- 19 Eylül 2009
- 2.460
- 1.187
- 333
- 40
- Konu Sahibi yasemin010103
-
ıyı de canım hep kız oduyormus.bence ıdealı 3 kere çocuk odese bır kere kızın odemesıdır.tabı bu ogrencıler ıcın gecerlı.çocuk çalışsaydı 5-6 kez erkek 1 kez kız odemelı derdımhem öde hemde adamın arkasından konuş ödedim diye.
ayrıca adam parası yok diye büyük ihtimalle bişey yememiş. bunu ben en azından böyle anladım.
hem öde hemde adamın arkasından konuş ödedim diye.
ayrıca adam parası yok diye büyük ihtimalle bişey yememiş. bunu ben en azından böyle anladım.
ıyı de canım hep kız oduyormus.bence ıdealı 3 kere çocuk odese bır kere kızın odemesıdır.tabı bu ogrencıler ıcın gecerlı.çocuk çalışsaydı 5-6 kez erkek 1 kez kız odemelı derdım
ayrıl bence ayrılırken de nedenını soyle:)Yahu devam sayfaları okumadın sanırım. Çocuğun parası var yok değil. Hiç olmasa eyvallah, ama olduğu halde ben hesap öderken sesini çıkarmayıp kenara çekiliyor. Dün akşam dışarı çıkmamız bana 100 TL'ye patlayınca kendi kendime dedim artık bir dur kızım bu nedir. 2 aydır birlikteyiz nerdeyse 7 8 kere buluştuk en fazla iki kere ödedi oda yine ucuz hesapları kahve felan...
Evet yaaa o ne öyle.. Ama sana bişi söyleyim mi, bu durumdan rahatsız olmayan bir erkeğin adamlığını sorgularım ben canım. Bazı erkekler vardır öyle bi rahatsızlık duyar ki böyle şeylerden, parası varsa buluşur yoksa bahaneler uydurur buluşmamak için. Ama kız parası yemez!! İşte ben bunlara adam derim.. Daha fazla sömürttürme kendini istersen. Cimri erkekler gerçekten ne flörtte ne de evlilikte çekilmiyo şekerim.
ayrıl bence ayrılırken de nedenını soyle:)
Sürekli erkeğin hesap ödemesine bende karşıyım ama sizinki çok iticiymiş.
Esim ogrenciyken bana hic hesap odetmedi.
Yalvarirdim odeyeyim diye cok kizardi.
Bende evde hazilayip gotururdum ona odediklerinin altinda ezilmemek icin.
Simdi de ikimizde calisoyoruz bir gun bile bana hesap odetmedi.
Bana cok itici geliyor boyle durumlar.
Boşverrrr niye derdine yanasınki yol ver gitsinDerdime yanayım ben
Ya evet biz de evden yiyecek çok taşırdık birbirimize.Esim ogrenciyken bana hic hesap odetmedi.
Yalvarirdim odeyeyim diye cok kizardi.
Bende evde hazilayip gotururdum ona odediklerinin altinda ezilmemek icin.
Simdi de ikimizde calisiyoruz bir gun bile bana hesap odetmedi.
Bana cok itici geliyor boyle durumlar.
Ya evet biz de evden yiyecek çok taşırdık birbirimize.
Kampüste bahçede oturup yerdik,pek tatlı olurdu...
Ayyy dün geceden beri gençlik aşkı sardı dört bir yanımızı.
Pek tatlı bence...
Ben de kek ve börek yapardım hep.Ben hesabi o oduyor mahcup oluyorum diye sarma sarar sigara böregi felan yapardim.
Simdi is cocuk derken yapamiyorum bana iyi fragman verdin simdi goremiyoruz sarmalar borekler diyor
+1Hesabı illa erkek öder diye bi şey yok aslında. İlişkide böyle şeylerin lafı olmamalı, ilk buluşmada erkek ödemeli, ilişkinin ileriki zamanlarında farketmemeli kimin ödediği. Bi gün o, bi gün sen, yemek sendense, sinema ondan gibi.
Ama sen öderken elini cebine atmayıpta kenarda izleyen ve bunu sürekli yapan, alışkanlık haline getirmiş olan erkek benim gözümde çok iticidir ve soğuma sebebidir.
Ben hesabi bile esit odemekten yanayken adamin beni her bulusmada eve birakmasini istemem ki ne munasebet ben gidemiyor muyum? Benim icin anlamsiz, su anda da dusunuyorum bir kizim olsa 17-22 yas araliginda her erkek arkadasiyla bulusmasinda eve birakilsa hoslanmam. Yas araligini universite olarak dusunerek yazdim bu arada. Gozume hos gelmeyecek bir sey. ama memnun olan icin sakincasi yok yani bu benim sahsi gorusum
bunun nesi içinizde kaldı, şimdi yaptırın madem içinizde kaldıysa.Bir kez kapıdan alınıp kapıda bırakılmış değilim yanarım yanarım ona yanarım.Kimsenin arabası yoktu.Öyle gönlümce bol bol hesaplarım da ödenmedi.Ah ah içimde kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?