Hesap bilmeyen eş...

Siz elinizden geleni yapın ve çocuğunuza güzel bir yaşam verin rızkın değişmeyeceğini bile bile hırpalayın kendinizi

iyide konu sahibinin buna itirazı yok ki..
çalışmak istemiyor zaten öyle bir talebi yok..
çalışmak uygun olmadığı için çalışmıyor.. allah rızası için yani..

Hemen kızın üstüne gitmeyin
Bu maaş ile kira olmadan ancak geçim olur, adam 1000 liranın 300ü sigara, kaldı 700, kış ayı faturası 300 desek, 400 lira kalıyor hiç bir ekstra çıkmazsa. Bir akşam yemeği alışverişi 30 liradan aşağı değil, eve ayda dört damacana alsan bile 45 lira yani adam müsrif değil, gelir az. Motoru işe gidip gelirken kullanıyor mu? Evde ömür boyu oturabilecek misiniz? Bir de siz bu 1000 tl ile hangi harcamayı yapıyorsunuz? Mutfak mı? Faturalar mı?

Siz elinizden geleni yapın ve çocuğunuza güzel bir yaşam verin rızkın değişmeyeceğini bile bile hırpalayın kendinizi
Tamam sen de evde oturarak asgari ücretle birikim yapmayı hayal et.Rızık çalışana verilir ayrıca senin gibilere değil

iyide konu sahibinin buna itirazı yok ki..
çalışmak istemiyor zaten öyle bir talebi yok..
çalışmak uygun olmadığı için çalışmıyor.. allah rızası için yani..
Biz çalışarak Allah'ın rızasına karşı mı geliyoruz?

Herkes arkadaşın çalışmamasına takılmış nedense:) kiranız yok çok şükür zamanla hesabını bilecektir.istediğini istediğin şekilde al kendine onun sigarası var seninde bayan olarak ihtiyaçların kasma kendini ne kadarlık evlisin bu arada göremedim yazdıysan

Bir sene oldu aylık harcamam 50yi geçmez kendim için

Est. Kızım var Anne bana ranza, anne bana ayakkabıdan , anne şu elbiseden , anne bana şu oyuncaktan alır mısın vs vs....
Kızım henüz 4 yaşında. .
Ve siz... Marka takintim yok ve çocuğumu kendim gibi yetistiricem diyosunuz ya yok hanımefendi öyle bi dünya ..
Nasıl dayanicaksiniz almadan ?
Hep o ukdeyle mi yasaticaksiniz çocuğunuzu ?
Kusura bakmayın da asıl hayal dünyası bu...
Biraz mert olun çok dindar biriyseniz zaten hadisleri de biliyorsunuzdur. .
Eli dar olanın gönlü de dar olurmuş. ..
Gerçi ben size laf anlatamiycam ama neyse...

Bende çalışmıyorum 2 kişi çalışıp asgari ile 3 bin alsa ne olur 2 bin alsa ne olur allah aşkına evinde huzurun var mı önemlisi o çalışmak istersen ikna edersin istemiyorsanda ki bu senin en büyük hakkın o senin eşin evet arkadaşım bize bakmak zorundalar kadın çalışmamalı demiyorum ama asgari ücretle bi yere girdikten sonra o para eve gelse ne olur gelmese ne olur sen yıpranırsın senelerce çalıştım evlendim istifa ettim ohh iyi yapmışım diyorum :))) ayrıca eşinle konuş dememe gerek yok altın hesabı vs açın yavaş yavaş olur ya sıkma kendini birikim diye..

Tatil sineme dışarda yemek gezmek hayal bizim için ailemle pikniğe gidiyoruz senede birkaçkez sadece o kadar
Burdaki bayan arkadaşlar çok objektif ve mantıklı cevaplar vermişler size hiçbir etkinlik yok diyorsunuz sinema tatil kuaför vs sadece ihtiyaç için yasarken ihtiyacın neyini kisabilirsiniz Allah yardımcınız olsun gayet mütevazı yasiyormussunuz zaten eve giren para belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…