- 3 Şubat 2018
- 25.802
- 110.972
- 598
- Konu Sahibi sweetpeony
-
Evet biz yine de aldık o tatili gideceğiz fakat sürekli bize gelin diye darlamasından sıkıldım
BEN BOŞANMA AŞAMASINDAYIM BIRAKSALAR ÇEKİP GİDECEĞİM AYNI DURUMU BEN YAŞADIM İŞ KOCADA BİTİYOR KOCAN SAHİP CIKAR İSE MESAFE KOYARLAR YOK ÇIKMAZ İSE OLAN SANA BANA OLUYOR
Ben gitmeyi düşündüm bakayım benim yüzüme ne diyecek çat çat söyleyeceğim benim annem babam ağlamıyor ve bu kadar karışmıyor bize diye eşime duygu sömürüsü yapıyor resmen
Hiç bir maddi desteği yok ne kazanıyorsak onu harcıyoruz birde kenarda düğün takılarımız var o kadar. Kirada oturuyoruz sürekli eşime söylediği sen bi ödemeleri yapmaya başla görceksin gününü falan diyor kiradan faturalardan falan bahsediyor biz karsılayamayacagımızı düşünsek zaten evlenmezdik böyle planlar yapmazdık ama anlamıyor herşeyi ona soralım istiyor seçtiğim mobilyaları alırken bile niye onu götürmemişiz diye laf yaptı araba almayın diyor çünkü ona el pençe gidip arabasını alalım da egosunu okşayalım baba Allah razı olsun senden diyelim istiyor sürekli .
Kayınvalide ve kaynım da var evde ama oğluna takmış durumda canı sıkılması bahane her işine koşturan oğlu evlendi derdi o buna eminim
Zaten anca sinir cizmekle anliyor böyleleri. Duygu sömürüsü ile manipüle etmeye calisiyorlar.Adam duygusala baglamis. Böyle insanlarda sınır cizmek cok önemli. Tatile mi gideceksiniz? Gidin. Hoplasin ziplasin fark etmez. Dediginiz gibi herkes fikrini belirtebilir ama önemli olan karar verip uygulamaniz
Aynen öyle ben iyi oldukça onlar tepeme çıkma derdinde ama artık sınır koymanın vakti geldi geçiyorGitmeyeceksiniz her cagirdiginda. Mecbur alisacak. Aman kirilmasin aman mutlu olsaniz deseniz kontrolü onun eline verirsiniz ve sonradan o durumdan cikmaniz daha da zor ve kavgali olucaktir. Kayinpederiniz mecbur artik eski düzen kalmadigini kabul etmesi lazim
Aynen bunun da farkındayım mesela babası çağırdığında eşim diyor ki babam seni çok özlemiş illa kızımı görmek istiyorum diyor diye giriyor konuya bende salaktım zaten bildiğin ayağımızı alıstırma çabaları böyle şirinliklerle . Eskiden eşim bekarken işten eve gelirmiş direk gezmeye oraya buraya çıkarmış evlendiğimizden beri oğlunu daha çok görüyor o kesinEşin gayet farkında ve sen yüz versen şu son iki haftada okuduğum 8. sürekli arayan, kamera ile gelinini kontrol eden, sonra duygu sömürüsü ile aynı apartmana yerleştiren aile örneği.
Eşin gayet farkında bunlar sadece rol kesiyor. Adamlar karakter yoksunu ondan sert çıkınca ya susarlar ya da çekincem , korkun olunca bağırıp susturmaya çalışırlar, maşallah okuduğum benzer konulardaki en mantıklı davranan sensin, diğerleri gibi aman aramız bozulmasın diye çekincen olsa kocan seni dinlemeden maaşını da babasına verirdi, aynı apartmana da otururdunuz.
Gayet kontrol altına almaya çalışılıyor aman taktik bunlar. Yakında babanıza bir şeyler oluyor diye ararlar
Zaten anca sinir cizmekle anliyor böyleleri. Duygu sömürüsü ile manipüle etmeye calisiyorlar.
Konu sahibi tavrinizi net koyun. Kararlariniza ücüncü kisi dahil etmeyin yoksa oyuncak olursunuz.
He ya dogru. Anne olsa "sütümü helal etmem" derdiBunun ayilip bayilip hasta numarasi da var daha. Final olarak da "Hakkimi helal etmem"ler havada ucusuyor. O yüzden önlem almakta fayda var
Bundan öncekilerin hepsi ana kuzusuydu o bile daha çekilesi ama baba olunca hiç çekilmiyormuşBunun ayilip bayilip hasta numarasi da var daha. Final olarak da "Hakkimi helal etmem"ler havada ucusuyor. O yüzden önlem almakta fayda var
umarım becerebilirim buzdolabında ne var ne yok ona bile karışıyor adamÇok severler yapışık yaşamayı.
7/24 orada kal senin evin,işin,ailen yok mu diye sormazlar emin ol.
Becerebilirsen mesafe candır.
Kafayı yemek istemiyorsan mesafe olayını hemen yap.
umarım becerebilirim buzdolabında ne var ne yok ona bile karışıyor adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?