• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herseye karisan teyze tipi

İnanin eger bi nebze onu hissettsem isterse kadin bana hakaret etsin yine veririm o cocuga o cikolatayi. Ama bayan giyimi ile kusami ile gayet duzgun gorunuyodu. Yazmayim dedim ama Esarpi pierre cardin markaydi ki o bnde yok o marka esarp.. Bilmiom bana bi sinir oldu gicik oldu..
belki de sırf konuşmak için konuşmuş olabilir.

aman takma sen kafana canım güzelde yapmışsın o haketmiş bir defa

Üslüp cok önemli. Karsindakinden hele ki birsey isteme niyetindeysen mahalle agziyla otuz senelik dostunla konusur gibi bir yabanciya yaklasmamalisin. Yasindan dolayi yakistiramadim zaten. Teyzenin durumu belliymis asagi yukari. Ne diyelim her cocuk o yumurtalardan alabilse de yese..
öyle tabi..

alamayan insanlar var ne yazıkki.
siz buna acizlik olarak mı bakıyorsunuz?
O insanlara değil ama o teyzeye o gözle bakıyorum, evet. Hatta yüzsüzlük olduğunu düşünüyorum o teyzenin yaptığı şeyin. Yazılan mesajları okursanız konu sahibinin teyzenin durumu hakkındaki izlenimi size ipucu verebilir. Biliyor musunuz, gerçekten durumu olmayan insanlar bu teyzenin yaptığı şeyi yapmazlar, bilmem anlatabildim mi? Siz her dilenciye para veriyor musunuz? Ayrıca kimi ne olarak gördüğüm beni ilgilendirir. Polemik başlatmaya çalışmayın.

Üzülecek bir şey yoktur belki ama bi içim sızladı benim o çocuğa.

Durumları vardır, ama almamıştır kadın, çocuğun canı çekmiştir muhabbeti geçince belki.

arkasından sen de bunu hakettin diyeydin bi de tam olurmuş:KK48: ağzına sağlık! ben bu teyzelerden her gün farklı farklı 30 tanesiyle muhattap oluyorum:KK53: çıldıracağım pek yakında "nerelisin, nerden geldin, evli misin, eşiin ne iş yapıyo, çocuk var mı, annen baban yaşıyo mu" vs vs... en son bir teyzenin sorularının son bulmasını beklerken kalbi kırılmasın diye dişlerimi sıkarken cinnet geçireceğim diye korkuyorum...

belki durumu yoktu,
torunu özendi..
verseydiniz bi tane.
torunu 3 yaşındaki çocuk değil, her gördüğüne heveslenmesin bence, üstelik bu kadar terbiyesizce bir hareketten sonra konu sahibi çocuğa verseymiş çocuk kasa başlarında millet çikolata vercek diye nenesi gibi sırnaşmayı öğrenebilirmiş. bence vermemekle çok doğru bir hareket yapmış

Gayet yerinde bir cevap olmuş. Sürpriz yumurtalar da hediye olarak başarılı bence, sevdim :))

Kizlar yarin kreste kizimin dogum gununu kutlayacagiz.. Kizim Arkadaslarini sevindirsin diye 21 tane surpriz yumurta aldim. Bu uclu kutuda satilanlardan.. Toplam 7 kutu. Neyse kasaya geldim.. Onumde 50 yaslarinda bi teyze var torunu ile birlikte. Benim yumurtalar kasadan gecerken teyze kendi aldiklarini posete koyuyo. Bakti soyle bi bunlari yemeye mi alion satacan mi dedi.. Yok teyze kizim dogum gununde arkadaslarina vercek dedim.. Gulmeye basladi verecek baska bisey bulamadin mi dedi gulerek.. Bende teyze cocuklar buna sevinir diye dusundum dedim.. E bir degil iki degil dedi. Ala ala bunlari mi aldin cok para dedi.. Bi yandan da nasi guluyo ama. Bnde bizim icin sorun degil teyze dedim.. Sorun olsa almazdim zaten dedim. Kadinin bi anda surat ifadesi degisti e madem ole dedi bu da cocuk buna da ver dedi. Yaninda ki 10 yaslarinda torununu gosteriyo. Hemen sonra eee hak ettin sen bunu dedi.. Bnde Neyi haketmisim ya.. teyze cok afedersin ama sanane dedim. Para benim cocuk benim akil benim sana laf dusmez bu durumda dedim. Terbiyesiz dedi soylene soylene gitti. Canim sıkıldi ya milletin icinde yasandi bu olay... Niye karisirlar anlamiyorum..
Canım hiç üzülme sen en dogrusunu yapmışsın.çekemeyen anten taksın

Back
X