- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Siz elinizden geleni yapın ve çocuğunuza güzel bir yaşam verin rızkın değişmeyeceğini bile bile hırpalayın kendiniziAy kafayı yiyeceğim yahu benimde her işim rast gitmiyor maddiyatım da iyi demedim.Siz elinizden geleni yapmıyosunuz diyorum çalışın diyorum çalışın.Sizin tembelliginiz yüzünden hiçbir çocuk yetinmeyi öğrenmek zorunda degil mecbur mu çocuk sizinle aynı sekilde yaşamaya ya.Valla inanılmaz sinirlendim pes diyorum size allah akıl fikir versin
Siz de rizkinizdan yakinmicaksiniz o zaman.Siz elinizden geleni yapın ve çocuğunuza güzel bir yaşam verin rızkın değişmeyeceğini bile bile hırpalayın kendinizi
Takındığım şey o mu konunun içeriğini okuyun lütfenSiz de rizkinizdan yakinmicaksiniz o zaman.
konu esinizin maasini ucu ucuna harcayip kenara bisey koyamamaniz. Neyse Allah herkese kolaylik versinTakındığım şey o mu konunun içeriğini okuyun lütfen
Hayır konu onun hesap yapmaması güle gülekonu esinizin maasini ucu ucuna harcayip kenara bisey koyamamaniz. Neyse Allah herkese kolaylik versin
Siz onun yerine de yapin madem. Cok isteklisiniz.Hayır konu onun hesap yapmaması güle güle
İstekli olsam bu konuyu açmazdımSiz onun yerine de yapin madem. Cok isteklisiniz.
Şuan ortada huzurlu bir yuva var mi?
Yazik gunah gencecik bir kadin her seyi kismaya calisiyor. Neden? Kocasi calismasina izin vermiyor. Suan en siradan ise girse 2000 liraya yakin para alir gelirleri ikiye katlanir.
Ama konu sahibi kistikca idare ettikce esi ne de olsa yetiyor diye bakmaya devam edecek. Adam az kazansin kadini calistirmasin olani da savursun kadin sinema bizim icin hayal diyecek bir hayat sursun. Nasil guzel huzurlu yuva di mi?
Ama iste bir yetmese bakin bakalim adam calisma demeye devam edecek mi?
Feci sacmalamissiniz ama.Siz elinizden geleni yapın ve çocuğunuza güzel bir yaşam verin rızkın değişmeyeceğini bile bile hırpalayın kendinizi
Tamam sen de evde oturarak asgari ücretle birikim yapmayı hayal et.Rızık çalışana verilir ayrıca senin gibilere değilSiz elinizden geleni yapın ve çocuğunuza güzel bir yaşam verin rızkın değişmeyeceğini bile bile hırpalayın kendinizi
Biz çalışarak Allah'ın rızasına karşı mı geliyoruz?iyide konu sahibinin buna itirazı yok ki..
çalışmak istemiyor zaten öyle bir talebi yok..
çalışmak uygun olmadığı için çalışmıyor.. allah rızası için yani..
EmredersinizFeci sacmalamissiniz ama.
Ise girerseniz rizkiniz değişir.
Çocuk Dogurmayin herseyde gözü kalacak ve buna da hakkınız yok...
HeheTamam sen de evde oturarak asgari ücretle birikim yapmayı hayal et.Rızık çalışana verilir ayrıca senin gibilere değil
Bir sene oldu aylık harcamam 50yi geçmez kendim içinHerkes arkadaşın çalışmamasına takılmış nedense:) kiranız yok çok şükür zamanla hesabını bilecektir.istediğini istediğin şekilde al kendine onun sigarası var seninde bayan olarak ihtiyaçların kasma kendini ne kadarlık evlisin bu arada göremedim yazdıysan
Est. Kızım var Anne bana ranza, anne bana ayakkabıdan , anne şu elbiseden , anne bana şu oyuncaktan alır mısın vs vs....Emredersiniz
Burdaki bayan arkadaşlar çok objektif ve mantıklı cevaplar vermişler size hiçbir etkinlik yok diyorsunuz sinema tatil kuaför vs sadece ihtiyaç için yasarken ihtiyacın neyini kisabilirsiniz Allah yardımcınız olsun gayet mütevazı yasiyormussunuz zaten eve giren para belliTatil sineme dışarda yemek gezmek hayal bizim için ailemle pikniğe gidiyoruz senede birkaçkez sadece o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?