varsa geride durup kocasını öne atıyordur. Böyle amcam var bir adet, karısının kurma bebeği ahahahah.
Bu akşam yemeğe gidecekmişiz dün oğlu olmadan sofraya oturunca gözleri dolmuş yiyememiş bir şey tövbe yarabbim oğlu öldü sankiKadin dir diri yapan erkek, cekilcek gibi degil.
Agirliginizi koyun. Sakin yüz verme. Oglu artik evli, alisacak
Ya bir haftalık evliyken daha oturmaya gitmiştik isterseniz burda kalın falan demişliği var ben bunlara gelemem niye evlendik onlarda kalacaksak hemde aynı şehirdeyken tavrımı koyuyorum fakat kocamla aramız kendi halimizdeyken çok iyi arkadaş gibiyiz iyi anlaşıyoruz böyle bi sebepten aramızın açılmasından çekiniyorum ama Şuan sesimi cıkarmazsam da bir ömür böyle cekememKayınpederinin davranışları normal değil, eşiniz de hoş göstermeye çalışmasın. Sizin aileniz aynı teklifte gelmiş olsaydı eşiniz böyle hoş karşılamazdı emin olun. Planlarınızdan bahsetmeyin ve bir şekilde öğrenip mani olmaya çalışırsa planınızdan vazgeçmeyin. Daha 25 gün olmuş evleneli bir an önce sınırlarınızı çizmeye başlayın. ortada çocuk yok bir de işin içine torun girerse birlikte yaşamaya başlarsınız artık
Gitmeyin. Sinirlarinizi koyun. Nedmeek yiyemiyor ay cocuk gibi kocaman adam yahu.Bu akşam yemeğe gidecekmişiz dün oğlu olmadan sofraya oturunca gözleri dolmuş yiyememiş bir şey tövbe yarabbim oğlu öldü sanki
Kp neden özellikle maddi konularda çok karışıyor?Merhaba arkadaşlar yeni evlendim daha 25 gün oldu kayınpederim herşeye çok fazla karışıyor ya da bana mı öyle geliyor fikrinizi gerçekten merak ediyorum takılarımızla araba alalım dedik bu fikrimizi öyle laf arasında söylerken birden kendisi sizin arabaya ihtiyacınız yok şimdi zamanı değil vs laflar etti hadi tamam buna bişey demedim yaza tatil fiyatları ne olacağı belli olmadığı için hazır çok uyguna bi tatil fırsatı yakaladık hemde 2 günlük balayı niyetine gidelim dedik kıyametler kopmuş eşimle çok kötü kavga etmiş ne arıycaksınız orda o kadar yol mu gidilir uçakla sende hiç akıl yok mu kış ortası tatil mi olur paranı saç bakalım böyle diye yemiş resmen beynini o zaman eşime demiştim babanın böyle müdahaleci olması hiç hoş değil tamam fikrini söyleyebilir ama bu bizim hayatımız demiştim zaten bir gün görüşmesek ertesi gün mutlaka bizi çağırıyor yada bize geliyorlar
Ben gitmeyi düşündüm bakayım benim yüzüme ne diyecek çat çat söyleyeceğim benim annem babam ağlamıyor ve bu kadar karışmıyor bize diye eşime duygu sömürüsü yapıyor resmenGitmeyin. Sinirlarinizi koyun. Nedmeek yiyemiyor ay cocuk gibi kocaman adam yahu.
Hiç bir maddi desteği yok ne kazanıyorsak onu harcıyoruz birde kenarda düğün takılarımız var o kadar. Kirada oturuyoruz sürekli eşime söylediği sen bi ödemeleri yapmaya başla görceksin gününü falan diyor kiradan faturalardan falan bahsediyor biz karsılayamayacagımızı düşünsek zaten evlenmezdik böyle planlar yapmazdık ama anlamıyor herşeyi ona soralım istiyor seçtiğim mobilyaları alırken bile niye onu götürmemişiz diye laf yaptı araba almayın diyor çünkü ona el pençe gidip arabasını alalım da egosunu okşayalım baba Allah razı olsun senden diyelim istiyor sürekli .Kp neden özellikle maddi konularda çok karışıyor?
Maddi destek sağlıyor mu size direk aklıma o geldi .
Hani yiyin yiyin paraları sonra bana paraya gelmeyin gibi bi izlenim aldım anlattiklarinizdan
Alt üst taşınan konusuna gelince kv yok mu ? Eşiniz tek çocuk mu ,neden canı sıkılıyor ki bu kadar
Senlk bi durum yok. Esiniz konussun. Muhatap bile olmayin kötü olan siz olursunuz. Tavrinizi koyun ve gitmeyinBen gitmeyi düşündüm bakayım benim yüzüme ne diyecek çat çat söyleyeceğim benim annem babam ağlamıyor ve bu kadar karışmıyor bize diye eşime duygu sömürüsü yapıyor resmen
Evet biz yine de aldık o tatili gideceğiz fakat sürekli bize gelin diye darlamasından sıkıldımAdam duygusala baglamis. Böyle insanlarda sınır cizmek cok önemli. Tatile mi gideceksiniz? Gidin. Hoplasin ziplasin fark etmez. Dediginiz gibi herkes fikrini belirtebilir ama önemli olan karar verip uygulamaniz
Hayır hayır tartışmaya girmeyin. Siz tavrınızı eşinize koyun, onun ipini tutacak olan eşiniz. Araya giren, bozguncu olan siz olmayın. Kayınbabanız elini kolunu kaybetmiş gibi şu an, altın yumurtlayan tavuğunu aldınız kolay mı, onun için bulunmaz fırsat olur onunla tartışmanız.Ben gitmeyi düşündüm bakayım benim yüzüme ne diyecek çat çat söyleyeceğim benim annem babam ağlamıyor ve bu kadar karışmıyor bize diye eşime duygu sömürüsü yapıyor resmen
Kayınbaban = KaynanamMerhaba arkadaşlar yeni evlendim daha 25 gün oldu kayınpederim herşeye çok fazla karışıyor ya da bana mı öyle geliyor fikrinizi gerçekten merak ediyorum takılarımızla araba alalım dedik bu fikrimizi öyle laf arasında söylerken birden kendisi sizin arabaya ihtiyacınız yok şimdi zamanı değil vs laflar etti hadi tamam buna bişey demedim yaza tatil fiyatları ne olacağı belli olmadığı için hazır çok uyguna bi tatil fırsatı yakaladık hemde 2 günlük balayı niyetine gidelim dedik kıyametler kopmuş eşimle çok kötü kavga etmiş ne arıycaksınız orda o kadar yol mu gidilir uçakla sende hiç akıl yok mu kış ortası tatil mi olur paranı saç bakalım böyle diye yemiş resmen beynini o zaman eşime demiştim babanın böyle müdahaleci olması hiç hoş değil tamam fikrini söyleyebilir ama bu bizim hayatımız demiştim zaten bir gün görüşmesek ertesi gün mutlaka bizi çağırıyor yada bize geliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?