Heryere gelmeye çalışan kayınvalide

Kalp kırmaktan çekiniyorsunuz ama haketmiyor mu sizce de ?
Bende benzer durum yaşadım kv dem kahvaltıya gelmisti bana o gün de eşimle planımız vardı .

Kahvaltıyı yapıp evine bırakacaktık bende geleyim dedi. Hiç kusura bakma ayda yılda bir kocamla plan yaptım gelemezsin dedim, şakayla karışık ama ciddiydim.
Sonuc olarak gelmedi.
Düşünceli olsa ayda yılda bir çıkıyorlar benim işim var demesi gerekirdi kendi düşünmüyorsa ben kalbi kırılır diye hiç düşünmem

Senin kocan hiç haketmiyor donsun boşver
Kiz ben ona bir şans vermiştim burnu sürtüldü sandim
Beni ikna etti aldik.
Aldigimiz gün kv arayip beni şuraya götur dedi
Ertesi gün de yemege gidecelermiş
Bir haftada 4 gun kv gezdirdi eşim . Baktim eskiye dönüyoruz
Onu da sattirdim parayi aldim , yatirim yaptim
Şimdi araba diye geziyo cok bekler

Bugün iftara davetliydik dayısına, davetli olduğumuz yerde bana sürekli laf sokmaya çalışan dayısının kızlarının da bulunduğu ev, kaynanam geldi diye torunuyla eee hadi gitmiyor muyuz , eşimde beni göstererek o gitmek isterse gideriz dedi, gitmek istemiyorum deyince kaynanam suratını salladı , söylene söylene gitti bu arada eşim bırakmaya gitti

Çok iyi olmuş benim içim rahatladı burda vallahi

İyi mi oldu bilmiyorum şu an herkesin gözünde suçlu benim , eşime gittim çattım o kadar gitmek istiyordun annen gelince gidelim deseydin diye olay benim 2 gündür surat asmama geldi o kadın bana 2 gündür neyin var diye soruyormuş o kadın bana sabah köye gidelim kızım demiş o kadın bana sabah çarşıya gidelim demiş ben istememişim ... Dedim boşa çabalıyorum ben daha beni kocam anlamıyor, alan memnun satan memnun anladığım kocam da ailesi ile gezmekten memnun ben kendi derdime yanayım

Eşiniz neden sizi muhatap ediyor annesiyle, sorunun farkında, biz gitmek istemiyoruz dese. En azından kv size söylenemezdi. Bir de bir an önce şu ortak araba işine bir çözüm bulun. Önümüz yaz , sürekli kv ve gorumcenizin kızıyla gezmek zorunda kalırsınız. Kayınpeder yok mu?

Kayınpeder kaynananın sözünden çıkmaz pek onunda işine geliyor böylesi eşime dedim ama senin önceliklerin çok farklıymış bu u çok iyi gösterdin diye

Yani doğru anlamışsınız, büyük olasılıkla annesi laf söyleyince karşılığını veremedi ama size gelince maşallah dil pabuç . Annesine neden ben karımla yalnız gezmek istiyorum. Dayımım kızları, davranışlarıyla üzüyor o yüzden yemeğe ben gitmek istemedim diyemiyor. Sizin derdiniz kv değil kocanız, klasik sütten kesilmemiş koca.

Biraz önce herşeyi konuştum bana diyor ki ben zaten bugün sabah onlara gitmek istemediğimizi söyledim işte annem bir ihtimal gidersin diye gelmiş... Neyse bu konuyu geçtim eşime dedim ki annene hal veriyorum ablan kardeşin gezdirmiyor o da bir izin gününde sen gezdir istiyor olabilir ama ben seninle birşeyler yapmak istiyorum, karı koca olarak dedim , konuştum anlattım hissettiklerimi umarım anlamıştır umarım

Tepkisi bu kadar mi oldu ?
Siz anlatinca sonunda ne söyledi ?

burada bir uye vardi, abisi ve gelinleri nereye gidiyorsa ana kiz peslerine takiliyorlardi onlar götürmeyince de kendileri gidiyorlardi peslerinden.
en son anne kiz ikisini boluya gönderip siz gidin bizde akşam gelelim diyip, onlari oraya yollayip kendiler başka yere gitmişlerdi .
sizde anlamasi icin boyle bisey yapin bence

Canın onlarla birşey yapmak istemezse bana söyle onları oraya bırakır biz farklı bişi yaparız dedi
Toplu cikarsaniz bu söyledigi pek uygulanabilir olmaz siz de kendinizi baski altinda hissedersiniz, esiniz daha fazla hisseder.
Ustelik sizin planinizda da aksamalar olur ister istemez.
Misal oturdunuz bir seyler iciyorsunuz çat ararlar hadi gel bizi al gidelim , şu oldu bu oldu diye gecerli bahaneler üretirler ya da gercekten olur..
En iyisi başbaşa çikmaniz.
Bir gün de olsa insanin sadece eşine zaman ayirmasi bir seyler yapmasi çok görülmemeli.

Hala gitmek istemiyoruz diye yalan söylüyorsa kayınvalideniz sormaya devam eder. Araba elinizden alınacak diye korkuyorsanız aniden yola çıktık deyip gidersiniz. Yok araba elimizden alınmaz derseniz de başbaşa gezmek istediğinizi dile getirin.

Araba kimin?

İstemiyorum seni anlasana derdim asdfghjkö Şaka bi yana o ne öyle cidden her yere gelmek isteyen kardeşi duydum da kayınvalide otursun evinde çok enerjisi varsa çalışsın. İstemediğini hissettir ya da söyle küserse küssün hatta küssün direk anladığım kadarıyla küsmeden bırakmayacak peşinize takılmayı

Yanlış tepki
Kaynanaya ben başkasının çocuğunun sorumluluğunu almak istemiyorum çok riskli ve arkadaslarimizi ziyaret edeceğiz anne diye kaynanaya verilmesi gerekiyordu tepkilerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…