Hesap bilmeyen eş...

ne için biriktireceksiniz ki
bir yere gitmiyorsunuz bir şey almıyorsunuz
para keyfinize harcanmayacaksa ne anlamı kaldı
birikse ne için birikecek çocuk olsa da eşiniz sizin gibi onu da eve hapseder parka bile göndermez böyle evin içinde para harcamadan yaşar gidersiniz

Tatil sineme dışarda yemek gezmek hayal bizim için ailemle pikniğe gidiyoruz senede birkaçkez sadece o kadar

Ben anladım şimdi.. siz adamın içtiği sigaraya, motora koyduğu benzin parasına taktınız.. sigarayı bıraksın motoru satsn tüm para size kalsın siz de istediğiniz gibi birikim yapın....

Birikim yapıp ne yapacaksınız bir plan var mı bari ?

Çocuk için biriktirmek istiyorum açıkçası masraraflarını rahatça karşılamak için

Çocuk olursa içmez belki
Kadin erkek ayri oturacak kadar esini calistirmayacak kadar dindar insanin sigara icmesi de garip. Yasal olmasi gunah olmadigi anlamina gelmiyor cunku. Nikotin de uyusturucu, yalnizca kisa sure etkili olani. Bas donduruyor, keyif veriyor.

Hiç sanmıyorum ya ... Adam para veriyor ihtiyacı için harcama yapsa sesini çıkaracağını sanmıyorum... :S dışarı çıkma konusunda bişey diyemem fakat yeme içme giyim kusam kişisel ihtiyaç için laf olacağını sanmıyorum...

Derdim paranın bana kalması mı hey Allahım ya

Burada bir konu vardı

Kadın eve iki tavuk butu alalım bulgur pilavının yanına haşlayayım demişti de olay olmuştu

Gereksiz yere para harcıyormuş bulgur neyine yetmiyormuş diye

Bu nedenle gereksiz dediğiniz harcamanın adını koyun

Size gereksiz gelen ona gereklidir

Eskiler tuvalet kağıdı kullanmazmış şimdi buna gereksiz Nasıl diyeceğiz

Bi konunuzu okudum esinizin asgari ücret aldıgını aylık 500 lira birikim yapmak istediginiz icin esinizle anlasamadıgınızı yazmışsınız.

Zorlama be kardesim 2000 lira geldiği gibi gider
Hayat çok pahalı
Elinden geldigince kenara atmaya calış.
Ama esinin ustune cok da gitme

Kahretsin sigaraya basladıgım güne
Hemen birakılmıyo malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…