Ayni benMerhaba, 31 yaşında Konya da yaşıyorum. Uzun yıllardır çalışıyorum haliyle çok sosyal hayatım olmadı 1 aydır işten ayrıldım ve aşırı yalnız olduğumu farkettim. Hiç arkadaşım yok. Oturduğum ev iki katlı üstte yaşlı bir amca teyze var mahalle de hep genel olarak yaşlı kesimi. Bir kızım var o da okul olmasa benim kadar yalnız. Açıkçası işten vs tanıdıklarım oluyor ama kafa dengi birini bulamıyorum. Ne yapsam bilemedim.kahvaltıya kahveye gidecek kimsem yok
Haftasonları spora ya da hobi kurslarına katılabilirsiniz. Yeni insanlar tanımak için bir fırsat olur.Merhaba, 31 yaşında Konya da yaşıyorum. Uzun yıllardır çalışıyorum haliyle çok sosyal hayatım olmadı 1 aydır işten ayrıldım ve aşırı yalnız olduğumu farkettim. Hiç arkadaşım yok. Oturduğum ev iki katlı üstte yaşlı bir amca teyze var mahalle de hep genel olarak yaşlı kesimi. Bir kızım var o da okul olmasa benim kadar yalnız. Açıkçası işten vs tanıdıklarım oluyor ama kafa dengi birini bulamıyorum. Ne yapsam bilemedim.kahvaltıya kahveye gidecek kimsem yok
Merhaba, 31 yaşında Konya da yaşıyorum. Uzun yıllardır çalışıyorum haliyle çok sosyal hayatım olmadı 1 aydır işten ayrıldım ve aşırı yalnız olduğumu farkettim. Hiç arkadaşım yok. Oturduğum ev iki katlı üstte yaşlı bir amca teyze var mahalle de hep genel olarak yaşlı kesimi. Bir kızım var o da okul olmasa benim kadar yalnız. Açıkçası işten vs tanıdıklarım oluyor ama kafa dengi birini bulamıyorum. Ne yapsam bilemedim.kahvaltıya kahveye gidecek kimsem yok
katılıyorum.gayet bulunabiliyor arkadaş.evde oturursan devamlı zaten nasıl bulacaksın?okul için çalışmalar yapsa orda velilerle tanışır belediye kurslarına gitse tanışır komşuları katagorize etmese tanışır.Hastaneye gideyim arkadaş bulurum ben
Yani çalışma hayatı konu komşu eş dost akraba hiç kimse mi yok
Bence olmaması sizin tercihiniz
Mesala ekmeğe çıktımkatılıyorum.gayet bulunabiliyor arkadaş.evde oturursan devamlı zaten nasıl bulacaksın?okul için çalışmalar yapsa orda velilerle tanışır belediye kurslarına gitse tanışır komşuları katagorize etmese tanışır.
valla geçen sosyete pazarına gittim.serviste bir kadınla tanıştım epey sohbet ettik ortak tanıdıklarımız çıktı telefonlarımızı verdik görüşeceğiz.daha önceki hafta kızı kolej sınavlarına götürdüm bahçede beklerken 2 3 kadınla ne olacak bu ülkenin halini konuştuk çocukları konuştuk.en sevdiğim komşumda 76 yaşındaki teyze apartmanımda.Mesala ekmeğe çıktım
Markette falanca teyzeyi gördüm hayat pahalığından konuştulk eve kadar
Teyze öğleden sonra bir çay/kahveye bekliyorum
Bu kadar
Öğretmensindir başarılı bir öğrencini git ziyarete vs
Kimse bu kadarda yeteneksiz olamaz
Bu yaşlı
Bu fakir bu kötü
Bununla aynı frekansta değiliz
OHo armudun sapı üzümün bilmem nesi
Bu olmaz konu sahibi
Belki biz yetenekliyizvalla geçen sosyete pazarına gittim.serviste bir kadınla tanıştım epey sohbet ettik ortak tanıdıklarımız çıktı telefonlarımızı verdik görüşeceğiz.daha önceki hafta kızı kolej sınavlarına götürdüm bahçede beklerken 2 3 kadınla ne olacak bu ülkenin halini konuştuk çocukları konuştuk.en sevdiğim komşumda 76 yaşındaki teyze apartmanımda.
Bu hafta Spora yazıldım 1 kere gidebildim henüz kimseyle tanışamadım bir iki kişiyle konuştuk bakalım devamı gelir umarım :)Haftasonları spora ya da hobi kurslarına katılabilirsiniz. Yeni insanlar tanımak için bir fırsat olur.
bilemem onu.sanal da bile tonla arkadaş edindim ben bu sitede mesela.hem de her yaştan her eğitimden her şehirden hatta başka ülkelerden her medeni durumdan var aralarında.istemekle alakalı arkadaş edinmek bence.Belki biz yetenekliyiz
Kimseyi kategorize etmedim arkadaştan bahsediyorum alışverişe gidebileceğim kahvaltıya gideceğim çocuklarımızı parka götürebileceğimiz tabiki komşularla gördükçe selamlaşıyoruz konuşuyoruz buradaki yalnızlığımı paylaşmak istediğim arkadaş kavramı farklıMesala ekmeğe çıktım
Markette falanca teyzeyi gördüm hayat pahalığından konuştulk eve kadar
Teyze öğleden sonra bir çay/kahveye bekliyorum
Bu kadar
Öğretmensindir başarılı bir öğrencini git ziyarete vs
Kimse bu kadarda yeteneksiz olamaz
Bu yaşlı
Bu fakir bu kötü
Bununla aynı frekansta değiliz
OHo armudun sapı üzümün bilmem nesi
Bu olmaz konu sahibi
Çocuğum anaokuluna gidiyor koronadan sebep Veli toplantısı bile yapmadılar kapı önünde de hepimiz farklı saatlerde aldığımız için denk gelemiyoruz. Spora yazıldım bakalım olmadı bide KO-MEK deneyeyim :)komek kurslarini tavsiye ederim. Hem kendinizi gelistirirsiniz hem cevre edinizsiniz. Ben de konyada yasiyorum komekte yillar once tanisip hala gorustugum insanlar var. Cocugunuz okula gidiyormus diger velilerle iletisim kurabilirsiniz
Ben bulamıyorum açıkçası. Ben hayatıma alabileceğim insandan bahsediyorum akraba var elbette ama içini dökemiyorsun ki bazen bir yabancı daha iyi oluyor en azından dedikodusu çıkmıyor arkasından çalışma hayatında artık arkadaşlıklarda sahte bilemiyorum bi yerde tıkanıyorHastaneye gideyim bir kahve arkadaşı bulurum ben ya
Yani çalışma hayatı konu komşu eş dost akraba hiç kimse mi yok
Bence olmaması sizin tercihiniz
+10000000000Sırf arkadaş için değil kendinizi kalabalık hissetmek için sivil toplum çalışmalarına katılın. Hayvan hakları kadın hakları artık politik görüşünüz neye meyilliyse. Bence ortak bir amaç için biraraya gelen insanlarla dost olmak daha kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?