- 6 Şubat 2022
- 754
- 1.637
- 43
- 28
- Konu Sahibi tirtilhikayesi
-
Kiz ben ona bir şans vermiştim burnu sürtüldü sandimSenin kocan hiç haketmiyor donsun boşver
Çok iyi olmuş benim içim rahatladı burda vallahiKiz ben ona bir şans vermiştim burnu sürtüldü sandim
Beni ikna etti aldik.
Aldigimiz gün kv arayip beni şuraya götur dedi
Ertesi gün de yemege gidecelermiş
Bir haftada 4 gun kv gezdirdi eşim . Baktim eskiye dönüyoruz
Onu da sattirdim parayi aldim , yatirim yaptim
Şimdi araba diye geziyo cok bekler
Eşiniz neden sizi muhatap ediyor annesiyle, sorunun farkında, biz gitmek istemiyoruz dese. En azından kv size söylenemezdi. Bir de bir an önce şu ortak araba işine bir çözüm bulun. Önümüz yaz , sürekli kv ve gorumcenizin kızıyla gezmek zorunda kalırsınız. Kayınpeder yok mu?Bugün iftara davetliydik dayısına, davetli olduğumuz yerde bana sürekli laf sokmaya çalışan dayısının kızlarının da bulunduğu ev, kaynanam geldi diye torunuyla eee hadi gitmiyor muyuz , eşimde beni göstererek o gitmek isterse gideriz dedi, gitmek istemiyorum deyince kaynanam suratını salladı , söylene söylene gitti bu arada eşim bırakmaya gitti
Yani doğru anlamışsınız, büyük olasılıkla annesi laf söyleyince karşılığını veremedi ama size gelince maşallah dil pabuç . Annesine neden ben karımla yalnız gezmek istiyorum. Dayımım kızları, davranışlarıyla üzüyor o yüzden yemeğe ben gitmek istemedim diyemiyor. Sizin derdiniz kv değil kocanız, klasik sütten kesilmemiş koca.İyi mi oldu bilmiyorum şu an herkesin gözünde suçlu benim , eşime gittim çattım o kadar gitmek istiyordun annen gelince gidelim deseydin diye olay benim 2 gündür surat asmama geldi o kadın bana 2 gündür neyin var diye soruyormuş o kadın bana sabah köye gidelim kızım demiş o kadın bana sabah çarşıya gidelim demiş ben istememişim ... Dedim boşa çabalıyorum ben daha beni kocam anlamıyor, alan memnun satan memnun anladığım kocam da ailesi ile gezmekten memnun ben kendi derdime yanayım
Tepkisi bu kadar mi oldu ?Biraz önce herşeyi konuştum bana diyor ki ben zaten bugün sabah onlara gitmek istemediğimizi söyledim işte annem bir ihtimal gidersin diye gelmiş... Neyse bu konuyu geçtim eşime dedim ki annene hal veriyorum ablan kardeşin gezdirmiyor o da bir izin gününde sen gezdir istiyor olabilir ama ben seninle birşeyler yapmak istiyorum, karı koca olarak dedim , konuştum anlattım hissettiklerimi umarım anlamıştır umarım
Canın onlarla birşey yapmak istemezse bana söyle onları oraya bırakır biz farklı bişi yaparız dediTepkisi bu kadar mi oldu ?
Siz anlatinca sonunda ne söyledi ?
Toplu cikarsaniz bu söyledigi pek uygulanabilir olmaz siz de kendinizi baski altinda hissedersiniz, esiniz daha fazla hisseder.Canın onlarla birşey yapmak istemezse bana söyle onları oraya bırakır biz farklı bişi yaparız dedi
Hala gitmek istemiyoruz diye yalan söylüyorsa kayınvalideniz sormaya devam eder. Araba elinizden alınacak diye korkuyorsanız aniden yola çıktık deyip gidersiniz. Yok araba elimizden alınmaz derseniz de başbaşa gezmek istediğinizi dile getirin.Biraz önce herşeyi konuştum bana diyor ki ben zaten bugün sabah onlara gitmek istemediğimizi söyledim işte annem bir ihtimal gidersin diye gelmiş... Neyse bu konuyu geçtim eşime dedim ki annene hal veriyorum ablan kardeşin gezdirmiyor o da bir izin gününde sen gezdir istiyor olabilir ama ben seninle birşeyler yapmak istiyorum, karı koca olarak dedim , konuştum anlattım hissettiklerimi umarım anlamıştır umarım
Araba kimin?Biraz önce herşeyi konuştum bana diyor ki ben zaten bugün sabah onlara gitmek istemediğimizi söyledim işte annem bir ihtimal gidersin diye gelmiş... Neyse bu konuyu geçtim eşime dedim ki annene hal veriyorum ablan kardeşin gezdirmiyor o da bir izin gününde sen gezdir istiyor olabilir ama ben seninle birşeyler yapmak istiyorum, karı koca olarak dedim , konuştum anlattım hissettiklerimi umarım anlamıştır umarım
İstemiyorum seni anlasana derdim asdfghjkö Şaka bi yana o ne öyle cidden her yere gelmek isteyen kardeşi duydum da kayınvalide otursun evinde çok enerjisi varsa çalışsın. İstemediğini hissettir ya da söyle küserse küssün hatta küssün direk anladığım kadarıyla küsmeden bırakmayacak peşinize takılmayıMerhaba 8 aylık evli 2 aylık hamileyim kayınvalider ilede aynı mahallede oturuyoruz ve bu arada kayınvalidem görümcemin 1.5 yaşında kızına bakıyor asıl sorunuma gelecek olursak ben eşimle ne yapmak istersem o da bizimle olmak istiyor, ay sonu İzmir'e gideceğiz eşimle eee çocuğu alayım bizde gelelim dedi gelmesine gelsin ama ben eşimle gidip akraba arkadaş ziyareti yapıp biraz dolaşmak nefes almak istiyorum, görümcemin durmayan çocuğu ile günümü zehir etmek istemiyorum, eşimde bende başka zaman gideriz beraber o gün zor olur diyoruz, çocuk durmaz diyoruz yok anlamıyor illa gelecek o öyle yapınca da ben gitmekten vazgeçiyorum.... İkinci sorun ise yarın kontrolüm var eşimin işi çıktı yetişemezsem sen gidersin dedi kayınvalide yine atladı eee çocuğu alır ben giderim( bu arada benim annem 5 sene önce vefat etti kardeşimde yok ) anlayacağınız şu son davranışlarından sonra adını duymaya tahammülüm kalmadı... Böyle bir soruna çözümü olan var mı , kimsenin de kalbini kırmak istemiyorum ama ben sıkılıyorum bu seferde
Yanlış tepkiBende tepkimi hiçbiryere gitmeyerek koydum hava nasıl güzel dışarı da ama evdeyim oyalanacak şeyler buldum onlarla uğraşıyorum, eşim birşeyin farkında anasını alıp giderse hayatını zehir edeceğimin... Benimde tepkim bu oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?