• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herseye karisan teyze tipi

Bence cevap bile vermeseymişsiniz olurmuş nitekim ben de rastlıyorum orda burda böyle insanlara, duymazlıktan geliyorum. Umursamaya değmez. O yumurtaların bir tanesi kaç para Allah aşkına, 5-10 TL mi sanki de buna da ver diyor. Torununa bir sürpriz yumurta almaktan mı aciz? Tuhaf.
alamayan insanlar var ne yazıkki.
siz buna acizlik olarak mı bakıyorsunuz?

Kizlar yarin kreste kizimin dogum gununu kutlayacagiz.. Kizim Arkadaslarini sevindirsin diye 21 tane surpriz yumurta aldim. Bu uclu kutuda satilanlardan.. Toplam 7 kutu. Neyse kasaya geldim.. Onumde 50 yaslarinda bi teyze var torunu ile birlikte. Benim yumurtalar kasadan gecerken teyze kendi aldiklarini posete koyuyo. Bakti soyle bi bunlari yemeye mi alion satacan mi dedi.. Yok teyze kizim dogum gununde arkadaslarina vercek dedim.. Gulmeye basladi verecek baska bisey bulamadin mi dedi gulerek.. Bende teyze cocuklar buna sevinir diye dusundum dedim.. E bir degil iki degil dedi. Ala ala bunlari mi aldin cok para dedi.. Bi yandan da nasi guluyo ama. Bnde bizim icin sorun degil teyze dedim.. Sorun olsa almazdim zaten dedim. Kadinin bi anda surat ifadesi degisti e madem ole dedi bu da cocuk buna da ver dedi. Yaninda ki 10 yaslarinda torununu gosteriyo. Hemen sonra eee hak ettin sen bunu dedi.. Bnde Neyi haketmisim ya.. teyze cok afedersin ama sanane dedim. Para benim cocuk benim akil benim sana laf dusmez bu durumda dedim. Terbiyesiz dedi soylene soylene gitti. Canim sıkıldi ya milletin icinde yasandi bu olay... Niye karisirlar anlamiyorum..
asıl terbiyesiz kendisi... ayrıca da aç gözlü...!

alamayan insanlar var ne yazıkki.
siz buna acizlik olarak mı bakıyorsunuz?
5 lira 10 lira ne ki gibi görülebiliyor ama ne yazık ki kuruşunun hesabını yapan insanlar var :(
kaç kere şahit oldum dolmuş parası olmadığı için şoförden ricada bulunup binen insanlar :(

5 lira 10 lira ne ki gibi görülebiliyor ama ne yazık ki kuruşunun hesabını yapan insanlar var :KK43:
kaç kere şahit oldum dolmuş parası olmadığı için şoförden ricada bulunup binen insanlar :KK43:
bizim durumlarımız iyi diye herkesin ki aynı olmak zorunda değil ve insanları alamayacak kadar aciz mi diye nitelendirmek hiç doğru değil.

Haklisiniz niye cevap verdiysem... Teyze ymurtalarin bu halini gorse bana tekme tokat girerdi heralde :)
ellerinize sağlık
gayet güzel olmuşlar
belki teyze haddini aşmış, gereksiz gerginlik yaratmış ama belki torunu heveslendi ve alamadı diye içi gitmiş ve size hırslanmış olabilir

bizim durumlarımız iyi diye herkesin ki aynı olmak zorunda değil ve insanları alamayacak kadar aciz mi diye nitelendirmek hiç doğru değil.

Halisiniz, ben de yeri geldi kurusun hesabini yaptim nadir de olsa. Oluyor böyle. ama o zamanlarda bile sabrettim. Ihtiyacim olsa bile istememeyi tercih ettim. Kücükten böyle yetistik, cogumuz markete bakip icerde kitli kalsak ilk ne yerdik diye hayal kurmustur.
Verenin vicdanina kalmis. elindekine isteyen gözlerle bakan cocuga verilir de, o kadina sinir olunmayacak gibi degil. O kadar önemliyse o yumusaticiyi birakir alirdim torunuma degerlimi ondan. Yumusatmayiversin makina da bir kere. Cocuk sevinsin.

Mey biter saki kalır,
Her renk solar haki kalır,
Diploma insanın cehlini alsa da;
Hamurunda varsa eşeklik, baki kalır..

