- 2 Ocak 2017
- 538
- 553
- 103
- 36
- Konu Sahibi NickimTam13Harf
-
Sağol canım yaa teşekkür ediyorum beni bir sen anlamissin. Eltimin çocuğu var ona öyle yaptılar. Bize ebemiz 4 aylıkken her şeyi vermeye başla dedi verdik. Ama eltimin sağlık ocağındaki ebesi 6 aylıkken başla demiş. Çocuk yutamaz yiyemez diye diye çocuk o hale geldi. Kızım 17 aylık o 22 aylık. Ama hala kendi yiyemez çocuk ve he rşeyi yemez. Çok sakınmak iyi değil. Dediğin gibi nasıl alistirirsan öyle gidiyor.Kucukken nasil alistirirsaniz oylede gidiyor. Bazi anneler ay bogazina takilir ay dokunur ay yutamaz derken cocuklarin istahini kapatiyorlar.
Oy yerim ben onu maşallah. Benimde 3 yaşında kardeşim var. Ben büyüttüm oda öyle yemiyorValla ben de yapamadım. Şu anda masha ile koca ayı izliyor. Sulukla da ağzını kapadı. Bekliyorum...
bi formülü varsa bende kızıma deneyeyim ikizlerim 2 yaşında ablalarından kat kat fazla yiyorlar babasıyle ben rica minnet ağzına lokma sokuyoruz bazen gün boyu bişey yemediği oluyor3 yaşındaki evlatcığım yemek yemiyor. Önceden sevdiği şeyleri yiyordu onları da yemiyor. Tek kaşık çorba sokamıyorum ağzından. Benim bile iştahım kapandı artık yemek yiyesim gelmiyor. Şu koca koca lokmaları ağzına tıkıştıra tıkıştıra afiyetle yutan çocuklara hayranım. Benim oğlanı da bu modele çevirmenin bi yöntemi var mı? Valla ne zormuş ya yemeyen çocuk da. Benim de boğazımdan geçmez oldu
Kızım 17 aylık çok şükür her şeyi yiyor. Uyanınca mutfağa gidip masanın üzerini karıştırıp ne bulursa yiyor. Dolapları karıştırıp bulduğu sebzeleri yiyor. Hatta dün çiğ patlicanin yarısını isira isira yedi.
Çok şükür. Şunu yapayım da yesin demiyorum çünkü hiç bir şey seçmez.
3 aylıkken ekmek kemirmeye başladı. 4 aylıkken ufak ufak çorba meyve suyu falan az az vermeye başladım. 5 aylıkken çok acı bir kısır yapmıştım iki kaseyi bitirdi. 6-7 aylıkken çin biberi turşusunu kemirmeye başladı. Elinden alınca feryat figan ağlıyordu maalesef hala öyle. Elinden alamıyorum.
Zamanında alistirdim yani ben. Ve hiç aman şunu yapayım da yesin demedim. Acikirsa kendi mammma deyip mutfağa gidip ne bulursa yemeye başlıyor. Ben de hemen bir şeyler hazırlıyorum.
Annelerin hatası bu ; sevdiği şeyleri yapayım yesin....
Hayır.. Acikinca her şeyi yer çocuk. Baştan alıştırmak lazım. Siz ne yapabilirsiniz bilemiyorum.
3 yaşına göre 14 kilo fena değil
Sağol canım. ♡♡♡maşallah kuzuna
Allahim basligi okuyunca cok guldum. uretimde hata var.3 yaşındaki evlatcığım yemek yemiyor. Önceden sevdiği şeyleri yiyordu onları da yemiyor. Tek kaşık çorba sokamıyorum ağzından. Benim bile iştahım kapandı artık yemek yiyesim gelmiyor. Şu koca koca lokmaları ağzına tıkıştıra tıkıştıra afiyetle yutan çocuklara hayranım. Benim oğlanı da bu modele çevirmenin bi yöntemi var mı? Valla ne zormuş ya yemeyen çocuk da. Benim de boğazımdan geçmez oldu
bizimkide tarhandan başka bişey yemiyorAllahim basligi okuyunca cok guldum. uretimde hata var.saka bi yan benim bebe de 13 aylik mumkun degil daha mesela tarhana corbasi yediremedim.
