yok canım malesef nette ancak birilerini bulman lazım orada yasayan yada getirtebilecek olan benim eşimin bir tanıdıgı var kamyoncu sürekli gidio romanyaya önümüzdeki günlerde gene gidecek ama isteyen cok bu sefer onlara aldıracagım nasipse kesin bişi diyemiorum cünkü sonucta adam iş icin orda oluo alamayabilir her seferinde bana getirdi sagolsun ama bulabilirseniz cok ii olur cok ii bir ilac
selam kızlar
size umutsuz olmayın derken bugün ben aldığım bir haberle (komşum hamile ve güya korunuyordu) o ümitsizliğin içine düştüm içim çokk acıyor( böyle bir garip dünyada yaşıyoruz işte isteyenin olmuyor istemeyenin oluyor sadece bebek değil bu herşeyde böyle rabbim hayırlısını versin herşeyin
selam arkadaslar ilk önce uutsuz olmayın allahtan isteyin sabredin diyorum sonrada bir ilac var bu ilac romanyada satılıo birtek adı branca ursului 13 yıl bebek özlemi ceken arkadasımız dogurdu bile topicte bircok hamile var ilacın en güsel özelligi icinde %100 dogal ürünler ve alkol var ve erkek infertilitesindede cok ii sonuclar alınıyor bununla ilgili bir topicte var kadınlar klubunde bi bakın derim ben getirttim ilacı ama bulmak biraz zor sırf romanyada var cünkü 2. asılamam yapıldı tutmazsa buna baslayacagım ve ümitliyim sizde arastırın derim
selam arkadaslar ilk önce uutsuz olmayın allahtan isteyin sabredin diyorum sonrada bir ilac var bu ilac romanyada satılıo birtek adı branca ursului 13 yıl bebek özlemi ceken arkadasımız dogurdu bile topicte bircok hamile var ilacın en güsel özelligi icinde %100 dogal ürünler ve alkol var ve erkek infertilitesindede cok ii sonuclar alınıyor bununla ilgili bir topicte var kadınlar klubunde bi bakın derim ben getirttim ilacı ama bulmak biraz zor sırf romanyada var cünkü 2. asılamam yapıldı tutmazsa buna baslayacagım ve ümitliyim sizde arastırın derim
çok sinir oluyorum ya benim de üst komşum bi kere azından kaçırmıştı ankara'ya gittiklerini doktora neyse bize geldi geçmiş olsuna ben korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım diyor gözümüzün içine baka baka yalan söylüyor Allah analı babalı büyütsün de bizim acı çektiğimizi görmek onlara zevk veriyor bence bilerek yapıyolar çok canım sıkılıyor ya Allah yardımcımız olsun bize de nasip etsin
ben komşumun samimiyetine inanıyorum canım. istiyorumda daha değil diyordu hatta doğum kontrol hapı alıyordu kocası sen içme ben korunurum demiş yani kocasının oyununa gelmiş
bide rabbim verecek olsa hiç bişey engel değil onunda kısmeti oymuş
Allah bizede nasip eder inşallah
selam kızlar
size umutsuz olmayın derken bugün ben aldığım bir haberle (komşum hamile ve güya korunuyordu) o ümitsizliğin içine düştüm içim çokk acıyor( böyle bir garip dünyada yaşıyoruz işte isteyenin olmuyor istemeyenin oluyor sadece bebek değil bu herşeyde böyle rabbim hayırlısını versin herşeyin
bir zamanlar bende başlıktaki cümleyi hissettiğim için açıp okuyup yorum yapma gereği duydum. evet çok zor adımdanda anlışlabileceği gibi bende çok zor günler geçirdim. hatta bi konu açmıştım "kardeşim hamile ona bile sevinemedim" konulu. ama bi mucize oldu, 4. aşılamamda hamile kaldım, kalp atışlarını bile duymadım daha ama en azından hamile kalabiliyorum bu bile bizim için büyük mucize oldu. diyeceğim oki sakın ümitsizliğe kapılmayın, kendinizi kasmayın. ben bu ay çok rahattım, aşılamadan 2 saat sonra uzun yola çıktım, 3 hafta boyunca gezdim, bowling bile oynadım. kafam rahattı "nasıl olsa buda tutmaz ama tüp bebeğe geçeriz" diye yeni bir ümit vardı içimde ve bebiş sürpriz yaptı.
