Herşeye karışan kayınpeder

Evet biz yine de aldık o tatili gideceğiz fakat sürekli bize gelin diye darlamasından sıkıldım

Gitmeyeceksiniz her cagirdiginda. Mecbur alisacak. Aman kirilmasin aman mutlu olsaniz deseniz kontrolü onun eline verirsiniz ve sonradan o durumdan cikmaniz daha da zor ve kavgali olucaktir. Kayinpederiniz mecbur artik eski düzen kalmadigini kabul etmesi lazim

Eşin gayet farkında ve sen yüz versen şu son iki haftada okuduğum 8. sürekli arayan, kamera ile gelinini kontrol eden, sonra duygu sömürüsü ile aynı apartmana yerleştiren aile örneği.

Eşin gayet farkında bunlar sadece rol kesiyor. Adamlar karakter yoksunu ondan sert çıkınca ya susarlar ya da çekincem , korkun olunca bağırıp susturmaya çalışırlar, maşallah okuduğum benzer konulardaki en mantıklı davranan sensin, diğerleri gibi aman aramız bozulmasın diye çekincen olsa kocan seni dinlemeden maaşını da babasına verirdi, aynı apartmana da otururdunuz.

Gayet kontrol altına almaya çalışılıyor aman taktik bunlar. Yakında babanıza bir şeyler oluyor diye ararlar

BEN BOŞANMA AŞAMASINDAYIM BIRAKSALAR ÇEKİP GİDECEĞİM AYNI DURUMU BEN YAŞADIM İŞ KOCADA BİTİYOR KOCAN SAHİP CIKAR İSE MESAFE KOYARLAR YOK ÇIKMAZ İSE OLAN SANA BANA OLUYOR

Konu sahibi aç bak bu kızın konusunu oku.
Bir de bunu.

Bence ikinci aile sizinki ile aynı. Senin duruşun farklı. İki güne bir görüşme. Eşimle aram kötü olur diye endişe etme. Kopacaksa bir şeyler erken kopsun veya düzelsin. Haftada bir yeterli. Eğer düzgün biri olsa istersen her gün görüş derdim ama adamın işi gücü sizi kontrol etmek, manipülasyon

Ben gitmeyi düşündüm bakayım benim yüzüme ne diyecek çat çat söyleyeceğim benim annem babam ağlamıyor ve bu kadar karışmıyor bize diye eşime duygu sömürüsü yapıyor resmen

Ben olsam kayinpederle birebir laf tartişmasina girmezdim. Sizinkiler nasil insanlar bilmem ama ben yillar once bir sıkıntımı dile getirmek istemiştim gayet sakince konuşmaya başladigimda kayinpeder baya yukselmişti bana, şok olmuştum. Gelinden laf duymak daha çok zorlarina gidiyor galiba.

Kayinpeder bana yukselince eşim babasina bagirmak zorunda kalmişti, hoş şeyler olmadi yani aralarinda.
Ha sizin eşiniz babasina karşi durabilecek biri gibi de değil daha kotu.
Ben konuşacagima en baştan eşim konuşsa bu kadar olay olmazdi ama onlarla insan gibi konusabilecegimi soyleyip beni yonlendiren de eşimdi. Ailesinin boyle davranacagini kendisi de bilememiş.

Bu sorun esinizin ailesinin sorunu, eşiniz cozmeli konusmali.

Siz araba alinca kendi arabasini satip haftanin 4 günü arabayi kendi islerine isticek yada oglunuda pesinden kosturacak. Suraya yazimde, dersin o Zaman hadibeya demisti diye

Adam duygusala baglamis. Böyle insanlarda sınır cizmek cok önemli. Tatile mi gideceksiniz? Gidin. Hoplasin ziplasin fark etmez. Dediginiz gibi herkes fikrini belirtebilir ama önemli olan karar verip uygulamaniz
Zaten anca sinir cizmekle anliyor böyleleri. Duygu sömürüsü ile manipüle etmeye calisiyorlar.

