• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herşeylerini benmi yapmak zorundayım herşeyi banamı yıkmak zorundalar..!!

annecim bu ay maaslar kesintiye ugrayacak malum..bu ay artık kahvaltıda akşam yemegnde sizdeyiz de...

Aç kalırım yinede gitmem onlar benı ınsan değil hızmetci görüyor onlara gidiyoruz düşün ya daha ceketmi cıkartmıyorum kayınpederim kalk bi cay koy diyor nefret ediyorum bu huylarundan ve ne yalan sölim artık gıtmek ıstemıyorum

Teknik servisi göndereceğim ama şirket yeni prosedür belirledi artık maaştan kesme yok, peşin ödeme alıyorlar kabul ediyorsam göndereyim mi diyip çıksaydınız keşke işin içinden, patronlarınıza da durumu uygun dille aktarıp idare etmelerini sağlasaydınız böylece ne sizin paranız giderdi ne de bu kadın bir daha arardı :) sinir oldum!

iş arkadaşlarında tuhaf yani. birsürü ücretin gideceğini bile bile. üstelik sanada sormadan nasıl tamam değip parça getirtip takıyorlar... ayrıca maaşından habersiz nasıl keserler...

k.validene söyleyecek söz bulamıyorum. tövbe tövbe ya...

Arkadas geldi parça değişmesi lazımdı sorduk gelınden kesın parasını biz konustuk demiş onlarda yapmıs ne bilsin cocuklar onlara sesimi biraz yuksetmıs oldm ama iş işden gectı sucu yokkı cocuklarn sorun bızım kv saygısız inanın suan ates cıkıyor heryerımden

Teknik servisi göndereceğim ama şirket yeni prosedür belirledi artık maaştan kesme yok, peşin ödeme alıyorlar kabul ediyorsam göndereyim mi diyip çıksaydınız keşke işin içinden, patronlarınıza da durumu uygun dille aktarıp idare etmelerini sağlasaydınız böylece ne sizin paranız giderdi ne de bu kadın bir daha arardı :) sinir oldum!

Dedim ya yüksek mevla cıkarsa yenısını alırız dedi dememis olsa asla yollamam parca 2.ele dştü artık hic bir anlamı kalmıyor onlarında yapabiliceği birsey kalmadı patron ben öbür ayın maasından vereyım sana dedi ama neden 1 ay icten gideyim banada yzık ya

eşin ailesinin sen olduğunu idrak edememiş sanırım ne demek o annem der , nolmuş kredi kart borcunu da ödemeyiver. :19:
eşinin tutumunu hiç hoş bulmadım.

ayrıca kv takıntılı sanırım ben sizin yerinizde olmamaış bebeğe don biçiyorsun anne derdim. servis konusunda ise bir şekilde atlatırdım.sanırım ilgi çekmeye çalışıyor.

kıradmaı oturuyorsunuz?

Evim kira eşimin maası esylarımızı kmse almadıgı biz kredi cekip herseyı yaptıgımız ıcın cogu oraya keslııyor. Ben kacarak evlendım kimsedende birsey beklemedık zaten. bekarken durumumuz cok iyidi 3 bn lırak bi kredı kartım var kacınca ailem odemedi dogal olarak maası ona yatırıyorum her ay ordan harcama yapıyorum bunun elektirği suyu mazotu marketi neler neler ucu ucuna yetıyor zaten bu ay allaha acarız agızımızı

Evim kira eşimin maası esylarımızı kmse almadıgı biz kredi cekip herseyı yaptıgımız ıcın cogu oraya keslııyor. Ben kacarak evlendım kimsedende birsey beklemedık zaten. bekarken durumumuz cok iyidi 3 bn lırak bi kredı kartım var kacınca ailem odemedi dogal olarak maası ona yatırıyorum her ay ordan harcama yapıyorum bunun elektirği suyu mazotu marketi neler neler ucu ucuna yetıyor zaten bu ay allaha acarız agızımızı

senı cok ıyı anlıyıorum canım bızde bır kac ay evvel boyle bı durum yasadık
ama esım genede aılesıne bısey demeıdler bızden aldıkları borcu bıze odemedıler bızde hıc aramadık sormadık
artık dahada gelmez o kadarda zor durumlara dustuk
tık yok
ama bızım kı bıraz farklı
sızınkı dupeduz edepsizlik bısey demeyı dusunuyormusnuz?

