• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herşeylerini benmi yapmak zorundayım herşeyi banamı yıkmak zorundalar..!!

lovesdivine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2012
137
0
26
Antalya
Kızlar mrb uzun zamandan sonra sorunlarla yine ben :) Herşeyi toparlamaya calısıyorum bi sekılde bozuluyor artık napıcmı sasırdım. Sorun eşimin ailesi ve eşimin bu davranışlar.Benim yalnışım yokmu aslında bütün hata benım.Dün sabah kv aradı rüyasında benı görmüş bebeğim oluyormus. Adını kayınpederimin adını koymus bende izin vermisim.( İstemediğmi biliyor) her hafta bi rüya ile isim koyuyoruz. bırakın bebeği daha düşüncesi yok ya. Neyse eşimle avm gittik bebek arabası dikkatimi cekti. bende baktım sankı gidip inceledimmi vitrinden baktm sadece aman olmayan bebege ne bakıyorsun dedi. Annen olmayan cocuga babanın adını koyup duruyor ben vitrinden bakmısım cokmu dedim. O benım annem der napıcan vs dedi ben birseymi dedm bana ne karısıyorsun gidip inceledimmi falan dedm. Neyse bu sabah kv. aradı ben beyaz esya servisinde calısıyorum ÇM bozulmus gecen ayda aynısını dedi anne dedm bos calıstır bosuna para gitmesin hayır gelsınler ded.giden arkadasda bos calıstırmasını söyledi.benım maasdan kesıldı. bugun yine aynı sey anne bos calıstır filtre temızle tıkanmıstır. Hayır gelsnler arkadaslar smdı geldi parça değiştirmişler garantisi olmadıgı için kv gelinin maasından kesın demıs ben asgari ücret alıyorum madem ödemıceksın neden ıstıyrsun bı sor az paramı git yenısnı al onun yerıne esime dedm ne olucak bu ay kredi kartını ödemeyı ver dedı. benım cok zoruma gitti. O kartta benım her ay kıyafetlerm ayakkabılarımmı var geneli ev için bu ay bütün maasım kesılmıs oldu asgari ücret tuttarnda bi parca ve değiştirmse gidip yeni makına alabilirdi. Bu yapılan cok agırıma gitti.Aksam kesınlıkle tartısma yasıcaz. Esimin maası krediye kesliliyor ve benım maasımda yok bu ay ne yer ne iceriz bilmiyorum artık

ben çok sınırlendım yorum yapamayacağım ne densiz kadın canım bundan sonra baştan söyle çalıştığın yere kabul etmiyorum diye gittiğiniz ye:47::47:rden alın diye

istedi kadar zorlasın ne gunler gecırdım bunuda atlatırım ama neden esşim dur demıoyr butun sorun bu zaten bırazda evimizi düşünmek zorunda

ben çok sınırlendım yorum yapamayacağım ne densiz kadın canım bundan sonra baştan söyle çalıştığın yere kabul etmiyorum diye gittiğiniz ye:47::47:rden alın diye

Canım yuklu bir mıktar olursa yenı makına alırım kızım dedi ne bilim ben değiştirin parasını kızdan alın diceni kan sıcradı beynime

üzerinde durma düşünme bu ay senin maaşın eve girmyince sıkışınca eşin illaki anlıycaktır ,

akşamda hiç eşinle kavgaya girme zamanı gelince anlıycak artık evi geçindirmek için parayı da nerden bulursa bulur ,

peki k.pederinin ismini koyma konusunda eşinin yorumu ne illa onu koyucaz diyor mu

Canım yuklu bir mıktar olursa yenı makına alırım kızım dedi ne bilim ben değiştirin parasını kızdan alın diceni kan sıcradı beynime

zaten 500 TL'ye ne güzel makinalar var ya bende öyle aldım mis gibi kullanıyorum onun amacı senin parana dikmiş gözünü

üzerinde durma düşünme bu ay senin maaşın eve girmyince sıkışınca eşin illaki anlıycaktır ,

akşamda hiç eşinle kavgaya girme zamanı gelince anlıycak artık evi geçindirmek için parayı da nerden bulursa bulur ,

peki k.pederinin ismini koyma konusunda eşinin yorumu ne illa onu koyucaz diyor mu

İsim konusunda esm yok diyor ama köprüyü gecene kadar ayıya dayı dıyen ınsanlardan benım esım adım gibi eminimki cocuk olunca babamın adı olucak dicek.Bişi bilsemesem takmam sonucta. Ben rüyamda gördüm kızın olursa su ısmi oglun olursa su ismi koy dediler bende söyledim ben 2 isim istiyorum esimede dedm aile isimleri haric ne ıstersen sende onu koy ben bunları ısıtıyorum ruyamda gördüm dedm tmm dedi. Ama dedm ya Köprüyü gecene kadar oldugunu öyle iyi biliyorum kı

inanmıyorum korkunç bişey..arayıp söylesene ne münasebet sen çalış bir ay o yesin senin çamaşırın mı yıkanıyor o makinada..

