Herşeye karışan kayınpeder

hiçbirşey söylemeyin gidince görüntülü ararsınız el sallarsınız
Şaka bir yana evet planlar kesinleşince haberi olsun. Uçak bileti alındıktan sonra gibi. Ama olay eşinizde bitiyor.

Kayınpederinin davranışları normal değil, eşiniz de hoş göstermeye çalışmasın. Sizin aileniz aynı teklifte gelmiş olsaydı eşiniz böyle hoş karşılamazdı emin olun. Planlarınızdan bahsetmeyin ve bir şekilde öğrenip mani olmaya çalışırsa planınızdan vazgeçmeyin. Daha 25 gün olmuş evleneli bir an önce sınırlarınızı çizmeye başlayın. ortada çocuk yok bir de işin içine torun girerse birlikte yaşamaya başlarsınız artık

bizde dün eşim ailesi oturuyorduk. ben bu yaz tatile gideceğiz dedim kayınpeder napacaksınız tatilde oğlum köyü sevdi oraya gidersiniz dedi, 2 sene üst üste gittik ben bu sene tatile gideceğim dedim. yok napcaksınız oğlan köyde daha mutlu dedi ısrarla. (kendide gidicek ya oğluna aşırı düşkün gezecek oğluyla oralarda )
bende ben mutlu değilim ben sevmiyorum bu sene benim dediğim olacak ben insan değil miyim hep oğlum da oğlum diyorsun dedim sinirlendim adama neyse al sen oğlunu götür köye ben de ablamla giderim tatile dedim Allahtan eşim tavır yapmadı bana haklıydım çünkü. sanki köle miyim ben kimse beni öyle göremez. sakın ezdirme kendini baştan koy tavrını

Okurken kaynana canlanıyor gözümde, bu yokluğuna alışamadım ovvluşum, hasretin gavuruyor tarzı konuşmalar, fukara sümüğü gibi yapışmalar, alttan alttan gerek tatlı dil gerek psikolojik baskı ile yönetmeye kalkmalar, oğlunu doldurmaya çalışmalar, gerek oğlunu gerek sizi yalnız yakalayıp sıkıştırmalar, dili ile sokmalar falan bunlar çok dişil hareketler. Böyle dayılardan iğreniyorum yav, erkek güruhunda hiç sevmediğim şeyler, azcık ağır olun kalıbınızın adamı olun bu ne be vıç vıç. Iyy. Bilemiyorum belki bi ihtimal kaynana varsa geride durup kocasını öne atıyordur. Böyle amcam var bir adet, karısının kurma bebeği ahahahah.

Zaten ister istemez suratıma yansıyor artık ve kendimde söyledim bunun çok tuhaf olduğunu sonuçta kocaman insanlarız 10 dakikalık mesafede oturduğumuz halde arayıp aglanması komik

Kadin dir diri yapan erkek, cekilcek gibi degil.
Agirliginizi koyun. Sakin yüz verme. Oglu artik evli, alisacak

Bu kayınpederler kendilerini bi karar merkezi olarak görmekten artık vazgeçmeli ya

Kaynana hiç bu muhabbetlere girecek bi insan değil kayınpederden on gömlek üstte bilgili bi kadın Allah’ta benim sınavımı kayınpederden veriyor galiba bi insan herşeye maydonoz olur mu

Ya bir haftalık evliyken daha oturmaya gitmiştik isterseniz burda kalın falan demişliği var ben bunlara gelemem niye evlendik onlarda kalacaksak hemde aynı şehirdeyken tavrımı koyuyorum fakat kocamla aramız kendi halimizdeyken çok iyi arkadaş gibiyiz iyi anlaşıyoruz böyle bi sebepten aramızın açılmasından çekiniyorum ama Şuan sesimi cıkarmazsam da bir ömür böyle cekemem

Kp neden özellikle maddi konularda çok karışıyor?
Maddi destek sağlıyor mu size direk aklıma o geldi .
Hani yiyin yiyin paraları sonra bana paraya gelmeyin gibi bi izlenim aldım anlattiklarinizdan

Alt üst taşınan konusuna gelince kv yok mu ? Eşiniz tek çocuk mu ,neden canı sıkılıyor ki bu kadar

Gitmeyin. Sinirlarinizi koyun. Nedmeek yiyemiyor ay cocuk gibi kocaman adam yahu.
Ben gitmeyi düşündüm bakayım benim yüzüme ne diyecek çat çat söyleyeceğim benim annem babam ağlamıyor ve bu kadar karışmıyor bize diye eşime duygu sömürüsü yapıyor resmen

Hiç bir maddi desteği yok ne kazanıyorsak onu harcıyoruz birde kenarda düğün takılarımız var o kadar. Kirada oturuyoruz sürekli eşime söylediği sen bi ödemeleri yapmaya başla görceksin gününü falan diyor kiradan faturalardan falan bahsediyor biz karsılayamayacagımızı düşünsek zaten evlenmezdik böyle planlar yapmazdık ama anlamıyor herşeyi ona soralım istiyor seçtiğim mobilyaları alırken bile niye onu götürmemişiz diye laf yaptı araba almayın diyor çünkü ona el pençe gidip arabasını alalım da egosunu okşayalım baba Allah razı olsun senden diyelim istiyor sürekli .
Kayınvalide ve kaynım da var evde ama oğluna takmış durumda canı sıkılması bahane her işine koşturan oğlu evlendi derdi o buna eminim

Ben gitmeyi düşündüm bakayım benim yüzüme ne diyecek çat çat söyleyeceğim benim annem babam ağlamıyor ve bu kadar karışmıyor bize diye eşime duygu sömürüsü yapıyor resmen
Senlk bi durum yok. Esiniz konussun. Muhatap bile olmayin kötü olan siz olursunuz. Tavrinizi koyun ve gitmeyin

Adam duygusala baglamis. Böyle insanlarda sınır cizmek cok önemli. Tatile mi gideceksiniz? Gidin. Hoplasin ziplasin fark etmez. Dediginiz gibi herkes fikrini belirtebilir ama önemli olan karar verip uygulamaniz
Evet biz yine de aldık o tatili gideceğiz fakat sürekli bize gelin diye darlamasından sıkıldım

Hayır hayır tartışmaya girmeyin. Siz tavrınızı eşinize koyun, onun ipini tutacak olan eşiniz. Araya giren, bozguncu olan siz olmayın. Kayınbabanız elini kolunu kaybetmiş gibi şu an, altın yumurtlayan tavuğunu aldınız kolay mı, onun için bulunmaz fırsat olur onunla tartışmanız.

Kayınbaban = Kaynanam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…