- 31 Ekim 2006
- 2.837
- 3.169
- 698
- Konu Sahibi simgemerve
-
küçükken annem terlit fırlatıyodu sadece ama abimi çok dövüyodu çok yaramazmış 1 yaş var zaten aramızda bende hatırlıyorum za çok evi yakıyodu az kalsın :18:
bende 18 ve 19 yaşımdayken babamdan şiddet gördüm çok kötü dövmüştü beni
abimde çok sinirli o bana sayar g.zekalı s.lak ap.tl diye ama ben ona ap.l dediğim için beni dövmüştü parmağım kırılmıştı hastaneye ggtiğimde şikayetçi olucaktım babam beni tehtid etti kapıya çarptı denilerek olay geçiştirildi
üstelik babamın beni dövmeside abimin dayağının üzerine geldi parmağım kırıldığından dolayı 3 ay alçıda kalmıştı o sıra kendimide koruyamadım öldürüyodu az kalsın beni nedenini söylesem gülersiniz bile
çok şey yaşattılar bana sağolsunlar
Annemden babamdan yemedim hiç.tokat bile ama ablamdan acayip dayak yemişliğim var bir kez.Kaşımın gözümün duvarlarda patladığını biliyorum.
Ablam o zaman 19 yaşındaydı ben 9 yaşındaydım.
Benim dayak yemem ablamın hastalığını keşfetmemize vesile olmuştu.Allah'tan diyorum yemişim o dayağı :)
evet bende bikaç kere yemiştim fena halde en sonuncusunda hiç suçum yokken annemden yedim o ara boşanma aşamasındaydı sinirleri bozuktu sanırım çok fena dövmüşt çünkü en büyük bendim diğerleri daha küçüktü ben en son ''yaşlanınca bende seni dövcem '' dedim. durmuştu bi an şimşek çarpmış gibi:)
ondan sonra dayağın d 'si geçmedi evde:)
babam yıllar öncesinden sildiği için bizi görüşmedğimizden bırak dayagı aramızda iki çift laf geçmedi.....
Nasıl yanı ... Ablanın ne hastalıgı var kı :26:
bundan sonra bana elını kaldırsın babam evı terketcem sıkayette edıcem gorsun
keske sende sıkayet edebılseydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?