- 17 Mayıs 2017
- 92
- 38
- 3
- 27
- Konu Sahibi dipsizucurum
-
Belki de öyle çünkü gayet yakışıklı hatta fazlasıyla tabi herkese göre farklıdır bu kavram ama 50 kişiye sorsan beğenmeyen 2 ya da 3 kişiden fazlası olmaz desem anlaşılır olur sanırımBence o adam sana tipiyle alakali fena yalan söylemiş cesaret edemiyor gelmeye
Elimde değil
Ve ayrılık,aradı daha demin benim tek derdim buluşmakmış şu an ona destek olmam gerekiyormuş sanki ben mi öldürdüm adamı senin derdin ne dedi elinden oyuncağı alınmış kız çocuğu gibiymişim buluşamadık diye kavga çıkartıyormuşum onun zor gününde yanında olmayan kadının hayatında yeri yokmuş ömrünün geri kalanını benimle devam ettiremezmiş onun için bitmiş her şey, şu an arkadaşımın yanında olmak yerine seninle burda kim haklı kim haksız tartışıp arkadaşıma ihanet ediyorum uğraşamıcam daha fazla dedi tamam dedim yolun açık olsun dedi ve kapandı telefon
böyle yapmama gerek kalmadan kendisi bitirdiilk aklima gelen adamin evli oldugu, oldu. Hadi bir kere olur iki kere olurda 4-5 kere tamda o gün birsey olmasi tesadüf olamaz. Ben olsam ültimatom koyardim: ya haftaya görüsüruz yada biter diye.
kendini bu şekilde bastırmaya çalıştı diye düşünüyorum tutmadı amaaboww zor günü neymiş..desteğini olmuş bitmiş 40 gün yas mı tutacakmış ?
arkadaşınada ihanet ediyormuş hasbam.. komik çocukmuş ha..
tekrar söylüyorum cenaze falan yok yalan hepsi..
Ben bahane mi uyduruyorum senden daha çok istiyorum buluşmayı ama elimde değil bunaldım artık evet haklısın her defasında denk geliyor ama adamı da ben öldürmedim ya falan dedi sonra ben bağırınca benim ayarımı bozma şimdi içerde arkadaşlarım var cenaze evi demem ağzıma geleni sayarım biri gelip duysa seninle burda buluşma mevzusu yüzünden tartıştığımı bana sen ne kadar şerefsizsin derler senin amacın belli bulusmadık diye küçük kız çocuğu gibi mızmızlanıyorsun zor günümde yanımda olacağına köstek olan kadının hayatımda işi yok ne düşünürsen düşün uğraşamam ben seninle bi ömür gecıremem daha kötü bir olay olsa neler yaparsın belli olmaz bıttı benim için yolun açık olsun dediOrtada bir yalan var ama neyle ilgilidir bilemem. Karşına çıkmaya cesaret edemeyecek bir kusuru olması yüksek ihtimal. Çünkü genelde öyle oluyor. Gerçi isteyen adam kör de olsa topal da olsa çıkar karşına. Adam oyalamış amaç sadece konuşmak ne yazık ki. İkinci ihtimalde evli, senin gibi güzel kız ona bakmış sonuçta. Zaten bitecekmiş bunu bildiği içinde üste çıkmış hepsi bu. Bir daha arar duygu sömürüsü yaparsa sakın altta kalma. Kendine güvenmeyen biriyle işim olmaz de. Sevgilimle ilk buluştuğumuz da kahve içmiştik ne battık ne çıktık yani. Bizde aynı mevkideydik bu arada. 15 dk mızı almadı buluşmak. Ne vicdan var insanlarda oyalayıp oyalayıp duruyorlar. Yazık cidden.
Yaw he he. Küçük emrah modunda dolaşıp duruyor adam. Bu ne acitasyon diyemedin mi? Bal gibi de senin ciddi düşündüğünü bildiği için sorumluluk almadan devam etmek istiyor. Seninle buluşacak parası yok ama oraya buraya gitmeye var. Ayrıca zaten işsizmiş 10 haftada salı buluşamazsa çarşamba buluşabilir yalanın dik alası bu herhalde.Ben bahane mi uyduruyorum senden daha çok istiyorum buluşmayı ama elimde değil bunaldım artık evet haklısın her defasında denk geliyor ama adamı da ben öldürmedim ya falan dedi sonra ben bağırınca benim ayarımı bozma şimdi içerde arkadaşlarım var cenaze evi demem ağzıma geleni sayarım biri gelip duysa seninle burda buluşma mevzusu yüzünden tartıştığımı bana sen ne kadar şerefsizsin derler senin amacın belli bulusmadık diye küçük kız çocuğu gibi mızmızlanıyorsun zor günümde yanımda olacağına köstek olan kadının hayatımda işi yok ne düşünürsen düşün uğraşamam ben seninle bi ömür gecıremem daha kötü bir olay olsa neler yaparsın belli olmaz bıttı benim için yolun açık olsun dedive olanlara akıl erdiremiyorum artık
Kendi içini rahatlatmak için bana atmadığı çamur kalmadı bencilden tut çocukça düşünmeye kadarYaw he he. Küçük emrah modunda dolaşıp duruyor adam. Bu ne acitasyon diyemedin mi? Bal gibi de senin ciddi düşündüğünü bildiği için sorumluluk
almadan devam etmek istiyor. Seninle
buluşacak parası yok ama oraya buraya gitmeye var. Ayrıca zaten işsizmiş 10 haftada salı buluşamazsa çarşamba buluşabilir yalanın dik alası bu herhalde.
