- 17 Mayıs 2017
- 92
- 38
- 3
- 27
- Konu Sahibi dipsizucurum
-
Herif üste çıktı ben ona zor gününde destek olmuyormuşum da derdim buluşmakmış bir de benim için bitti ben böyle biriyle devam edemem dedibence öyle bir cenaze yok
Herif üste çıktı ben ona zor gününde destek olmuyormuşum da derdim buluşmakmış bir de benim için bitti ben böyle biriyle devam edemem dedi
Olur mu canım ona göre ben bencil sadece buluşma peşinde olan onun arkasında durmayan biriyim,zaten beni ailen de istemiyor bitsin diye ekledi bir de bütün konu ben oldum,tek dileğim dönüp gelmemesiklasik tavır çünkü bir şeylerin farkına vardınız
üste çıkarak suç bastırması gerekiyordu
ayrıca bu tipler arkadaşın babasını yolda görse selam vermez cenazesi memleket
meselesi olmuş abartılı tavırlar her zamna yalan ortaya çıkmasın diye yapılır
Bitirdi beyefendi, derdi sadece buluşmak olan küçük kız çocuğuymuşum ona zor gününde destek olmayan kadının hayatında yeri yokmuş beni istemiyormuş artık2.5 ay= 10 hafta. Sadece haftaici gorusebilecekseniz 50 musait gun bos gecmis anlamina gelir. Bugun cenaze yarin cenaze ee? 50 gun boyunca hergun birisi mi vefat etmis. Sevgilisine 1 saat ayiramiyorsa bu ilişkiyi sorgulayin derim
Bitirdi, konuştuk yarım saat önce benim tek derdim sadece buluşmakmış istediği olmayan küçük kız çocukları gibiymişim onun zor gününde destek olmak yerine buluşamadık diye kavga çıkartıyormuşum sabahtan beri kendini haksız konuma düşürüyormuş susayım konu uzatmayayım diye kendini kötülemiş ama ona zor anında destek olmayan insanın hayatında yeri yokmuş benimle ömrünün geri kalanını devam ettiremezmişÇok üzgünüm ama kesinlikle seni oyalıyor
Bence görüşme bile
Çok huylandım ben bu adamdan
Hiç iyi şeyler hissetmiyorum
İçinde olduğun için göremiyorsun belki ama gerçekten altından kötü şeyler çıkacağını düşünüyorum
Hiç normal değil
Ve ayrılık,aradı daha demin benim tek derdim buluşmakmış şu an ona destek olmam gerekiyormuş sanki ben mi öldürdüm adamı senin derdin ne dedi elinden oyuncağı alınmış kız çocuğu gibiymişim buluşamadık diye kavga çıkartıyormuşum onun zor gününde yanında olmayan kadının hayatında yeri yokmuş ömrünün geri kalanını benimle devam ettiremezmiş onun için bitmiş her şey, şu an arkadaşımın yanında olmak yerine seninle burda kim haklı kim haksız tartışıp arkadaşıma ihanet ediyorum uğraşamıcam daha fazla dedi tamam dedim yolun açık olsun dedi ve kapandı telefon
Ya ne olacakmış buluşmayacakmışsınızda,aşk uzay boşluğunda mı yeşerip kök salacaktı?10 yıl platonik takılırdınız,30 yıl buluşsammı diye düşünürdü.Bastonlarınıza karanfil takarak buluşurdunuzBitirdi beyefendi, derdi sadece buluşmak olan küçük kız çocuğuymuşum ona zor gününde destek olmayan kadının hayatında yeri yokmuş beni istemiyormuş artık
Haketmediğim şeyler söylemesi canımı sıktı ben elimden geleni yaptım bu süreçte kendi de her zaman yaptığın fedakarlıkların farkındayım bu yüzden seni çok seviyorum derdi şimdi istediği olmayınca kavga çıkartan küçük kız çocuğu olmuşum güyaYa ne olacakmış buluşmayacakmışsınızda,aşk uzay boşluğunda mı yeşerip kök salacaktı?10 yıl platonik takılırdınız,30 yıl buluşsammı diye düşünürdü.Bastonlarınıza karanfil takarak buluşurdunuzTabii baktı foyasının çıkması yakındır,tüydü.Boşver,bak gördün,3 günde güven verenlere inanma.Körpecik kızsın
Bütün derdi buluşmak olan biriymişim onun sorunu varken yanında destek çıkmayan birini istemiyormuş benimle devam edemezmıs bitirdiAllah askina istanbulda otobus ne kadar? İzmirde 1.5 istanbulda hadi 2tl olsun. 2tl de dönüşe bassa 4 tl. Sadece sarilmak istiyorum sana birsey alabilecek maddi gucum yok dese ne olur sanki?
Bence adam gorusmek istemiyor. Ben olsam 2.5 ay beklemezdim. Sevgilimin evi dibimde nerdeyse 5 senedir beraberiz 2 gun birbirimizi gormesek huzursuz oluyoruz, ozluyoruz cunku seviyoruz.
