Hesap ödeme sorunsalı

Bana böyle yazanlara toplu cevap verdim sanada vereyim.
Şimdi ben bunu bırakırsam boşluğa düşerim arap saçına döner durumlar. Soğudum bacım ama bir iki kere deniycem bakalım sonraki hesaplarda napıyor durumuna göre ayrılıcam zaten bu süreçte daha iyisi çıkarsa niye bırakmıyım ayrılmak için birçok sebebim varken? Sanki o benden daha iyisini bulunca beni bırakmayacakta.
daha iyisi çıkarsa şutlıycan mı? ahahahaha. hakediyosun sen para yedirmeyi yavrum.
valla o bencilse ben daha bencilim kusura bakmayında

parası yoksa sinemaya gitmesin, sıcak çikolata içmesin, çay içsin
biz de öğrenci olduk, ki sevgilim çalışıyordu iyi de kazanıyordu, benim de ailem iyi para gönderiyordu yine de kontrolsüz harcayıp birimiz sıkıştığında masraflı gezmeleri kesiyorduk, bunda hem para yok hem fıldır fıldır geziyor

kız var parası abisiyle ortak kredi kartı kullanıyor. Geçen hava atıyordu ayda 6 milyar kredi kartı borcuna ödüyoruz babamda 12 milyar ödüyor felan. Bak aklıma geldi yine sinirlerim bozuldu

Allah Allah seni kullanan adamdan ayrılınca nasıl arap saçına dönülüyor ki?
Bu adam değil miydi sosyal ağlarda tanımadığı kadınları takip eden?
Ne kadar zayıf karakterin var da sana zerre kadar sevgisi ve saygısı olmayan adama sabrediyorsun?

Bir kez kapıdan alınıp kapıda bırakılmış değilim yanarım yanarım ona yanarım.Kimsenin arabası yoktu.Öyle gönlümce bol bol hesaplarım da ödenmedi.Ah ah içimde kaldı.

Kusura bakma güldüm
Sen düşünceli davranmıssın ama adam bayağı sırtını sana yaslamış.
Bir daha hesap gelirse kendi kısmını öde diğer kısmı ona uzat.
En sevmediğim muhabbet ya.

Sosyal medyada bi kız yazmıştı.
Sevgili erkekler hesap ödeyecek gücünüz yoksa sevgilinizde olmasın bir zahmet diye

uzun zamandır ilişkim yoktu, artık biri olsunda düzenli bir ilişki yaşayayım derken bu çıktı karşıma ilk ayımız çok iyiydi son ayda sapıttı o sosyal medya sorununu aştık artık, evet soğudum ama şimdi ben bunu bırakırsam boşluğa düşeceğim, e tabi alışkanlıkta oldu biraz duygularımdan emin olmadan bırakamam henüz bu yüzden dedim arap saçına dönecek diye. Ayrıca sevmediğinden emin olsam bir dakka bile durmam

ayy aynen şeytan diyor ki o yazıyı profilinde paylaş ahaha Sonraki buluşmaları bekliyorum. Birde aptal gibi sevgililer gününe planlar yapıyorum hem 3. ayımızda doluyor o gün, rezervasyon yapacaktım canlı müzüklü bir mekanda yemeğe ama hakkını kaybetti

Biraz sirkelenmesi lazım onun.
Hatta hesabı iste birdahakine.
Hesap gelirken tuvalete git.
Uyuz oldum

Bundan sonraki buluşmalarda elini cebine atma. Hiç teklifte bile bulunma. Bak bakalım ne zamana kadar ödeyecek yada bunun lafını ne zaman yapacak.

Bana göre çok itici bir durum. Kızla buluşmaya gel ondan sonra hiçbir şey ödeme.

Bu tarz insanlar evlendikten sonra bile karısıyla para hesabı görüyor. İğğkkk.

Boyle bir iliski anlayisi ne gordum ne de duydum.

Karsilikli sut cekin siz birbirinize mutluluklar

Valla para odeyecegını sanmıyorum

Evet yaaa o ne öyle.. Ama sana bişi söyleyim mi, bu durumdan rahatsız olmayan bir erkeğin adamlığını sorgularım ben canım. Bazı erkekler vardır öyle bi rahatsızlık duyar ki böyle şeylerden, parası varsa buluşur yoksa bahaneler uydurur buluşmamak için. Ama kız parası yemez!! İşte ben bunlara adam derim.. Daha fazla sömürttürme kendini istersen. Cimri erkekler gerçekten ne flörtte ne de evlilikte çekilmiyo şekerim.

hem öde hemde adamın arkasından konuş ödedim diye.
ayrıca adam parası yok diye büyük ihtimalle bişey yememiş. bunu ben en azından böyle anladım.

Ben de bunu anlamıyorum hiç. Yeri gelince kadın erkek eşit. Yeri gelince centilmenlik adı altında erkekleri sömürüyoruz. Örneğin iki insan öğrenciyse ellerine geçen para bellidir. İkisi de genelde ailelerinin parasını harcıyordur. Neden sadece erkek yapıyor masrafı. Mecbur değil ki ödemeye benim yediğimi, içtiğimi. Tamam ilk buluşmada öder, hadi ikincisinde de ödedi. E adam ilişki yaşayacak diye, kızı gezdirecek, eğlendirecek diye yarı aç mı gezsin. Ya da kendi ihtiyaçlarından mı feragat etsin. Parası olmayan ilişki yaşamasın diyorsanız da kusura bakmayın ama "kadınlar erkeğin cüzdanına bakar" lafını doğrulamış oluyorsunuz. İlişki denen şey iki kişiliktir. Hesabı kadın da ödeyebilir tabi ki. Parası olmayan kadın da ilişki yaşamasın o zaman. Gezmeye, eğlenmeye, yemeye içmeye ekstra para ayıramayan herkes ölsün, sadece ortalama üstü gelire sahip olanlar yaşasın, sevsin, mutlu olsun. Kıt kanaat geçinen zaten ne hakla seviyor da aşık oluyor da ilişki yaşıyor ohoo. Zaten onlar üremesin de soyları tükensin işte ne güzel. Valla pes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…