Son düzenleme:
eşin ailesinin sen olduğunu idrak edememiş sanırım ne demek o annem der , nolmuş kredi kart borcunu da ödemeyiver. :19:
eşinin tutumunu hiç hoş bulmadım.

ayrıca kv takıntılı sanırım ben sizin yerinizde olmamaış bebeğe don biçiyorsun anne derdim. servis konusunda ise bir şekilde atlatırdım.sanırım ilgi çekmeye çalışıyor.

İnan artık kimin ne dediğini ne sekılde sorun edicemi bile sasırdım biz bayanların en kolay yaptıgı sey herseyi sorun etmek artık nasıl sorun edicemi bile sorun eder hale geldim hangisi daha agır hepsine kırıldım bu abarttım falan filan kredi kartımı önemli annenın makınasımı annenın laf etmesımı önemli benım göz ucuyla baktıgım bi bebek arabasımı gelip annen için birseylermı yapman önemli yoksa alıcagın ekmek parasımı inan nevrım dondu basım catlıyor allahmdan sabırdan baska bir dileğim kalmadı

senı cok ıyı anlıyıorum canım bızde bır kac ay evvel boyle bı durum yasadık
ama esım genede aılesıne bısey demeıdler bızden aldıkları borcu bıze odemedıler bızde hıc aramadık sormadık
artık dahada gelmez o kadarda zor durumlara dustuk
tık yok

gecen ay 1. yılımızdı ve bizm borclar malum cok lüx birsey yapamıcamız ben burdayım diye bagırıyordu. Cok lüx bi rest. yer ayırtmıs ordan 2 kişi bin tl den assa cıkamaz noluyor dedm delirdinmi tmm iyi hos dusunmussn bende ısterm ama suan değil dedm gittim avmde yemek yedım gezdım istemezmıydım gitmeyi ama bi ay naparız dedm ben böle yaptıkca onlar tepeme cıktı tabiki suclu benım :)

patronun bir ay önceden öderim demiş, ancak kabul etme (kabul etsen bile eşin bilmesin)... eşin düşünsün ne yiyeceksin ne içeceksin. kredi kartı borcunuda yatacak bu de eşinin önüne koy. yatırsın. nasılsa kolay... olmassa borç bulsun halletsin... nasılsa çalışıyorsunuz diye k.validen yüklemiş... herkezin harcaması kendine... o temiz bir sopayı hak etmişte, Allahtan şiddete karşıyız...

eşin daha önce de böyle miydi? yoksa siz son zamanlarda annesi ile ilgili cok mu sitemkardınız.
eşiniz sizin yanınızda olsa annesi size böyle davranamaz.
bence eşinizle sakince konuşun.:31:

patronun bir ay önceden öderim demiş, ancak kabul etme (kabul etsen bile eşin bilmesin)... eşin düşünsün ne yiyeceksin ne içeceksin. kredi kartı borcunuda yatacak bu de eşinin önüne koy. yatırsın. nasılsa kolay... olmassa borç bulsun halletsin... nasılsa çalışıyorsunuz diye k.validen yüklemiş... herkezin harcaması kendine... o temiz bir sopayı hak etmişte, Allahtan şiddete karşıyız...

canım ay yarısını alsam öbür ayın maasından öbür ay yine yarım alırcam ne anladım ben bu işden ne işe yarıcak sıkarım dısımı 1 ay dedm kredi kartında ödesin beyfendı umurmda değil böle devam ederse zaten inceldiği yerden kopucak

ay kadına bak bi de sana mı sorcam demiş ya, o zaman ver paramı deseydin keşke. hatta bence hala da diyebilirsin.. sinir oldum ya nasıl böle bişeye cüret edebilir..