sakın üzülmeyin moralinizi bozmayın, hamile kalınca anlayacaksınız bizler hamile kalınca normal hamile kalabilenlerden misli misli daha mutlu oluyoruz ve buna değiyor, hamile olduğunuzu öğrendiğinizde, hastaneymiş, ilaçmış, sıkıntıymış, sanki hiçbirini yaşamamış gibi oluyor
öğle tatilinde eşimle tartıştık tabi söz döndü dolaştı benim sinirimi bebek olmamasına getirdi evet haklı stres yapıyorum hiç olmayacak gibi geliyo artık çok mutsuzum hiç umudum kalmadı
ah ah! inanki bazen nefes almak güç geliyo gece uyuyamıyorum durup durup ağlıyorum bide yaşıtlarım hamile bazısının doğumu yakın nasıl bebek görmeye gidicem bilmiyorum psikolojim alt üst hiç sağlıklı düşünemez oldum. Annem bana önceden böyle değildi diyor bana hemen hamile kalmış bizim nesil hep hormonlu gdolu bilemiyoruzki hiç yediğimizden mi içtiğimizdenmi oluyor anlamıyorum ben de hiç hamile kalmadım tek tüple bile hamile kalınabiliyomuş aslında ama olmadı işte şu an iki tüpümde açık ama bu ay da adet olucam biliyorum Allah'ım nolur bize sabır ver
geçen gun arkadaşım korunurken hamile kalmış ben anlamıyorm nasıl oluyor.dun gecede eşime dedim ben seni bu mutluluktan mahrum ediyorum istersn ayrılabiliriz dedim.bunu istedin an söle razıyım kabul ederim dedim.inanırmısınz sesini çıkarmadı dahada kahroldum.bekleridm öyle şey olur mu ben seni bırakmam demesini ama hiç ses etmedi.demekki ayrılmayı teklif edebilecek potansiyelde.ne diim benmde kaderm buymuş.her gün ağlamaktan her gün kahrolmaktan yoruldum.içimdeki duyguları bir siz anlarsınız kızlar.Rabbimde beni bununla sınıyor demekki.isyan etmim diorum ama içim parçalanıyor yorulddum yoruldum yoruldum....
Kizlar nisanda 4.yilina giricek evliligilmiz ve cocugumuz olmuyor sorun bende.3 kez tup bebek denedik fakat
hala sonuc alabilmis degiliz.bazen o kadar bikiyorum ki hayattan hic cocugum olmiycakmis gibi hissediyorum.inatmis
gibi arkadaslarimin coguda hamile.hamile kalamadigimi kendi annemden esimden ve allahtan baska kimse bilmiyor.
soylemedik cunku akil veren cok oluyor ve millet aciyan gozlerle bakiyor.ama birileriyle dertlesmek istiyorum
icimdekileri bosaltmak istiyorum surekli esimle bu konuslari konusmak yerine kendi hem cinsimle konusmak istiyorum.
bekarken sol overde kist var dediler kisti aldilar fakat yumurtaligimin tupunude almislar.sag yumurtaligim calisiyor allaha sukur.
doktorum tek yumurtalikla hamilelik sureci uzar zor olur diye direk tup bebege baslatti fakat 3 kez denedik hala bir sonuc yok.
bu ay 2 tane embryo transfer ettiler ustelik iyi kalitede embryolardi fakat tutmadi yine.ama bendede suc var kicimin ustunde oturamiyorumki hiperaktiflik ve temizlik hastaligi var bende.evde durup dinleniyim dedim transferden sonra ama dayanamadim yine kalktim temizlik yaptim ve belim cok agridi sabah bir kalktim adet olmusum.YUCE RABBIMMMMMMM DUY SESIMIZI VE BIZLEREDE HAYIRLISI ILE SAGLIKLI EVLATLAR VER.imtihanimizi kolaylastir rabbim.isyana dusmemize izin verme.gunahlarimizdan oturu bizi anne olamamakla sinama rabbim ne olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?