- 21 Aralık 2014
- 2.103
- 1.697
- 83
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
kendini düşünmeyen çocuğunu hic düşünmez . Ben değil tecrübeler diyor bunu. O yüzden o olmayan çocuğa hicc guvenme.Çocuğunu düşündüğü için
He sonra da huzursuz bir yuvası mı olsun? Ya hu arkadaşım ne biçim akıllar veriyorsunuz? Kendi aralarında öyle anlaşmışlarsa ve kadın da bundan memnunsa pardon da bize laf düşmez.
Her gün somon alın ne demek ya? Bir tane somon yiyorum 60 lira . Günde 60 lira demek 1800 lira demek. Pardon da kuaför cart curt masrafı nasıl çıkacak?
Bence düşünerek hareket edelim ve akıl verelim.
tamam o zaman biriktirirsin merak etme, bu konuda bilinçli olman güzel. Hayırlısı hakkında.Üç beş seneden önce düşünmüyorum açıkçası
Şuana kadar tatile falan gitmesemde yeterince sinemaya alışverişe duyduğumu düşünüyorum sinema çok dert değil gerçektenŞuan ortada huzurlu bir yuva var mi?
Yazik gunah gencecik bir kadin her seyi kismaya calisiyor. Neden? Kocasi calismasina izin vermiyor. Suan en siradan ise girse 2000 liraya yakin para alir gelirleri ikiye katlanir.
Ama konu sahibi kistikca idare ettikce esi ne de olsa yetiyor diye bakmaya devam edecek. Adam az kazansin kadini calistirmasin olani da savursun kadin sinema bizim icin hayal diyecek bir hayat sursun. Nasil guzel huzurlu yuva di mi?
Ama iste bir yetmese bakin bakalim adam calisma demeye devam edecek mi?
Pardon da siz huzurlu olmadığını somon yemeyip sinemaya gitmemesinden mi anladınız? Kimsenin tercihini sorgulayamayız bizim haddimiz değil, ve mutlu olup olmadığı hakkında konuşamazsınız. Zira parayla olmuyor o mutluluk. Asgari ücretle geçinmek zorunda olanlar ölsün o zaman? En kötü mutsuz onlar ??!Şuan ortada huzurlu bir yuva var mi?
Yazik gunah gencecik bir kadin her seyi kismaya calisiyor. Neden? Kocasi calismasina izin vermiyor. Suan en siradan ise girse 2000 liraya yakin para alir gelirleri ikiye katlanir.
Ama konu sahibi kistikca idare ettikce esi ne de olsa yetiyor diye bakmaya devam edecek. Adam az kazansin kadini calistirmasin olani da savursun kadin sinema bizim icin hayal diyecek bir hayat sursun. Nasil guzel huzurlu yuva di mi?
Çok şükür huzurluyuz mutluyuzŞuan ortada huzurlu bir yuva var mi?
Kötü niyetle demedi yaPardon da siz huzurlu olmadığını somon yemeyip sinemaya gitmemesinden mi anladınız? Kimsenin tercihini sorgulayamayız bizim haddimiz değil, ve mutlu olup olmadığı hakkında konuşamazsınız. Zira parayla olmuyor o mutluluk. Asgari ücretle geçinmek zorunda olanlar ölsün o zaman? En kötü mutsuz onlar ??!
Eşimle evde olmak asgari düzeyde akraba ziyareti yapıp pikniğe gitmek benim için dert değil ya tatillerde gezen bir insan değildim hatta hiç gitmedim aramıyorum açıkçasıKonu sahibi sözüm size değil kırılmayın
Ama günümüz gençlerinde bir birimin takıntısı var
Görümcem işsiz iş arıyordu bir iş buldu o para ile birikim yapamam dedi
Önce bir geçinin yaşayın da birikimi sonra düşünmek gerekir
Hayat hep biriktirmek hep sonraya saklamak için kısa
Önce biraz gençliği yaşamak lazım
Pardon da siz huzurlu olmadığını somon yemeyip sinemaya gitmemesinden mi anladınız? Kimsenin tercihini sorgulayamayız bizim haddimiz değil, ve mutlu olup olmadığı hakkında konuşamazsınız. Zira parayla olmuyor o mutluluk. Asgari ücretle geçinmek zorunda olanlar ölsün o zaman? En kötü mutsuz onlar ??!
2000e yakın parayla gecinebiliyosanız ev idareniz gayet düzgün demektirÇalışmanızı istemiyo da çocuk istiyor galiba o nasıl olacak fikriniz var mı?Ev idaresi nasıl öğretirim diye konu acacaginiza çalışmak istiyorum esimi nasıl ikna ederim diye konu açsanız anlayacagım da bu çok absürdEşim çalışmamı istemiyor birikim olayı hayal evet
Huzurumu size ispat etme şansım yok bu sebepten öyle düşünün sağolunHuzur ne somonla ne parayla olmaz cok sukur bunlari bilecek seviyedeyim. Konu sahibini ve eski konularini biliyorum. Huzurluyum dese de her yerinden huzursuzluk akiyor.
Kutu icecek alma litrelik al ucuza geliyor diye kavga cikan evde huzur var midir? Bence yoktur. Size gore varsa bilemem. Huzur anlayisimiz farkli olabilir.
Bir erkek karisina bakamiyorsa evlenmesin arkadas kadin hem çocuk doğrusun çocuk baksın ev işi yapsın hem çalışsın oldu a isrerse calisir evi geçindirmek erkeğin yukumlulugundeNe biçim bakış açısı bu ya
Niye yük olduğun tarafından bakmıyorsun?
Eşimle evde olmak asgari düzeyde akraba ziyareti yapıp pikniğe gitmek benim için dert değil ya tatillerde gezen bir insan değildim hatta hiç gitmedim aramıyorum açıkçası
Bir motoru var mesela aylık 100 lira gider rahat benzinine tamiri falan oluyor 200-300ü buluyor motorda olsa mı iyi olmasa mı daha karar veremedim
Eşim hesabını bilmiyor sadece kısmayı bilmiyor diye birşey demedim parayı idare eden benim sadece ben olmak istemiyorum aldığım iki elbise kendime harcamadığımı göstermek içinde ancak onları alabildim demek istemedim yaniAma bir yerden kısalım eşim kısmıyor diyorsun
Yani fazlası zaten yok şuanki hayatı biriktirme kaygısı olmadan azıcık yaşayın
Ayın son günü kalan 5 tl yi bölüşmeyi görün mesela bir sonraki ay şunu alırız demeyi hissedin ay kenara bu ay şu kadar attık diye sevinin
Ama hep ucuzunu alalım odaklı yaşam insanı yorar
Mesela diyorsun ya iki elbise aldım bunu eksiklik olarak hissetmişsin işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?