eşin daha önce de böyle miydi? yoksa siz son zamanlarda annesi ile ilgili cok mu sitemkardınız.
eşiniz sizin yanınızda olsa annesi size böyle davranamaz.
bence eşinizle sakince konuşun.:31:

eşim olmus ailem olmus hic fark etmıyor istediğini diyor ve yağpıyor sorunda eşimin sesini cıkartmaması annense annen napıyım ya bende senın karınım ne kadar sakınce anlatsamda anlamıyor. Bir seferınde kaynımın dogum gununu kutladılar evde bi cok ınsan geldi 30 kişi rahat var bulasık makınasıda var kv tutturdu elde yıka elde yıka kıs vakti dedm makınaya koyalm o kadar ınsan yemek yedı kola icti su ıctı pasta yedi o kadar bulasık yzık bana esim gık demedi eve gittik ama nasıl zoruma gitmisse saatlerce agladım o zama gelıp sarıldı kımse ıcın sevdgiğimi kaybedemem ben dedi ama sonrasını yne gördük ınan o zaman hersey duzelıcek dye cok sevinmiştim

arayıp ne dicem saygısız ahlaksız olucam denilmeyen sey kalmıcak sıkıyorum artık kendımı ama bi yerde yine verırım bi patlak buna eminim

cnm aricaksın kayınvalideni
anne parçayı değiştirmişsin ama benim tüm maaşım buna gitti keşke sorsaydın karşılayabilir misin diye
sen de biliyosun eşimin kredi borcunu zar zor yeterken kendimize
bu yaptıgın bizi çok zorlicak
yada söyleseydin yenisini alırdık taksitle kimse zorda kalmazdı de
ha eşin de agzını açıp bişi derse
sen sustun iş bana düştü napiyim dersin

eğer ki eşinin tutumu değişmezse ben olsam maaaşımı ev için harcamam.
ona da vermem.
bakalım o zaman tepkisi ve tutumu nasıl olacak?
sonuçta asolan erkeğin evini çekip çevirmesi değil mi:31:

ay kadına bak bi de sana mı sorcam demiş ya, o zaman ver paramı deseydin keşke. hatta bence hala da diyebilirsin.. sinir oldum ya nasıl böle bişeye cüret edebilir..

diyebilsem dicem o kadar cok sey varkı en azından esim ne demek ya öle seymı olur dese hoppaaa bende saydırcam azıma gelenı ama tekım bu konuda

cnm aricaksın kayınvalideni
anne parçayı değiştirmişsin ama benim tüm maaşım buna gitti keşke sorsaydın karşılayabilir misin diye
sen de biliyosun eşimin kredi borcunu zar zor yeterken kendimize
bu yaptıgın bizi çok zorlicak
yada söyleseydin yenisini alırdık taksitle kimse zorda kalmazdı de
ha eşin de agzını açıp bişi derse
sen sustun iş bana düştü napiyim dersin

Ben size evi ayırmayın benle oturun dedm banane sizin borcunuzdan bana 750 lirayı cokmu gördn dicek biliyorm ben kımın ne oldgunu cnm ya

eşim olmus ailem olmus hic fark etmıyor istediğini diyor ve yağpıyor sorunda eşimin sesini cıkartmaması annense annen napıyım ya bende senın karınım ne kadar sakınce anlatsamda anlamıyor. Bir seferınde kaynımın dogum gununu kutladılar evde bi cok ınsan geldi 30 kişi rahat var bulasık makınasıda var kv tutturdu elde yıka elde yıka kıs vakti dedm makınaya koyalm o kadar ınsan yemek yedı kola icti su ıctı pasta yedi o kadar bulasık yzık bana esim gık demedi eve gittik ama nasıl zoruma gitmisse saatlerce agladım o zama gelıp sarıldı kımse ıcın sevdgiğimi kaybedemem ben dedi ama sonrasını yne gördük ınan o zaman hersey duzelıcek dye cok sevinmiştim

:53::53::53::53::53: kvden seni hizmetçi mi sanıyor :47:
ne demek bu ya elde yıka elde yıka
keşke yıkamasaydın "anne makinan benden de mi değerli "diye:19:

Back
X