Bence bu sekilde yurumeyecegini konusmalisin cocukla
Dönerler canım,zamanla tanıyacaksın.Neden o sözleri söyledi biliyormusun,sen ona söylemediğin için.Üzülme buda bir tecrübedir.Bundan sonra haketmeyene değer verme.Senden bir kaç yaş büyükken arkadaş vasıtasıyla tanıştığım adam tatlı diller dökerek babamın işyerinin cirosunu,başka ortak olup olmadığını öğrenmeye çalışıyordu.Damat olsa kazancı ne olur diye.Allahtan halam bizi hep öğütlerdi de erken farkettim.Böyle böyle öğreneceksin hayatı ve haketmeyene güvenmemeyi,üzülme...Haketmediğim şeyler söylemesi canımı sıktı ben elimden geleni yaptım bu süreçte kendi de her zaman yaptığın fedakarlıkların farkındayım bu yüzden seni çok seviyorum derdi şimdi istediği olmayınca kavga çıkartan küçük kız çocuğu olmuşum güyaEn kötü gününde bile ona destek olacağımı bildiğini söyleyen adam şimdi nasıl 360 derece döndü anlayamadım
Bitirdi,onun şu an zor günüymüş ben yanında olup destek olmuyormuşum sabahtan beri alttan alıyormuş kendini haksız konumuna düşürüyormuş sırf uzamasın diye ama ben küçük kız çocuğu gibi buluşamadık diye kavga ediyormuşum çekemezmiş daha fazla onun arkasında durmayıp buluşma mevzusu açan birinin onun hayatında yeri yokmuşBence para meselesi değil sonuçta lüks restorana götürecek değil ya bir yerde çay da içilir oturulur yani bence bahane ve artık rest çekmenin zamanı gelmiş görüşmeyeceksek burada konuşmanın anlamı yok deyim kestirip atın istiyorsa döner de görüşür de istemiyorsa sesi çıkmaz biter.
Bu kadar laf ettikten sonra birdaha dönmez diye düşünüyorum ki ulaşabileceği her yerden engelledim benden uzakDönerler canım,zamanla tanıyacaksın.Neden o sözleri söyledi biliyormusun,sen ona söylemediğin için.Üzülme buda bir tecrübedir.Bundan sonra haketmeyene değer verme.Senden bir kaç yaş büyükken arkadaş vasıtasıyla tanıştığım adam tatlı diller dökerek babamın işyerinin cirosunu,başka ortak olup olmadığını öğrenmeye çalışıyordu.Damat olsa kazancı ne olur diye.Allahtan halam bizi hep öğütlerdi de erken farkettim.Böyle böyle öğreneceksin hayatı ve haketmeyene güvenmemeyi,üzülme...
Niye,kendi babası mı ölmüş,babası ölen bile toprağa verip evine dönüyor,yapacak bir şey yok.Yavuz hırsız ev sahibini bastırır, tipik.Ağlayayım filan deme sakın şu adı var kendi yok lüzümsuza...Bitirdi,onun şu an zor günüymüş ben yanında olup destek olmuyormuşum sabahtan beri alttan alıyormuş kendini haksız konumuna düşürüyormuş sırf uzamasın diye ama ben küçük kız çocuğu gibi buluşamadık diye kavga ediyormuşum çekemezmiş daha fazla onun arkasında durmayıp buluşma mevzusu açan birinin onun hayatında yeri yokmuş
Niye,kendi babası mı ölmüş,babası ölen bile toprağa verip evine dönüyor,yapacak bir şey yok.Yavuz hırsız ev sahibini bastırır, tipik.Ağlayayım filan deme sakın şu adı var kendi yok lüzümsuza...Bitirdi,onun şu an zor günüymüş ben yanında olup destek olmuyormuşum sabahtan beri alttan alıyormuş kendini haksız konumuna düşürüyormuş sırf uzamasın diye ama ben küçük kız çocuğu gibi buluşamadık diye kavga ediyormuşum çekemezmiş daha fazla onun arkasında durmayıp buluşma mevzusu açan birinin onun hayatında yeri yokmuş
İster istemez gözler doluyorNiye,kendi babası mı ölmüş,babası ölen bile toprağa verip evine dönüyor,yapacak bir şey yok.Yavuz hırsız ev sahibini bastırır,
Niye,kendi babası mı ölmüş,babası ölen bile toprağa verip evine dönüyor,yapacak bir şey yok.Yavuz hırsız ev sahibini bastırır, tipik.Ağlayayım filan deme sakın şu adı var kendi yok lüzümsuza...
tipik.Ağlayayım filan deme sakın şu adı var kendi yok lüzümsuza...
Başından beri olmayan şeyi iterek devam ettirmeye çalışmışım yeni fark ediyorum3 adimlik yerdesiniz 2.5 aydir gorusmemis tanismamissiniz.
Ve buna iliski mi diyorsunuz.
Lutfen yani neden ortada olmayan biri ve bir sey icin kendinizi darliyorsunuz.
Ben avrupa yakasinin 1 ucundayim erkek arkadasim anadolu yakasinin diger ucunda.gerekirse her gun gelmek zorunda geliyorda.baska turlu nasil iliski yasiyorum diyecegim ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?