hadi hersey iyi hos diyeyim degil ama 5 aylik cocugun COK aci kisir yemesine nasil gonlunuz razi geldi hala idrak edebilmis degilim. cigeri yanmistir cocugun. iyi birsey gibi anlatmissiniz birde..Kızım 17 aylık çok şükür her şeyi yiyor. Uyanınca mutfağa gidip masanın üzerini karıştırıp ne bulursa yiyor. Dolapları karıştırıp bulduğu sebzeleri yiyor. Hatta dün çiğ patlicanin yarısını isira isira yedi.
Çok şükür. Şunu yapayım da yesin demiyorum çünkü hiç bir şey seçmez.
3 aylıkken ekmek kemirmeye başladı. 4 aylıkken ufak ufak çorba meyve suyu falan az az vermeye başladım. 5 aylıkken çok acı bir kısır yapmıştım iki kaseyi bitirdi. 6-7 aylıkken çin biberi turşusunu kemirmeye başladı. Elinden alınca feryat figan ağlıyordu maalesef hala öyle. Elinden alamıyorum.
Zamanında alistirdim yani ben. Ve hiç aman şunu yapayım da yesin demedim. Acikirsa kendi mammma deyip mutfağa gidip ne bulursa yemeye başlıyor. Ben de hemen bir şeyler hazırlıyorum.
Annelerin hatası bu ; sevdiği şeyleri yapayım yesin....
Hayır.. Acikinca her şeyi yer çocuk. Baştan alıştırmak lazım. Siz ne yapabilirsiniz bilemiyorum.
Ne var bunda .? Ciğerleri neden yansın kızım o zaman bile ortalama 600ml su içen bir bebekti. Ayrıca ebemize de anlattım gülüstük. Maşallah falan dedi. Ab artacak bir şey yok. Zorla vermedim bayila bayila yedi. Tutup da çocuğa zehir vermedim. Arkadaşım yeni doğduğunda bira veriyordu uyusun diye. Bir çay kaşığı verince çocuk hemen uyuyordu. Tasvip etmiyorum kesinlikle. Ve eğitimli biri bir işletmede müdür. Bir diğer arkadaşım atarax şurup veriyordu. Günde iki defa uyusun diye. Iyi bir şey mi kesinlikle hayır. Çok büyük yanlışlar bana göre. Benim kızım kısır yemiş afiyet olsun. Bulgurun faydalarını bilmeyen yoktur. Acı zaten seviyor bir şey de olmaz. Bu kadar evhamli olmak hiç iyi değil.hadi hersey iyi hos diyeyim degil ama 5 aylik cocugun COK aci kisir yemesine nasil gonlunuz razi geldi hala idrak edebilmis degilim. cigeri yanmistir cocugun. iyi birsey gibi anlatmissiniz birde..
verdiginiz orneklerle konumuzun bir alakasi yok..Ne var bunda .? Ciğerleri neden yansın kızım o zaman bile ortalama 600ml su içen bir bebekti. Ayrıca ebemize de anlattım gülüstük. Maşallah falan dedi. Ab artacak bir şey yok. Zorla vermedim bayila bayila yedi. Tutup da çocuğa zehir vermedim. Arkadaşım yeni doğduğunda bira veriyordu uyusun diye. Bir çay kaşığı verince çocuk hemen uyuyordu. Tasvip etmiyorum kesinlikle. Ve eğitimli biri bir işletmede müdür. Bir diğer arkadaşım atarax şurup veriyordu. Günde iki defa uyusun diye. Iyi bir şey mi kesinlikle hayır. Çok büyük yanlışlar bana göre. Benim kızım kısır yemiş afiyet olsun. Bulgurun faydalarını bilmeyen yoktur. Acı zaten seviyor bir şey de olmaz. Bu kadar evhamli olmak hiç iyi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?