Hiç aldatılmamış kadınlar

Canim kizma ama sen once bir iliskini ilerlet sonra bunlari dusun

2 senelik bir ilişkim var, bırak aldatmayı bir kere bile bir kız veya erkek ismi geçirmedik birbirimizde. Tabi kavgalarımız çok oldu oldukça da sorunlu bir ilişkiye sahibiz. Ama asla olmadı. Sevgili olacağınız kişiye her zaman açık olun mesela benim güven sorunlarım var diyebilin. Herşeyi söyleyin, karşınızdakinin sizinle ciddi düşündüğünü hissedene kadar mesafeli ve ağır başlı olun. hep aranılan sorulmak isteyen sizi 5 dakika olsun bile görmek isteyen birine sahip olmak istiyorsanız ağırdan alıp her zaman müsaitsiniz gibi davranmayın. Ve size yapılan yanlışlara sessiz kalıp tamam affediyorum gibisinden konuşmayın. Ağır olun sert konuşun, laf geçirebilin kendinizi ezdirmeyin. Sonra öyle bir tırsıyorlar ki. Değerinizin farkında olun herşeyi suistimal etmeyin. Açık konuşun, sürekli gözünüzde o kişiyi ilahlaştırmayın. Ve bu arada şunu da diyeyim, Aldatmak isteyen insan aldatma potansiyeli olan insan her türlü aldatıyor. Siz bunları yapsanız da karakteri düzgün biri bulup böyle davranırsanız çok mutlu olursunuz :)

aldatilmanin asla ama asla hicbir sartta ve kosulda aldatilan kisiyle ilgisi yoktur. tamamen aldatan insanin karakteriyle ilgili bir durum. her insan aldatir mi? karakter tipki parmak izi gibidir bu yuzden her insani ayni kefeye koyamayiz diye dusunuyorum

kimse icin hicbir konuda %100 yapmaz, asla sirtimdan vurmaz, beni hayal kirikligina ugratmaz da dememek gerektigini dusunuyorum cunku yeri geliyor ayni kandan oldugumuz insanlarin bile yaptigi buyuk yanlislar olabiliyor

İki uzun ilişkim oldu ve bildiğim kadarıyla aldatılmadım ama bu benimle alakalı değil karşımdakilerin karakteriyle alakalıydı.
Güzellik çirkinlikle ilgisi yok bunun.

Aldatmayan erkek yoktur, fırsat bulamayan erkek vardır.
Mihail Zoscenko ister beğen ister beğenme gerçek bu! Hiçbir şey yapamasa gözü ile aldatır, fıtrat bu şekilde inanmak istemeyen kemalim yapmaz diyebilir kendini kandır, fiziki yakalamadigin sürece ilişki devam eder, hayat mı dersinnnn yaratılış mi ne dersen de. Doğanın kanunu gibi birsey

Züğürt tesellisi
Yazık

Bir eski sevgilim tarafından aldatıldım ve eski sevgililerimin arasında en çirkini odur. O olaydan önce bende yakışıklı ve atletik erkeklerden çekinirdim. Fakat yaşadığım bu olayın aldatma ve fiziksel özelliğin arasında bir ilişki bulunmadığını gösterdi. Benim kadın olarak kanaatim çirkin erkeklerde daha fazla ego olduğu yönünde. Kadın ilgisine doymuş bir erkek çoğu kez gerçek aşk arayışında oluyor. Diğerleri hep kendisini kanıtlama derdinde, ego peşinde.
Arkadaşınızın ilişkiler bakış açısı komple problemli. Evlenip aldatıldığı halde mevcut koşulları yüzünden ayrılamayan kadınları anlarım ama bekar olup ne diye bunları çekiyor? Kadın olsun erkek olsun aldatılmak çeşitli riskler barındırıyor. Psikolojik olarak sürekli bir savaş modunda olursun mesela sürekli kendini kıyaslar ve mental olarak çökersin ki bu görece basit kalır. Daha yeni bir doktor yasak aşkı için ailesini intihar süsü vererek katletti. Bulaşıcı hastalık kapabilirsiniz yada çevrenize rezil edilebilirsiniz. Değer mi gerçekten? Bu tür bir ilişki kişiye bir şey katmaz ancak götürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…