Heves ve hayal kırıklığı

Herif üste çıktı ben ona zor gününde destek olmuyormuşum da derdim buluşmakmış bir de benim için bitti ben böyle biriyle devam edemem dedi

klasik tavır çünkü bir şeylerin farkına vardınız
üste çıkarak suç bastırması gerekiyordu
ayrıca bu tipler arkadaşın babasını yolda görse selam vermez cenazesi memleket meselesi olmuş
abartılı tavırlar her zamna yalan ortaya çıkmasın diye yapılır

Olur mu canım ona göre ben bencil sadece buluşma peşinde olan onun arkasında durmayan biriyim,zaten beni ailen de istemiyor bitsin diye ekledi bir de bütün konu ben oldum,tek dileğim dönüp gelmemesi

2.5 ay= 10 hafta. Sadece haftaici gorusebilecekseniz 50 musait gun bos gecmis anlamina gelir. Bugun cenaze yarin cenaze ee? 50 gun boyunca hergun birisi mi vefat etmis. Sevgilisine 1 saat ayiramiyorsa bu ilişkiyi sorgulayin derim
Bitirdi beyefendi, derdi sadece buluşmak olan küçük kız çocuğuymuşum ona zor gününde destek olmayan kadının hayatında yeri yokmuş beni istemiyormuş artık

Bitirdi, konuştuk yarım saat önce benim tek derdim sadece buluşmakmış istediği olmayan küçük kız çocukları gibiymişim onun zor gününde destek olmak yerine buluşamadık diye kavga çıkartıyormuşum sabahtan beri kendini haksız konuma düşürüyormuş susayım konu uzatmayayım diye kendini kötülemiş ama ona zor anında destek olmayan insanın hayatında yeri yokmuş benimle ömrünün geri kalanını devam ettiremezmiş

Bitirdiyse zaten buluşmak istemiyormuş anlamına geliyor bu bence.zaten 2.5 ayda hic gorusmemek nedir?yani bence gorusmek isteyen aramak isteyen herturlu imkan yaratir.

Bitirdi beyefendi, derdi sadece buluşmak olan küçük kız çocuğuymuşum ona zor gününde destek olmayan kadının hayatında yeri yokmuş beni istemiyormuş artık
Ya ne olacakmış buluşmayacakmışsınızda,aşk uzay boşluğunda mı yeşerip kök salacaktı?10 yıl platonik takılırdınız,30 yıl buluşsammı diye düşünürdü.Bastonlarınıza karanfil takarak buluşurdunuzTabii baktı foyasının çıkması yakındır,tüydü.Boşver,bak gördün,3 günde güven verenlere inanma.Körpecik kızsın

Haketmediğim şeyler söylemesi canımı sıktı ben elimden geleni yaptım bu süreçte kendi de her zaman yaptığın fedakarlıkların farkındayım bu yüzden seni çok seviyorum derdi şimdi istediği olmayınca kavga çıkartan küçük kız çocuğu olmuşum güya En kötü gününde bile ona destek olacağımı bildiğini söyleyen adam şimdi nasıl 360 derece döndü anlayamadım

Bütün derdi buluşmak olan biriymişim onun sorunu varken yanında destek çıkmayan birini istemiyormuş benimle devam edemezmıs bitirdi

Dönerler canım,zamanla tanıyacaksın.Neden o sözleri söyledi biliyormusun,sen ona söylemediğin için.Üzülme buda bir tecrübedir.Bundan sonra haketmeyene değer verme.Senden bir kaç yaş büyükken arkadaş vasıtasıyla tanıştığım adam tatlı diller dökerek babamın işyerinin cirosunu,başka ortak olup olmadığını öğrenmeye çalışıyordu.Damat olsa kazancı ne olur diye.Allahtan halam bizi hep öğütlerdi de erken farkettim.Böyle böyle öğreneceksin hayatı ve haketmeyene güvenmemeyi,üzülme...

Bitirdi,onun şu an zor günüymüş ben yanında olup destek olmuyormuşum sabahtan beri alttan alıyormuş kendini haksız konumuna düşürüyormuş sırf uzamasın diye ama ben küçük kız çocuğu gibi buluşamadık diye kavga ediyormuşum çekemezmiş daha fazla onun arkasında durmayıp buluşma mevzusu açan birinin onun hayatında yeri yokmuş

Bu kadar laf ettikten sonra birdaha dönmez diye düşünüyorum ki ulaşabileceği her yerden engelledim benden uzak

Niye,kendi babası mı ölmüş,babası ölen bile toprağa verip evine dönüyor,yapacak bir şey yok.Yavuz hırsız ev sahibini bastırır, tipik.Ağlayayım filan deme sakın şu adı var kendi yok lüzümsuza...

Niye,kendi babası mı ölmüş,babası ölen bile toprağa verip evine dönüyor,yapacak bir şey yok.Yavuz hırsız ev sahibini bastırır, tipik.Ağlayayım filan deme sakın şu adı var kendi yok lüzümsuza...

3 adimlik yerdesiniz 2.5 aydir gorusmemis tanismamissiniz.
Ve buna iliski mi diyorsunuz.
Lutfen yani neden ortada olmayan biri ve bir sey icin kendinizi darliyorsunuz.
Ben avrupa yakasinin 1 ucundayim erkek arkadasim anadolu yakasinin diger ucunda.gerekirse her gun gelmek zorunda geliyorda.baska turlu nasil iliski yasiyorum diyecegim ki.

İster istemez gözler doluyor

Başından beri olmayan şeyi iterek devam ettirmeye çalışmışım yeni fark ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…