Herşeye karışan kayınpeder

Bu kayınpederler kendilerini bi karar merkezi olarak görmekten artık vazgeçmeli ya
oğluyla evlisiniz diye size de laf dinletme zorunluluğu istiyorlar, itaat ederim saygılı olurum elbette ama benim alanıma girerlerse sessiz kalamam böylesine. benim haklarım, hislerim, isteklerimde önemli çünkü ben ayrı bir bireyim.
 
Bunu çözecek olan eşiniz. Siz konuşursanız hem ortam daha fazla gerilir hem de arka planda eşinize müdahale etmeye devam eder. Eşiniz çözsün ki kesin çözüm olsun.
 
Çok doğru söylüyorsunuz çevremde ne kadar hakkını savunan bildiğinden vazgeçmeyen insan varsa hepsi saygı gören insanlar ama ne kadar susan fikrini belli etmeyen herkesi memnun etmeye çalışan insan varsa hepsi mutsuz hepsi değer görmeyen insanlar. Bu ne yazikki böyle bizden nasıl ki babasının her canı istediğinde onlara gitmemiz bekleniyorsa benim de canım istediğinde gitmeme hakkım var diye düşünüyorum. Koskoca insanlarız herkes kendi hayatına odaklanmalı sevmeyen de beni sevmesin
 
Esini karsina al adam akilli konus anlatma de mesela siz vazgectimizmi tatilden o oyle yaptigi icin? Asla vazgecmeyin surekli geliyolarsa siz disarida olan yapinki gelemesinler belliki esinde onlara musait degiliz doyecek kafa yok ayrica sizde haftada bir gidin sacma sapan konusursa neden evlendirdiniz ozaman oglunuzu diyin ay cok itici insanlar simdiden mesafenizi koymaya baslayin
 
Biz vazgeçmedik tatilden gidiyoruz tabiki benim ödediğim tatilin hesabını onlar soruyor. Benim annem bizi bir kere böyle darlayıp çağırmadı biz hep istediğimizde gittik bana diyor ki kızım evinize alışın kocana güzel yemekler yap birlikte zaman geçirin bize hep gelirsiniz ilerde diyor ki doğru da yapıyor ama eşimin babası bunu anlayamaz
 

aynı şeyler eşinizde devam ederse, belki annenizi babanızı her iki güne bir çağırıp, annenizi ona aratıp, nasıl rahatsız edici bir şey olduğunu anlamasını sağlarsınız ama bizimkiler saygısızlık diye düşünüp aramazdı. Kendi ailelerimiz daha düşünceli.
 
Son düzenleme:
Çok mantıklı görsün bakalım nasıl oluyormuş arabamız olmadığı halde koştur koştur hem babasına gidip hemde benim aileme gitmek her Allah’ın günü belki anlar
 
Fazla kontrolcü bir adam,altlı üstlü oturmayı oğluşunu çok özlediği için değil de sizi daha sık ve rahat yönlendirme imkanı bulabileceğini düşündüğü için istediğini sanıyorum.

Kesinlikle kabul etmeyin tabiki ama tek mesele evin ayrı olması da değil anladığım kadarıyla,siz nerde oturursanız oturun müdahale edecek.

Eşinizi tanır,huyunu suyunu bilirsiniz bu durumun önünü kesin muhakkak. Ama şahsi fikrim baban şöyle böyle diyerek değil.Acele edip sürekli kötüler yaklaşımda bulunmayın ya da surat asmayın. Önünü kesmezsenin bu böyle gider. Maalesef balık baştan kokuyor.
 
Kesinlikle kontrolcü bi insan zaten o yüzden böyle herşeyi bilsin herşeyi gidelim ona danışalım baba senin fikrin nedir diye soralım diye bekliyor günlük hayatta da babası kazandığı parayla yaptığı şeylerle övünmeyi seven biri istiyor ki biz de ona bağımlı olalım babamız bize şu yolu gösterdi diye övünelim ama bunlar bana çok ters bi şekilde yola gelecekler maalesef
 
Siz ses çıkarırsanız ve eşinizden davranışlarını değiştirmesini isterseniz ne yapar , kimi seçer? Bence aranız bozulmasın diye değil, sonuçtan korkuyorsunuz ya babasını seçerse çünkü bunun sonu boşanmaya kadar gider. Eşiniz babasını dinleyip sizi bosayabilir. Kendinizi kandırmayın siz sessiz kaldığınız, kendi içinizde savaş verdiğiniz için aranız iyi sanıyorsunuz ama edilmeyi kabul ettiğiniz için herkes memnun.
 
