- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.298
- 598
- Konu Sahibi yasemin010103
-
valla o bencilse ben daha bencilim kusura bakmayındadaha iyisi çıkarsa şutlıycan mı? ahahahaha. hakediyosun sen para yedirmeyi yavrum.
parası yoksa sinemaya gitmesin, sıcak çikolata içmesin, çay içsin
biz de öğrenci olduk, ki sevgilim çalışıyordu iyi de kazanıyordu, benim de ailem iyi para gönderiyordu yine de kontrolsüz harcayıp birimiz sıkıştığında masraflı gezmeleri kesiyorduk, bunda hem para yok hem fıldır fıldır geziyor
Bana böyle yazanlara toplu cevap verdim sanada vereyim.
Şimdi ben bunu bırakırsam boşluğa düşerim arap saçına döner durumlar. Soğudum bacım ama bir iki kere deniycem bakalım sonraki hesaplarda napıyor durumuna göre ayrılıcam zaten bu süreçte daha iyisi çıkarsa niye bırakmıyım ayrılmak için birçok sebebim varken? Sanki o benden daha iyisini bulunca beni bırakmayacakta.
valla o bencilse ben daha bencilim kusura bakmayında
↑
Bir kez kapıdan alınıp kapıda bırakılmış değilim yanarım yanarım ona yanarım.Kimsenin arabası yoktu.Öyle gönlümce bol bol hesaplarım da ödenmedi.Ah ah içimde kaldı.üniversite ile ne alakası var bunun anlayamadım?
ben de liseden beri sevgililerim tarafından kapımdan alınıp kapımda bırakıldım. arabası olmasa dahi beni evimin kapısına kadar bırakırlardı güvenlik açısından eşlik etme amaçlı akşam vakitlerinde özellikle. doğrusu bu zaten centilmenlik dediğin de budur.
Allah Allah seni kullanan adamdan ayrılınca nasıl arap saçına dönülüyor ki?
Bu adam değil miydi sosyal ağlarda tanımadığı kadınları takip eden?
Ne kadar zayıf karakterin var da sana zerre kadar sevgisi ve saygısı olmayan adama sabrediyorsun?
Kusura bakma güldüm
Sen düşünceli davranmıssın ama adam bayağı sırtını sana yaslamış.
Bir daha hesap gelirse kendi kısmını öde diğer kısmı ona uzat.
En sevmediğim muhabbet ya.
Sosyal medyada bi kız yazmıştı.
Sevgili erkekler hesap ödeyecek gücünüz yoksa sevgilinizde olmasın bir zahmet diye
ayy aynen şeytan diyor ki o yazıyı profilinde paylaş ahahaSonraki buluşmaları bekliyorum. Birde aptal gibi sevgililer gününe planlar yapıyorum hem 3. ayımızda doluyor o gün, rezervasyon yapacaktım canlı müzüklü bir mekanda yemeğe ama hakkını kaybetti
Boyle bir iliski anlayisi ne gordum ne de duydum.Sanki o benden daha iyisini bulunca beni şutlamayacakta
Şimdi ben bunu bırakırsam boşluğa düşerim arap saçına döner durumlar. Soğudum bacım ama bir iki kere deniycem bakalım sonraki hesaplarda napıyor durumuna göre ayrılıcam zaten bu süreçte daha iyisi çıkarsa niye bırakmıyım ayrılmak için birçok sebebim varken? valla o bencilse ben daha bencilim kusura bakmayında
↑
Valla para odeyecegını sanmıyorumBundan sonraki buluşmalarda elini cebine atma. Hiç teklifte bile bulunma. Bak bakalım ne zamana kadar ödeyecek yada bunun lafını ne zaman yapacak.
Bana göre çok itici bir durum. Kızla buluşmaya gel ondan sonra hiçbir şey ödeme.
Bu tarz insanlar evlendikten sonra bile karısıyla para hesabı görüyor. İğğkkk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?