ay delirdim ben ağzıma geleni sayardım herhalde bedavacı kadın...ona mı çalışıyormuşsun..

arayıp ne dicem saygısız ahlaksız olucam denilmeyen sey kalmıcak sıkıyorum artık kendımı ama bi yerde yine verırım bi patlak buna eminim

çay makinası mı çm dediğin , hani hesap sormak için değilde , memnunmusun diye bi sorayım dedim yapılmış makinan keşke tamir yerine yenisini alsaydık yenisinden pahalıya malolmuş desen hani çıtlatsan da kötü olur mu , yani kötü yönlendirmekte istemiyorum ama alışmamaları lazım

Ayy Cook sinirlendim ya salak karı. Git iste parayı anne maaşımdan kestiler heralde sende yoktu o anda para veremedin adamlara parayı, ne zaman verebilirsin parami de.

way arkadaş ne yüzsüz insanlar var ya
oğlunun maaşından kesilmesini istese belki bir bahane bulunur da sizin maaşınızdan kesilmesini istemesi ne yüzsüzlük

ben sana bişey söliyim mi bu kadarı yuh yani...tam dayaklık..

bence bir punduna getir söyle bu ay ki maaşımı yedi senin makina diye..

çamaşırını falan da ona götür yıkasın ütülesin..maaşına göz dikmeyi biliyor..

çay makinası mı çm dediğin , hani hesap sormak için değilde , memnunmusun diye bi sorayım dedim yapılmış makinan keşke tamir yerine yenisini alsaydık yenisinden pahalıya malolmuş desen hani çıtlatsan da kötü olur mu , yani kötü yönlendirmekte istemiyorum ama alışmamaları lazım

çamaşır makınası dedim zaten bi sorsaydn bari dedm yenısını alabilirdk dedm sanamı sorucam yapıldı artk napıyım üzerimde yoktu dedi. kımsenın uzerınde 750 lira olmaz zaten ya hangımız 750 lirayla geziyoruz allah askına

Kızlar mrb uzun zamandan sonra sorunlarla yine ben :) Herşeyi toparlamaya calısıyorum bi sekılde bozuluyor artık napıcmı sasırdım. Sorun eşimin ailesi ve eşimin bu davranışlar.Benim yalnışım yokmu aslında bütün hata benım.Dün sabah kv aradı rüyasında benı görmüş bebeğim oluyormus. Adını kayınpederimin adını koymus bende izin vermisim.( İstemediğmi biliyor) her hafta bi rüya ile isim koyuyoruz. bırakın bebeği daha düşüncesi yok ya. Neyse eşimle avm gittik bebek arabası dikkatimi cekti. bende baktım sankı gidip inceledimmi vitrinden baktm sadece aman olmayan bebege ne bakıyorsun dedi. Annen olmayan cocuga babanın adını koyup duruyor ben vitrinden bakmısım cokmu dedim. O benım annem der napıcan vs dedi ben birseymi dedm bana ne karısıyorsun gidip inceledimmi falan dedm. Neyse bu sabah kv. aradı ben beyaz esya servisinde calısıyorum ÇM bozulmus gecen ayda aynısını dedi anne dedm bos calıstır bosuna para gitmesin hayır gelsınler ded.giden arkadasda bos calıstırmasını söyledi.benım maasdan kesıldı. bugun yine aynı sey anne bos calıstır filtre temızle tıkanmıstır. Hayır gelsnler arkadaslar smdı geldi parça değiştirmişler garantisi olmadıgı için kv gelinin maasından kesın demıs ben asgari ücret alıyorum madem ödemıceksın neden ıstıyrsun bı sor az paramı git yenısnı al onun yerıne esime dedm ne olucak bu ay kredi kartını ödemeyı ver dedı. benım cok zoruma gitti. O kartta benım her ay kıyafetlerm ayakkabılarımmı var geneli ev için bu ay bütün maasım kesılmıs oldu asgari ücret tuttarnda bi parca ve değiştirmse gidip yeni makına alabilirdi. Bu yapılan cok agırıma gitti.Aksam kesınlıkle tartısma yasıcaz. Esimin maası krediye kesliliyor ve benım maasımda yok bu ay ne yer ne iceriz bilmiyorum artık

cok ayip etmis sana karsi arkadasim,böyle emrivakiler gelinimin maasindan kesin demelr hic hos degil.Hala daha oglunun evlendigini ve bir ailesi oldugunu kabullenememis kayinvalide modeli.Sizinde gelirleriniz giderleriniz var,ancak simdi siz bisey söyleseniz bir türlü söylemeseniz bir türlü,bu seferlik sessizliginizi koruyun ancak takipte olun bu tarz seyleri bir daha yapacak mi diye.

iş arkadaşlarında tuhaf yani. birsürü ücretin gideceğini bile bile. üstelik sanada sormadan nasıl tamam değip parça getirtip takıyorlar... ayrıca maaşından habersiz nasıl keserler...

k.validene söyleyecek söz bulamıyorum. tövbe tövbe ya...

Back
X