O bitirmiş ben bitirmişim gibi mevzulara takılmıyorum canımı sıkan 2,5 aydır ne sorunu olursa olsun gece gündüz demeden dinleyip destek olan ben,defalarca heveslenıp hayali kırılan da benim şimdi ona göre ben buluşamıyoruz diye kavga çıkartan zor gününde destek olmayan bencil çıkarını düşünen biriymişimAdam sizinle huluşmak istemiyormuş zaten. Bu kadar tesadüf üst üste gelmiş, mahcup olacağına yağ gibi üste çıkmış kendini acındırıp seni suçluyor. Bitirmek istiyormuş bahane olmuş. Keşke önce sen uğraşamam deyip bitirseydin.
Tercüme edeyim hemen canım,yok ya ne zahmeti...Güzel kız, benim seninle ileriye dönük bir planım yok,en azından şimdilik,ama orada dur,beni bekle sen yinede,eğer senden güzel ve zenginini bulamazsam açıkta kalmayayım.Senin zamanınmı bekleyişin mi,hadi güzeliiim yapma,baksana kaçıncıya seni ekiyorum,bir rest çekmediysen avucumdasın demektir.
Benim anladığım bu canım,şimdi sana ne diller döker,yeni bir randevuya kadar...Bir arkadaşın dediği gibi ona mı kaldın,sanki 60 yıl önceside,bir türlü buluşamadınız.Belgin Dorukla Ediz Hun bile bu kadar çaresiz kalmamıştır,bu filmleri de geçti.Ama hepsi çok bayat... @Cilekli sakiz üstadın bir sözü var.Bahane g.t gibidir,herkeste bulunur...
Bitirdi, konuştuk yarım saat önce benim tek derdim sadece buluşmakmış istediği olmayan küçük kız çocukları gibiymişim onun zor gününde destek olmak yerine buluşamadık diye kavga çıkartıyormuşum sabahtan beri kendini haksız konuma düşürüyormuş susayım konu uzatmayayım diye kendini kötülemiş ama ona zor anında destek olmayan insanın hayatında yeri yokmuş benimle ömrünün geri kalanını devam ettiremezmiş
Belki de öyle çünkü gayet yakışıklı hatta fazlasıyla tabi herkese göre farklıdır bu kavram ama 50 kişiye sorsan beğenmeyen 2 ya da 3 kişiden fazlası olmaz desem anlaşılır olur sanırım
Google'da aratçan dimi kopyala yapıştır mı yapmış diyeAy
Dedim ben mokluk çıkar diye
Çünkü o kadar bariz ki
Evet daha küçük bir kız çocuğusun
18sin
Körpeciksin
Safsın (artniyetsiz anlamında)
Bunda ne var?
Ayrıca gördüm fotoğrafını çok güzel bir kızsın
Sosyal bir ortama girsen en az 2-3 kişi peşine takılır
Böyle adı sanı olmayan bir ilişkiye heba edecek değilsin bu güzelliği
Kendinin farkına var biraz
Bana atsana şu çok yakışıklı adamın bir fotoğrafını
Merak ettim bir şey deneyeceğim
Google'da aratçan dimi kopyala yapıştır mı yapmış diye
Ay
Özel olarak atıyorum
Ay
Çünkü o kadar bariz ki
18sin
Körpeciksin
Bunda ne var?
Çünkü o kadar bariz ki
18sin
Körpeciksin
Bunda ne var?
Ay
Çünkü o kadar bariz ki
18sin
Körpeciksin
Bunda ne var?
Atıyorum hemenTabii ki
Tersli düzlü arama yaparız
Ayrıca çok merak ettim ne kadar
yakışıklıymış böyle uğruna 2 ay beklenecek kadar
Bende bende merak ettimTabii ki
Ayrıca çok merak ettim ne kadar yakışıklıymış böyle uğruna 2 ay beklenecek kadar
Attım bakalım ne çıkacakBende bende merak ettim
Geldi mi yolladımTabii ki
Ayrıca çok merak ettim ne kadar yakışıklıymış böyle uğruna 2 ay beklenecek kadar
Atıyorum hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?