• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç ailenizden dayak yediniz mi?

çok asi ve yaramaz bir çocuktum annemden fena dayaklar yemişimdir hepsini de haketmişimdir.
psikolojim bozulmadı şükür, mental problemim yok, kendi çocuğum olursa da yapar mıyım diye düşünüyorum, bilmem şartlara bağlı...

hayır hayatımda hiç dayak yemedim ailemden..sadece cok küçükken bir kez terlikle popoma vurmuştu ama dayak sayılmaz sanırım :1: kendine söz vermiş annem bidaha ne olursa olsun vurmayacağım diye . bende çocuklarımı dövmeyi düşünmüyorum hiçbir şekilde psikolojiyi olumsuz etkileyebiliyor çünkü..

annemden bikaç sağlam dayak yedim küçükken...
hakettim tabiki herzaman...
babamdan hiç dayak yemedim hatta tokat bile yemedim....

Ohoo annem neler fırlatmadı ki arkamdan :D eline geçeni jet hızıyla fırlatıyordu kadın :52:
Babamdan sadece 1 tokat yedim bugüne kadar, o gece evden kaçtım, çok pişman oldu adamcağız :27:

Ohoo hemde çokk yaşım 20 oldu hala kavga ettiğimizde yada sinirlendirecek bişey yaptığımda vuruyor. Eskisi kadar abartmıyor ama tokadı patlatıyor :(

Annemden hiç yemedim ama babamdan fena dayaklar yemişliğim var. Küçükken aile içi şiddet olayları olduğu için evden,kendimden nefret etsem de büyüdük geçti-gitti.
Aklıma geldiğinde o anlar neden yaptığına anlam veremiyorum ama şuan babam öl derse ölürüm. Gözümüzün içine bakar, istediklerimizi yapmaya çalışır.
Allah başımızdan eksik etmesin onu, öyle görmüş diyorum büyüdüğümüzde yaptığının yanlış olduğunu kavradı sanırım.
Herşeye rağmen her düştüğümüzde yanımızda olan o sonuçta,sevgisizlikten yaptığını düşünmüyorum.
Ama ben çocugumu döver miyim asla, ilerde eşimin de dövmesine izin vermem. O çocuğun dayak korkusunu yaşadığım için biliyorum.

O terlikten bikaç yemişliğim vardır.
Babam kıyamazdı bize, arada canınız dayak istiyor galiba diye tehdit ederdi.
Oğluşumun tüyüne kıyamam ben, dayak ne demek

ohohooo annemin terliklerinin dili olsada konuşsalar :))) terlik isabet etmeyince getr o terliği karsıma geç tekrar atcam derdi çocuk aklı bnde yapardım :))))

kardeşimle benm popomuza attığı şaplağı hiç unutmam bi gün annemin yatağınının üstnde kağıt bebeklerimize amerikan salatası yediriyoduk:1: tabi yatağın her yeri battı o zamn evimz sobalı annem btün kağıt bebeklerimizi sobaya attı bzimde popomuz 2 şaplak bde ağlarsanız 2 tane daha gelio dedi gelde ağla smdi:52:

Allah korusun tabi ki hayır. Değil şiddet veya terlik atmaca, bana bağırmaya bile cesaret edemez annemle babam kırılırım diye.

annemin terlik fırlatmışlığı bir kaç tokat atmışlığı var
canım babam da sadece bir kez tokat attı onu da fazlasıyla haketmiştim :31:

Ne ben nede erkek kardeşim annem ve babamdan dayak yemedik terlikle popomuza vurma olayları falanda olmadı

annem kıyamazdaa babamdan ara sıra yemişliğim vardır.bi gün bayılana kadar dövmüştü ayıldığımdada bayıldığıma inanmamışlardı kardeşim hala dalga geçer.yalandan bayıldın die.dayak konusumu basit saçma sapan şeyler..

Annem klasik terlik atardı o çok mühim değil de babamdan 1 adet tokat 1 adette dayak yemişliğim vardır.

Tokatın sebebi evimizin yakınlarında bir ağaçtan kayısı çalmıştık. Gerçi ben çaldığımızı bilmiyordum:) arkadaşlarla tişörtlerimizi cep yapıp meyve dolu bi ağaçtan kayısı toplamıştık. Bizim bahçedede meyve ağaçları vardı ve herkes yer kimse bişey demezdi. kızılacağını bilemedim. Taki kadının biri avazı çıktığınca bağırana kadar. Kayısıları bırakıp kaçtık. Kadın aynı gün evimize kadar gelip anneme babama söylemişti babamda herkesin içinde en güzelinden şahane bir tokat patlatmıştı. O kadının kayısı ağacından 1 lokma bişey yemedim ama onun yüzünden tokatı yedim. Çocuktum, göz hakkı diye bişey var öbür dünyada hakkım varsa helal etmiyorum.

İkincisi o mükellef yakala ve patlat dayağı. O gün evin içinde ben kaçtım babam kovaladı, yakaladı ve iki patlattı. Elinden kurtuldukça bidaha kıstırdı bi daha patlattıydı rahmetli.
Bana yıllarca yalvarmalarım sonucunda bigün süpriz bi şekilde bisiklet almıştı.Yemin ederim ben hayatımda o kadar mutlu olduğum başka bir an hatırlamıyorum. Kapı çaldı açtım babam karşımda bana bisikleti işaret ediyor. Yemin ederim o an sevinçten bayılacaktım. Tam dışarı çıkıcam ablam ''ben biraz biniyim sonra akşama kadar senin zaten'' dedi. Neyse kabul ettim. Ablam bi aldı gitti gidiş o gidiş. Baya bi zaman sonra bi gittim ablam bisikleti vermiş mahallenin çocuklarına herkes sırayla biniyor.Daha ben siftah etmemişim. Koşarak babama gittim sözde şikayet edicem ağlaya ağlaya '' baba bisikleti benden başka herkes sürüyor alamıyorum ellerinden git bişey söyle ablama'' dedim... Amaaaan sen misin onu diyen beni bir dövdü bir dövdü. Dayak yerken niye dövüyosun diye bağırıyodum ama zavallı ben o dayakları neden yediğimi hala bilmiyorum...

Back
X