Konu sahibi tavrinizi net koyun. Kararlariniza ücüncü kisi dahil etmeyin yoksa oyuncak olursunuz.

Aynen öyle ben iyi oldukça onlar tepeme çıkma derdinde ama artık sınır koymanın vakti geldi geçiyor

Aynen bunun da farkındayım mesela babası çağırdığında eşim diyor ki babam seni çok özlemiş illa kızımı görmek istiyorum diyor diye giriyor konuya bende salaktım zaten bildiğin ayağımızı alıstırma çabaları böyle şirinliklerle . Eskiden eşim bekarken işten eve gelirmiş direk gezmeye oraya buraya çıkarmış evlendiğimizden beri oğlunu daha çok görüyor o kesin

Zaten anca sinir cizmekle anliyor böyleleri. Duygu sömürüsü ile manipüle etmeye calisiyorlar.

Konu sahibi tavrinizi net koyun. Kararlariniza ücüncü kisi dahil etmeyin yoksa oyuncak olursunuz.

Bunun ayilip bayilip hasta numarasi da var daha. Final olarak da "Hakkimi helal etmem"ler havada ucusuyor. O yüzden önlem almakta fayda var

Bunun ayilip bayilip hasta numarasi da var daha. Final olarak da "Hakkimi helal etmem"ler havada ucusuyor. O yüzden önlem almakta fayda var
He ya dogru. Anne olsa "sütümü helal etmem" derdi
Peder ne der bilmiyorum ama oraya gelmeden dediginiz gibi önlem almak lazim

umarım becerebilirim buzdolabında ne var ne yok ona bile karışıyor adam

İşte dediğim gibi yetkiyi verdikçe isteyecek yetmeyecek onlarla yaşamanızı isteyecek.

Eşiniz pasif kaldıkça işler daha da kötüye gidecek.

Aldıklarınızı,gittiklerinizi,giydiklerinizi,yediklerinizi söylemeyin.

herkes haddini bilsin.

Beni sevmezler, eşim beni sevmez diye korkuyorsan şunu söyleyeyim; ne kadar yaranmak için kendini ezdirirsen o kadar değersiz olursun, ne kadar saygını korur, sınırını çizersen ve o çizgide kalırsan, o kadar saygı duyulursun.

Senin kendi ailen gibi kimse olmaz, kendi annen baban var. Bunlar ne yaparsan yap seni hiç onlar gibi sevmeyecekler , seviyormuş gibi davranacaklar, böyle insanlar sadece kendi menfaatini düşünür.

En ufak babayla annesiyle bir tartışma yaşansa ve sen kendini tutamayıp saygısızca bir şey yapsan, sen haklı olsan da anında en kötü sen olursun, onlara fırsat vermiş olursun.

Çok ciddiye alma, değer önem verme, sakin kal, biraz sen yüzsüz, takmayan, dediğin dedik olursan pes ederler.

Küsmeleri, laf sokmaları hiç kale alma. Gönlünü yapmak için gitmedin diye küserse oralı olma. Hiç umursamıyormuş gibi davranırsan diğer taktiklere başlarlar.

Amanın bu da ne?
Kayınvalidelerden alışkınız da böyle peder duymamıştım.

Eşinizi bilmem ama sizde pabuç bırakacak göz yok gibime geldi.
Siz kendinizi ezdirmez, tavrınızı koyarsınız bence yazdıklarınızdan öyle anladım.
Yol yakınken eşinizi de işleyin. Ona olan saygınızın azalmasını istemiyorsa babasının küçük oğlu olmaktan sıyrılıp evinin adamı olsun.
Onlara da her planınızı söylemeyin.
2 gidin 1 gitmeyin derken biraz mesafeli bir ilişki gelişebilir. İlle saygıyı yok edecekler işte böyle abuk subuk davranarak. İnşallah güzellikle biraz resmileşebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…