• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herşeylerini benmi yapmak zorundayım herşeyi banamı yıkmak zorundalar..!!

Eskiden kadınlar ayaklarının üzerine sağlam basabilmek için çalışırlardı.Şimdi ise kocalarının ve ailelerinin paşa gönülleri içinçalışıyorlar.Yazık yazık.Kimsede kul hakkı denen bir kavram kalmadı

Kızlar mrb uzun zamandan sonra sorunlarla yine ben :) Herşeyi toparlamaya calısıyorum bi sekılde bozuluyor artık napıcmı sasırdım. Sorun eşimin ailesi ve eşimin bu davranışlar.Benim yalnışım yokmu aslında bütün hata benım.Dün sabah kv aradı rüyasında benı görmüş bebeğim oluyormus. Adını kayınpederimin adını koymus bende izin vermisim.( İstemediğmi biliyor) her hafta bi rüya ile isim koyuyoruz. bırakın bebeği daha düşüncesi yok ya. Neyse eşimle avm gittik bebek arabası dikkatimi cekti. bende baktım sankı gidip inceledimmi vitrinden baktm sadece aman olmayan bebege ne bakıyorsun dedi. Annen olmayan cocuga babanın adını koyup duruyor ben vitrinden bakmısım cokmu dedim. O benım annem der napıcan vs dedi ben birseymi dedm bana ne karısıyorsun gidip inceledimmi falan dedm. Neyse bu sabah kv. aradı ben beyaz esya servisinde calısıyorum ÇM bozulmus gecen ayda aynısını dedi anne dedm bos calıstır bosuna para gitmesin hayır gelsınler ded.giden arkadasda bos calıstırmasını söyledi.benım maasdan kesıldı. bugun yine aynı sey anne bos calıstır filtre temızle tıkanmıstır. Hayır gelsnler arkadaslar smdı geldi parça değiştirmişler garantisi olmadıgı için kv gelinin maasından kesın demıs ben asgari ücret alıyorum madem ödemıceksın neden ıstıyrsun bı sor az paramı git yenısnı al onun yerıne esime dedm ne olucak bu ay kredi kartını ödemeyı ver dedı. benım cok zoruma gitti. O kartta benım her ay kıyafetlerm ayakkabılarımmı var geneli ev için bu ay bütün maasım kesılmıs oldu asgari ücret tuttarnda bi parca ve değiştirmse gidip yeni makına alabilirdi. Bu yapılan cok agırıma gitti.Aksam kesınlıkle tartısma yasıcaz. Esimin maası krediye kesliliyor ve benım maasımda yok bu ay ne yer ne iceriz bilmiyorum artık

bak canım sende yeni evlisin bence hiç takma.Çalıştığın yerede söyle öyle hesabından felan kesmesinler.Nedir bu yahu sinir oluyorum böyle işlere.Benimde öyle kvdem var şuan doğum iznindeyim.Ssknın vereceği parayı hesaplıyor :)) sanane ya sanane sen mi hamileydin sen mi çalışıyorsun bu kadar bencil insan görmedim.Ben ise o parayı yiyeceğim dedim.Eşimde arkamda sağ olsun.Kvdeme eşimin parası istediğini eder.sen buna karışamazsın dedi içimdeki yağlar eridi vallaaaaa :)))))))))

Back
X