Hesap ödeme sorunsalı

Yokluk cekmez kuzum da, hos bir sey degil benim gozumde. Ogrencisin esitlik olur, biraz ondan biraz senden gider yani ne bileyim. İs adamiyla ogrencinin aski gibi :)

Kapıdan alınıp bırakılmaya sasırmana sasırdım. Her evden alıp, bırakan yanı aracı olan insanlar iş adamı olmak zorunda değil ki. Ayrıca nesi gereksiz. Düşünsene adam aracıyla gelmiş akşam atıyorum yedik içtik cıktık hadi baysss dıyıp aracına binip, basıp gidiyor sen orada kalıyorsun. Böyle bişey yaşasam, duysam daha çok şaşırırım.

Kız nerden buldun bu zugurdu
Cimri bide mudur bul kendine napcn ogrenciyi

Kendide tutturmuş zaten evlenmeye 3 yılım var bilmem ne. Ben buna basta demistim yillarca iliski yasayamam ilk gorustu bi yil felan ya diyodu şimdi 3 yil oldu zaten. Daha iyisi cikarsa şutlucam son bi haftadir biktirdi zaten

Soğudum çünkü.

Daha iyisi çıkarsa şutlamak nedir ya. Şunu bir erkek dese karaktersizlikten başlarız şerefinden çıkarız. Yenisi olmadan mevcut sevgiliyi bırakamıyor musunuz? Önce biri bulunacak bu sonra bırakılacak, ne güzel.

Soğuduysa ayrılır insan, başka birini bulmayı beklemez ayrılmak için.

Oh ye iç gez bedava bide üstüne kız arkadaş..Yok sekerim bence birakmalisin.hep o odememeli hepte sen odememelisin.Tamam ne güzel öğrenci diye tolerans tanimissin ama oda çok iyi niyetli davranmamis.

Ne diyorlardı iyilikten maraz doğar.boşver bence şutla gitsin ..

Altina imzami atarim. Baska birini "daha iyisini" bulana kadar elde tutmak nedir hesabi baskasina kitlemekten daha cirkin bence

Ben hesabi bile esit odemekten yanayken adamin beni her bulusmada eve birakmasini istemem ki ne munasebet ben gidemiyor muyum? Benim icin anlamsiz, su anda da dusunuyorum bir kizim olsa 17-22 yas araliginda her erkek arkadasiyla bulusmasinda eve birakilsa hoslanmam. Yas araligini universite olarak dusunerek yazdim bu arada. Gozume hos gelmeyecek bir sey. ama memnun olan icin sakincasi yok yani bu benim sahsi gorusum

Sorunsal degildir o sorunlarin bitmiyordur. Ayrica odememesi cok ayip. Cimri ve bencil demek ki..

Kesinlikle soğutan bir durum.Bir kere olur iki kere olur ama bi süre sonra insan değişik bulmaya başlıyor bu durumu.

Bencede çok haklısın. Bırakmasa absürt olur.

İlk başta sana hak vermiştim.
Şuan vermiyorum.

"Daha iyisini bulunca şutluyacağım" diyen insanın duygusal yanı yoktur. Neden devam ettiğini anlayamıyorum
Kaz gelecek yerden, o kaz gelmeyecek, senin tavuk boşa gidiyor.

Bence eleman da çakal. :)
Sen daha iyisini buluncaya kadar elemana "afiyet olsun" der çıkarım bu konudan :)

yokki ya olsa müdür bırakmamda peşini Bunla tanıştım buda bana ilk başta çok değer veriyor dedim bir iki sene beklemeyebilirim herhalde evlenmek için zaten o sürede tanırım diye ama daha 2. aydan tanıttı kendini. Zaten uzun zamandır ilişkim yoktu Birde evlenmeme 1 yıl var diyen adam 3 yıla uzattı
Kız nerden buldun bu zugurdu
Cimri bide mudur bul kendine napcn ogrenciyi

Şimdi ben bunu bırakırsam boşluğa düşerim arap saçına döner durumlar. Soğudum bacım ama bir iki kere deniycem bakalım sonraki hesaplarda napıyor durumuna göre ayrılıcam zaten bu süreçte daha iyisi çıkarsa niye bırakmıyım ayrılmak için birçok sebebim varken? valla o bencilse ben daha bencilim kusura bakmayında

Benim azda olsa suçum var birazda ben alıştırdım ama ayak yaptım ben öderim diye baktım sesini çıkarmıyor hep bana girdi. sonraki buluşmalarda ben sesimi çıkarmayacağım bakalım napacak baktım benden bekliyor dediğiniz gibi yol vereceğim kızlar..
Ayol sadece kendi yediginin ictiginin parasini versen tamam diyecegim de adamin da masrafini karsiliyormussunuz.

Olmaz yahu.

Birini sen ödediysen, 2. İçin 'hadi öde de gidelim' de. Madem sıkıntısı Yok.

erkek arkadasin seni yolunacak kaz gibi goruyor olabilir mi ? sen iyisi bu erkek arkadasinla sadece ''arkadas '' ol yada hic olma ...

Kesinlikle soğutan bir durum.Bir kere olur iki kere olur ama bi süre sonra insan değişik bulmaya başlıyor bu durumu.

Sanki o benden daha iyisini bulunca beni şutlamayacakta
Şimdi ben bunu bırakırsam boşluğa düşerim arap saçına döner durumlar. Soğudum bacım ama bir iki kere deniycem bakalım sonraki hesaplarda napıyor durumuna göre ayrılıcam zaten bu süreçte daha iyisi çıkarsa niye bırakmıyım ayrılmak için birçok sebebim varken? valla o bencilse ben daha bencilim kusura bakmayında

Altina imzami atarim. Baska birini "daha iyisini" bulana kadar elde tutmak nedir hesabi baskasina kitlemekten daha cirkin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…