Hesap ödeme sorunsalı

hem öde hemde adamın arkasından konuş ödedim diye.
ayrıca adam parası yok diye büyük ihtimalle bişey yememiş. bunu ben en azından böyle anladım.
ıyı de canım hep kız oduyormus.bence ıdealı 3 kere çocuk odese bır kere kızın odemesıdır.tabı bu ogrencıler ıcın gecerlı.çocuk çalışsaydı 5-6 kez erkek 1 kez kız odemelı derdım

Yahu devam sayfaları okumadın sanırım. Çocuğun parası var yok değil. Hiç olmasa eyvallah, ama olduğu halde ben hesap öderken sesini çıkarmayıp kenara çekiliyor. Dün akşam dışarı çıkmamız bana 100 TL'ye patlayınca kendi kendime dedim artık bir dur kızım bu nedir. 2 aydır birlikteyiz nerdeyse 7 8 kere buluştuk en fazla iki kere ödedi oda yine ucuz hesapları kahve felan...
hem öde hemde adamın arkasından konuş ödedim diye.
ayrıca adam parası yok diye büyük ihtimalle bişey yememiş. bunu ben en azından böyle anladım.

ayrıl bence ayrılırken de nedenını soyle:)

Çokkk haklısın, sonraki iki buluşmada takip edicem baktım bi cacık olmaz ayrılıcam yoksa ömrümü bu adamın karnını doyurarak geçiremem

Esim ogrenciyken bana hic hesap odetmedi.

Yalvarirdim odeyeyim diye cok kizardi.

Bende evde hazilayip gotururdum ona odediklerinin altinda ezilmemek icin.

Simdi de ikimizde calisiyoruz bir gun bile bana hesap odetmedi.

Bana cok itici geliyor boyle durumlar.

Derdime yanayım ben
Sürekli erkeğin hesap ödemesine bende karşıyım ama sizinki çok iticiymiş.

Ya evet biz de evden yiyecek çok taşırdık birbirimize.
Kampüste bahçede oturup yerdik,pek tatlı olurdu...
Ayyy dün geceden beri gençlik aşkı sardı dört bir yanımızı.
Pek tatlı bence...

Ya evet biz de evden yiyecek çok taşırdık birbirimize.
Kampüste bahçede oturup yerdik,pek tatlı olurdu...
Ayyy dün geceden beri gençlik aşkı sardı dört bir yanımızı.
Pek tatlı bence...

Ben hesabi o oduyor mahcup oluyorum diye sarma sarar sigara böregi felan yapardim.

Simdi is cocuk derken yapamiyorum bana iyi fragman verdin simdi goremiyoruz sarmalar borekler diyor

Ben hesabi o oduyor mahcup oluyorum diye sarma sarar sigara böregi felan yapardim.

Simdi is cocuk derken yapamiyorum bana iyi fragman verdin simdi goremiyoruz sarmalar borekler diyor
Ben de kek ve börek yapardım hep.
O da annesinin yaptıklarını taşırdı. Hatta kadınceğiz gerçekten muhteşem peynirli poğaça bir de o etimekle yapılan prenses mi kraliçe mi ne onun tatlısını bana özel gönderirdi sağolsun...
O değil de herkes yoluna gitti bizde sonra.
Kocacığım yapıyor şimdi evde böreği de yemeği de...
Şu ilk pislik haricinde şanslı kadınmışım bu hayatta Allahıma çok şükür!!!

Sen alıştırmışsın baya baksana elini daha cebine bile değdirmiyormuş banada çok itici gelirdi. Ben ayrılırdım.

+1

Arabada kimse kimseyı yemıyor sonuçta. Cocugun arabası var benım yok dıye ayrı dunyaların ınsanlarıyız moduna gırıp birlikte olunmayacak mı? Aracım var aracı olmayan arkadasımla bile buluşsam eve veya yakın bıyerı bırakırım bende. Bence sız fazla abartıyorsunuz bu eşitlik işini

Valla sürekli erkeğin hesap ödemesi nasıl cinsiyetçi bir yaklaşım ve saçma ise, (ki bu tipler sonra kadın erkek eşitliğinden dem vurup komik duruma düşerler hep)
Kadınında sürekli hesap ödemesi cinsiyetçi ve kullanılmışlık gibi...
İlişkiye devam etme derim yiyici erkek hiç çekilmez çünkü fakat ille de devam edeceksen alman hesabına geçin, herkes kendi yediğini ödesin.

Evlenmeye kaksanız desene erkek tarafı siz olacaksınız istemeye siz gider dügünüde siz yaparsanız .
Siz bundan sonra buluşmaya gittiginizde tok gidin olduki hesap ödenecek bir durum oldu hesap gelmeden tuvalete gidin eger adam hesabı ödemezse totosuna tekmeyi yapıştırın gitsin .

Bir kez kapıdan alınıp kapıda bırakılmış değilim yanarım yanarım ona yanarım.Kimsenin arabası yoktu.Öyle gönlümce bol bol hesaplarım da ödenmedi.Ah ah içimde kaldı.
bunun nesi içinizde kaldı, şimdi yaptırın madem içinizde kaldıysa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…