Onların söylemesine gerek yok. Siz gelen para ile mevcut borçları kapatacaksınız. Böylece sizin fazladan bir 30 bin borcunuz olmayacaktı. Bu faizsiz borcu ödemek için de bir ödeme planı hazirlayacaktiniz. Size çok büyük iyilik yapmışlar ancak siz bu iyiliği suistimal etmişsiniz. Sanırım gelen parayı borcu kapatmak yerine işinize yatırdıniz.Evet biz öyle düşündük çünkü istemem diyerek verdi ama daha sonra parayı ödeyin deyince ortaya 30 bin tl borç çıktı kimsenin alın terinde gözümüz yok ama bunu verirken keşke söyleselerdi 5 6 ay sonra isteriz diye almazdık hiç bu yükün altına girmezdik
Mune konumu kapatır mısın
Ne demek borc degil 30 binden bahsediyorsunuz sanki bir kahve ısmarlamıs onun hesabını soruyorlar gibi yazmışsınız bir deMerhaba arkadaşlar sizin bu konudaki düşüncelerine ihtiyacım var. Gecen sene eşimin halasıgil misafirliğe geldiler. Halasının kocası bize durup dururken paraya falan ihtiyacınız varmı veriyim dedi birileri onlara paraya sıkışgınlar yardım edin falan demişler. Eşimde yok amca sağ ol istemez falan dedi.Ama ısrarla ne kadar istersen veriyim vallahi istemem falan diye üsteledi. Eşim ısrar edince artık 25 bin lira kadar falan borcum var dedi ama daha fazlaydı eşim o kadarını dedi ve o gün 25 bin derken 30 bin lira para verdiler ama bu parayı biz onlardan istemedik borçta istemedik biraz sıkıntımız vardı onuda bir şekilde hallederdim. Kalkıpta o kadar borcumuz varken birde başkasından borç istemeye gerek yoktu. Halasıgilde sonra öderseniz şu zaman verir edersin böyle bir konuşma yapmadılar. Bu arada kendilerinin durumlarda çok iyi daireleri dükkanları var ikişer emekli maaaşları var bankada falanda paraları bulunuyor. Aradan 5 6 ay geçti ve amcası aradı parayı ne zaman ödeyeceksin birazını falan versen ödesen diye eşimde siz bana o parayı borç olarak vermediniz şimdi ne parası istiyonuz istemem diyerek verdiniz. Benim o kadar borcum vardı. Borç olarak verdiğinizi deseydiniz,hiç almazdım o parayı dedi. Karşımızdaki insanların konuşmaları çok kırıcı laf konuşmayı bilmiyorlar insanın kafasına taş vurur gibi cümleler ediyolar. Biz bu kadar sıkıntının içinde birde 30 bin tl borç sahibi olduk. Yok diyorsun şu anda ödeyemeyiz diyoruz ama anlamıyorlar birgün halası arar bir gün oğlu parayı ne zaman ödüyon birazını getir diyorlar. Şu anda bizden gelecek 30 bintlye muhtaç kalmışda değiller zenginler. Böyle bir durumda siz napardınız ödermiydiniz.biz bu parayı verecez ama şu anda verecek durumumuz yok.
30 bin tl yi kim kime verir allah aşkına adam hayır kurumu mu para dağıtsınbiz istemedik zorla verdi
Vallahi istemeyiz dedi
Şimdi hibe degilde ne bu
30 bin tl yi kim kime verir allah aşkına adam hayır kurumu mu para dağıtsın
Adam kibarlık etmiş canım ondan ilk istememiş . Sonra baktı ki bunların paranın üzerine yattığını anlayınca istemeye başlamışlar . Benimde kv bizim hesaba 1000 tl yollamış biz istememiştik bi durum vardı o sırada . Sonra biz ona gidince parayı çektik verecektik resmen üzerine atladı gözlerinde ışık yandı . İlk almam etmem dedi hemen aldı hahahaha30 tl verseydi hibe... 30bin tl annen baban verir sadece ...dayimda trilyoner o parayi getirip bana hayatta vermez ..verirse de ister ..vallahi istemeyiz derken adam sıkiştırmayiz rahat odeyin diyerek vermis..ama ne gorduyse geri istemis..o kisim karanlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?