Hiç arkadaşım yok çok yalnızım

zmfaze

Artık 3 kişiyiz, Şükürler olsun :)
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2013
1.106
583
123
Merhaba, 31 yaşında Konya da yaşıyorum. Uzun yıllardır çalışıyorum haliyle çok sosyal hayatım olmadı 1 aydır işten ayrıldım ve aşırı yalnız olduğumu farkettim. Hiç arkadaşım yok. Oturduğum ev iki katlı üstte yaşlı bir amca teyze var mahalle de hep genel olarak yaşlı kesimi. Bir kızım var o da okul olmasa benim kadar yalnız. Açıkçası işten vs tanıdıklarım oluyor ama kafa dengi birini bulamıyorum. Ne yapsam bilemedim.kahvaltıya kahveye gidecek kimsem yok

Ayni ben

Haftasonları spora ya da hobi kurslarına katılabilirsiniz. Yeni insanlar tanımak için bir fırsat olur.

Yaşıtınız birileriyle görüşmek istemenizi anlıyorum da bu yaşlı teyzeleri niye gömüyorsunuz böyle konularda hep? Onlarla da kahve içilebiliyor, kahvaltı yapılabiliyor. Çok da güzel oluyor.

Hastaneye gideyim bir kahve arkadaşı bulurum ben ya
Yani çalışma hayatı konu komşu eş dost akraba hiç kimse mi yok
Bence olmaması sizin tercihiniz

Hastaneye gideyim arkadaş bulurum ben
katılıyorum.gayet bulunabiliyor arkadaş.evde oturursan devamlı zaten nasıl bulacaksın?okul için çalışmalar yapsa orda velilerle tanışır belediye kurslarına gitse tanışır komşuları katagorize etmese tanışır.

komek kurslarini tavsiye ederim. Hem kendinizi gelistirirsiniz hem cevre edinizsiniz. Ben de konyada yasiyorum komekte yillar once tanisip hala gorustugum insanlar var. Cocugunuz okula gidiyormus diger velilerle iletisim kurabilirsiniz

Mesala ekmeğe çıktım
Markette falanca teyzeyi gördüm hayat pahalığından konuştulk eve kadar
Teyze öğleden sonra bir çay/kahveye bekliyorum
Bu kadar
Öğretmensindir başarılı bir öğrencini git ziyarete vs
Kimse bu kadarda yeteneksiz olamaz
Bu yaşlı
Bu fakir bu kötü
Bununla aynı frekansta değiliz
OHo armudun sapı üzümün bilmem nesi
Bu olmaz konu sahibi

valla geçen sosyete pazarına gittim.serviste bir kadınla tanıştım epey sohbet ettik ortak tanıdıklarımız çıktı telefonlarımızı verdik görüşeceğiz.daha önceki hafta kızı kolej sınavlarına götürdüm bahçede beklerken 2 3 kadınla ne olacak bu ülkenin halini konuştuk çocukları konuştuk.en sevdiğim komşumda 76 yaşındaki teyze apartmanımda.

Belki biz yetenekliyiz

Sırf arkadaş için değil kendinizi kalabalık hissetmek için sivil toplum çalışmalarına katılın. Hayvan hakları kadın hakları artık politik görüşünüz neye meyilliyse. Bence ortak bir amaç için biraraya gelen insanlarla dost olmak daha kolay

Kimseyi kategorize etmedim arkadaştan bahsediyorum alışverişe gidebileceğim kahvaltıya gideceğim çocuklarımızı parka götürebileceğimiz tabiki komşularla gördükçe selamlaşıyoruz konuşuyoruz buradaki yalnızlığımı paylaşmak istediğim arkadaş kavramı farklı

komek kurslarini tavsiye ederim. Hem kendinizi gelistirirsiniz hem cevre edinizsiniz. Ben de konyada yasiyorum komekte yillar once tanisip hala gorustugum insanlar var. Cocugunuz okula gidiyormus diger velilerle iletisim kurabilirsiniz
Çocuğum anaokuluna gidiyor koronadan sebep Veli toplantısı bile yapmadılar kapı önünde de hepimiz farklı saatlerde aldığımız için denk gelemiyoruz. Spora yazıldım bakalım olmadı bide KO-MEK deneyeyim :)

Belediye kurslarına gidin
Çocuğunuzun velisi ile tanışın
Çokta güzel ortamlar kurabilirsiniz o sizin elinizde

Hastaneye gideyim bir kahve arkadaşı bulurum ben ya
Ben bulamıyorum açıkçası. Ben hayatıma alabileceğim insandan bahsediyorum akraba var elbette ama içini dökemiyorsun ki bazen bir yabancı daha iyi oluyor en azından dedikodusu çıkmıyor arkasından çalışma hayatında artık arkadaşlıklarda sahte bilemiyorum bi yerde tıkanıyor

+10000000000

Bende ayni oonudan muzdaribim . Kafami dagitacak bir sey buldum kpss calisiyorum etkili oldu . Yoksa kafayibyiyorum evde kizimla . Onunda cani sıkiliyor . Ama en azindan bos vaktimde aa ders calisayim diyorum . Kimse yok . Kapimi calacak gidecegim maalesef annemde bunu heo hatirlatir bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…