Demiş Fuzuli.. İnsanlık yaşta değil işte.

bir tanesini torunum için hediye eder misiniz deseydi bence sen de çıkarır verirdin. teyzeler çok acayip ya.
Aynen oyle... Hatta bu da cocuk buna da ver dediginde kutuya baktim icinden cikariyim veriyim die. Kadin hemen ardindan e hak ettin sen bunu deyince bnde ipler koptu... Sanki orda versem cocuga cok bozuldugum icin koseye sıkıstgim icin vermis gibi olacam sanki.. E hakettin bunu ne demekse..

Aynen oyle... Hatta bu da cocuk buna da ver dediginde kutuya baktim icinden cikariyim veriyim die. Kadin hemen ardindan e hak ettin sen bunu deyince bnde ipler koptu...
O kadinin e haketttin sen buna derken agzina vurasim geldi cidden. Cirkin karakteri buraya bile yansidi

Halisiniz, ben de yeri geldi kurusun hesabini yaptim nadir de olsa. Oluyor böyle. ama o zamanlarda bile sabrettim. Ihtiyacim olsa bile istememeyi tercih ettim. Kücükten böyle yetistik, cogumuz markete bakip icerde kitli kalsak ilk ne yerdik diye hayal kurmustur.
Verenin vicdanina kalmis. elindekine isteyen gözlerle bakan cocuga verilir de, o kadina sinir olunmayacak gibi degil. O kadar önemliyse o yumusaticiyi birakir alirdim torunuma degerlimi ondan. Yumusatmayiversin makina da bir kere. Cocuk sevinsin.
evet teyzenin tavrı yanlış olabilir belki ama diyememiştir kimbilir.
insanlara ön yargıyla yaklaşmayı doğru bulmuyorum..
bizde çocukluk arkadaşımla hep pastaneye girip saklanmayı hayal ederdik,
herkes gidince tüm pastaları yiyeceğiz derdik..
çocukluk işte yokluktan bi haber büyüyorsun..

Kizlar yarin kreste kizimin dogum gununu kutlayacagiz.. Kizim Arkadaslarini sevindirsin diye 21 tane surpriz yumurta aldim. Bu uclu kutuda satilanlardan.. Toplam 7 kutu. Neyse kasaya geldim.. Onumde 50 yaslarinda bi teyze var torunu ile birlikte. Benim yumurtalar kasadan gecerken teyze kendi aldiklarini posete koyuyo. Bakti soyle bi bunlari yemeye mi alion satacan mi dedi.. Yok teyze kizim dogum gununde arkadaslarina vercek dedim.. Gulmeye basladi verecek baska bisey bulamadin mi dedi gulerek.. Bende teyze cocuklar buna sevinir diye dusundum dedim.. E bir degil iki degil dedi. Ala ala bunlari mi aldin cok para dedi.. Bi yandan da nasi guluyo ama. Bnde bizim icin sorun degil teyze dedim.. Sorun olsa almazdim zaten dedim. Kadinin bi anda surat ifadesi degisti e madem ole dedi bu da cocuk buna da ver dedi. Yaninda ki 10 yaslarinda torununu gosteriyo. Hemen sonra eee hak ettin sen bunu dedi.. Bnde Neyi haketmisim ya.. teyze cok afedersin ama sanane dedim. Para benim cocuk benim akil benim sana laf dusmez bu durumda dedim. Terbiyesiz dedi soylene soylene gitti. Canim sıkıldi ya milletin icinde yasandi bu olay... Niye karisirlar anlamiyorum..

çok bilmiş ya ondan

yada yalnızdır yalnızlıktan bunalmıştır işte konuşayım da ne olursa olsunlardan

Üslüp cok önemli. Karsindakinden hele ki birsey isteme niyetindeysen mahalle agziyla otuz senelik dostunla konusur gibi bir yabanciya yaklasmamalisin. Yasindan dolayi yakistiramadim zaten. Teyzenin durumu belliymis asagi yukari. Ne diyelim her cocuk o yumurtalardan alabilse de yese..

İnanin eger bi nebze onu hissettsem isterse kadin bana hakaret etsin yine veririm o cocuga o cikolatayi. Ama bayan giyimi ile kusami ile gayet duzgun gorunuyodu. Yazmayim dedim ama Esarpi pierre cardin markaydi ki o bnde yok o marka esarp.. Bilmiom bana bi sinir oldu gicik oldu..

Back
X