- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Belkisi yok. Sen bi süre ayda bir çeyrek yapabilirsen yap da bebek olunca sıkıntıya düşmeyin. Bebeği de 1 sene düşünme.Çocuk olursa içmez belki
Çocuk olursa içmez belki
Siz için size bişey diyen yokOldu
Ben de sigara içiyorum
En dandik sigara 8 lira
Sağlığa zararını at kenara
Günlük 10 harcama sırf kendime
Ee çalışan Emek veren benim
Niye kısayım
Sigara değil, yerine dondurma, çikolata, pasta koy
Onlar da zararlı
Tatil sineme dışarda yemek gezmek hayal bizim için ailemle pikniğe gidiyoruz senede birkaçkez sadece o kadarCalismaniza izin vermiyorsa siz neden birikim tasarruf vesaire dusunuyorsunuz?
Calismaniza izin vermemek maddi anlamda her seyi onun karsilamak zorunda olmasi demek.
Birakin kuafor isini evde halletmeyin. Yemeklik her gun et alin somon alin. Canim bugun ev yemegi degil kebap istiyor diyin siparis edin. Yiyin icin gezin. Cikin kahve icin yanina da tatli soyleyin. Evde sıkılıyorum mecbur cikip geziyorum e mecbur harcaniyora, calissam oyalanirim'a getirin olayi. Hem para da yetmeyince mecbur calisin diyecek.
Yani suan siz herseyi kısarak arttirmaya calisiyorsunuz. Yazik degil mi size? Ayda bir sinemaya gidilse 50 lira. Bir yemege gidilse 100 lira. Haftada bir kahve icseniz o da aylik 100 lira.
Yilda 1 tatile gidilse onun taksidi...
Siz daha yeni evlisiniz bunlar en ozgur gunleriniz. Sadece maddi bakmayin ilerde bebek olursa para olsa da yapamayacaginiz seyler var. Bu zamanlarda bunlari kismak cok yersiz.
Düşünün siz kadınSiz için size bişey diyen yok
Çocuk için biriktirmek istiyorum açıkçası masraraflarını rahatça karşılamak içinne için biriktireceksiniz ki
bir yere gitmiyorsunuz bir şey almıyorsunuz
para keyfinize harcanmayacaksa ne anlamı kaldı
birikse ne için birikecek çocuk olsa da eşiniz sizin gibi onu da eve hapseder parka bile göndermez böyle evin içinde para harcamadan yaşar gidersiniz
Kadin erkek ayri oturacak kadar esini calistirmayacak kadar dindar insanin sigara icmesi de garip. Yasal olmasi gunah olmadigi anlamina gelmiyor cunku. Nikotin de uyusturucu, yalnizca kisa sure etkili olani. Bas donduruyor, keyif veriyor.Çocuk olursa içmez belki
Hiç sanmıyorum ya ... Adam para veriyor ihtiyacı için harcama yapsa sesini çıkaracağını sanmıyorum... :S dışarı çıkma konusunda bişey diyemem fakat yeme içme giyim kusam kişisel ihtiyaç için laf olacağını sanmıyorum...ne için biriktireceksiniz ki
bir yere gitmiyorsunuz bir şey almıyorsunuz
para keyfinize harcanmayacaksa ne anlamı kaldı
birikse ne için birikecek çocuk olsa da eşiniz sizin gibi onu da eve hapseder parka bile göndermez böyle evin içinde para harcamadan yaşar gidersiniz
Derdim paranın bana kalması mı hey Allahım yaBen anladım şimdi.. siz adamın içtiği sigaraya, motora koyduğu benzin parasına taktınız.. sigarayı bıraksın motoru satsn tüm para size kalsın siz de istediğiniz gibi birikim yapın....
Birikim yapıp ne yapacaksınız bir plan var mı bari ?
Bence öyle... Neyse size iyi birikimler...Derdim paranın bana kalması mı hey Allahım ya
Sizce teşekkürler.Bence öyle... Neyse size iyi birikimler...
Çocuğunu düşündüğü içinNiye icmesin ?
Üç beş seneden önce düşünmüyorum açıkçasıBelkisi yok. Sen bi süre ayda bir çeyrek yapabilirsen yap da bebek olunca sıkıntıya düşmeyin. Bebeği de 1 sene düşünme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?