Boşanmaktan bir korkum yok öncelikle o da bir insanlık hali. Hayat bu herşey olabilir beni mi babasını mi seçer diye bi düşüncem bile olamaz böyle bir meselede babasıyla ben arasında seçeneğe düşüyorsa böyle bir adam hayatımda olmasına zaten gerek yok. Ben insanların yüzüne fikrimi söyleyebilen biriyim ama ilk olayda da kavga edecek çirkeflik çıkaracak halim yok daha 25 günlük evliyiz birşeyler zamanla gün yüzüne çıkıyor elbette bende birşeylerin ters gittiğini farkettiğim için sınır koyacağımı söylüyorum.
 
İşte 25 günlüklen asıl yapmalısınız, çünkü gelecek yıl yaparsanız gelin değişti olur. Tavrınızı baştan koyun ayrıca kocanız bu durumları garip karşılamıyor mu? Babasının bu davranışlarına gerekli tepkiyi koymuyor gibi.
 
ilk defa boyle bi kp gördüm. Bu konudan bağımsız olarak eşinize evliliginizin 2 kisilik olusunu,evi cok guzel idare ettiginizi bilincaltina bi oturtun derim yarin obur gun oglunu maddi olarak vurmaya calisabilir. belli ki biraz babaciyiz en azından kendinr guveni otursun. siz calisiyo musunuz bilmiyorum ama bu gelme gitme olaylarina ilk once bahanelerle başlayabilirsiniz birkac kez reddedince belki davet bekleme asamasina gecerler. gecmezlerse esinize onunla daha fazla basbasa kalmanin daha dogru oldugunu aileleri haftada 1 kere gormenin yetecegini anlatabilirsiniz ama kesinlikle simdiden iki tarafla da kavgaya girismeyin. kp tanidiniz simdi esinizin bu olaylara bakis acisini gorme zamani. sonrasinda sizinde kafaniz netlesir diye dusunuyorum
 
Kayınvalidenizle mi konussaniz acaba. Bana çok tuhaf geliyor anne, benim annem babam yapmıyor bunları, bu gidişle eşimle aramız açılacak deseniz? Olgun bir kadınsa konuşur kocasıyla. Eğer bu durumu normal görürseniz ilerde ipin ucun iyice kaçar. Yarın birgün çocuk olunca her gün torun seveceğim diye tutturur.
Büyükler olgun olsa evliliklerde hiç sorun yaşanmaz da işte olamıyorlar maalesef.
 
İlk aylar maalesef insan çok mutlu olacağını zannederken ancak aileleri ayarlamaya uğraşıyor.
Size tavsiyem sert bir üslup ile değil eşinizi sakince kendi tarafınıza çekin.
Aile olduğunuzu farketsin. Biraz duygusallıkla ben çok üzülüyorum gibi yaklaşın.
Asla saygısız bir kelime kullanmayın ama ailesine karşı. Çağırdılar mı işimiz var deyin. Birlikte şuraya gitmiştik deyin mesela. Eşinizle özel vakit geçirmek istediğinizi anlatın, teşvik edin.
Baktınız hala olmuyor sen git ben çalışan bi kadınım evde işim var arkadaşlarımla görüşeceğim gibi sebeplerinizi somutlaştırın.
 
Kaynanalar bitse kayinpederler başliyor. Tovbe tovbe. O alişamadim derse benim babam da bensizlige alişamadi bir ust kata da onlar taşinsin diyin. Eşinizde buyuk hata var.O dedi diye tatilden vazgecen eşiniz. Onu dizginleyin. Baba kuzusu çikmasin eşiniz
 
Ay yeminle daraldım okurken. Mesafenizi koymazsanız yakında ne zaman çocuk yapacağınızdan sayısına kadar karışacak. Kendi işine bak insanların tatilinden sana ne be adam...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…